Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te koop in Westerlo Huis te koop in Westerlo Huis te koop in Westerlo
  Nieuw

  Huis te koop

  Westerlo · € 595.000

  Unique Properties verkoopt deze goed onderhouden villa met grote tuin in Westerlo. De villa werd gebouwd in 1988 en bevindt zich op een volledig omheind stuk grond van 20a45ca. Het gelijkvloers omvat 2 zeer ruime slaapkamers, een gezellige living met aansluiting voor een kachel, een keuken, een badkamer en een veranda met automatische zonnewering en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 2 zeer grote slaapkamers alsook een 2de badkamer, een ruimte waar de mogelijkheid is om nog een keuken te zetten, een living en een 2de toilet. De woning leent zich dus perfect tot kangoeroewoning. De woning is volledig onderkelderd (5 grote ruimtes) en er is ook een geïsoleerde zolder aanwezig. De verwarmde werkplaats achteraan de tuin (190m²) is ideaal voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep of hobby. De werkplaats is voorzien van elektriciteit, een smeerput, verwarming met warmeluchtblazer en van afvoerventilatie voor een spuitkabine. Er is ook een bureau en toilet. Voor wie al deze ruimte nog niet genoeg zou zijn is er ook nog een mogelijkheid tot het bijbouwen van een verdiep. Elektriciteit is conform. EPC: 279 kWh/m²jaar. Deze zeer ruime villa met tal van mogelijkheden is zeer rustig geleden, maar toch dicht bij alle voorzieningen alsook vlakbij de E313. Wenst u graag een bezoek te brengen aan deze woning? Neem dan contact op met Sarah via 0478/50.50.58 of via sarah@unique-properties.be.

  Slk.
   4
  Opp.
   300 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge
  Nieuw

  Huis te koop

  Tielt-Winge · € 399.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze te renoveren of af te breken woning op een ultieme toplocatie! Omgeven door velden en bossen, met als kers op de taart een enorm mooi verzicht, zit u hier echt in alle rust en stilte zoals niemand anders zal wonen. Dit is een unieke kans om op een groot perceel te wonen met alle privacy. Hier gaat het meer om de grond en zijn ligging dan om de bestaande woning. EPC: 361kWh/m2. Alle attesten en documenten op onze website. Breng snel een bezoek en maak een afspraak via www.unique-properties.be Denkt u er ook aan een mooie eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Wij zijn hier thuis en hebben bijgevolg verschillende kopers die hier een nieuwe thuis zoeken. Contacteer ons voor een gratis schatting en eerste advies op 016.90.90.90.

  Slk.
   3
  Opp.
   120 m²
  Nieuw
 • Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo

  Villa te koop

  Westerlo · € 589.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze uiterst luxueuze en riante villa op een rustige locatie te Westerlo. Voorzien van alle comfort en afgewerkt met duurzame en luxueuze materialen. De ruime gelijkvloerse verdieping omvat een grote inkomhal met aansluitend een gezellige eetkamer. Vervolgens is er een ruime, volledig geïnstalleerde keuken met vaatwasser, microgolfoven, oven en koelkast. Naast deze prachtige keuken bevindt zich een berging/wasplaats. De centrale keuken vormt de aansluiting naar de prachtige zitruimte met zicht over de grote zuidgeoriënteerde tuin. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping u een ruime kamer met eigen badkamer en dressing. Ook is er een ruime bureauruimte en apart toilet aanwezig. Op het verdiep is er nog een ruime logeerkamer aanwezig van maar liefst 17m². Als extra troef is er 200m² aan ruimte aanwezig waar zich de mogelijkheid biedt tot het creëren van nog extra slaapkamers/badkamers/opslagruimte... Naast het ruime terras bevindt zich buiten nog een prachtige verandaruimte waar het zowel in zomer/winter genieten is van het stralende zonnetje! Naast de ruime garage voor 2 wagens zijn er buiten nog eens 3 staanplaatsen aanwezig. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 310 kWh/m². NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Voor meer informatie en foto's raadpleeg onze website www.unique-properties.be of contacteer Sarah via sarah@unique-properties.be of 0478 50 50 58.

  Slk.
   2
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 429.000

  Unique Properties verkoopt deze instapklare en uiterst gezellige woning te Bekkevoort op een toplocatie. Omgeven door bos en boomgaarden en met een verzicht zal u helemaal tot rust komen. Ze biedt u werkelijk alle comfort. Ook de elektriciteit is conform. Er zijn vijf kamers en een doorloopkamer, woonkamer, ruime keuken, een ruime kelder, twee badkamers en ruime inkomhal. Volledig omheind. Regenwaterputten van 10.000 L en 2x 3000 L aangesloten op toiletten. Kortom een heel complete en gezellige woning. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 258 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 847€. Afspraak voor bezoek via www.unique-properties.be. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Bekkevoort of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio. Bel 016.90.90.90.

  Slk.
   5
  Opp.
   200 m²
 • Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge
  In optie

  Huis te koop

  Tielt-Winge · € 259.000

  Unique Properties verkoopt deze gezellige woning in Tielt-Winge, midden in het hart van het Hageland. De woning is momenteel opgesplitst in 2 appartementen die verhuurd worden (netto-rendement 4,3%). De woning is gelegen in woongebied en staat geregistreerd als handelshuis maar kan perfect mits functiewijziging gebruikt worden als één- of meergezinswoning. Op de onderste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer, een keuken, badkamer en slaapkamer. De veranda leidt naar het gezellig tuintje. In het bovenste appartement (duplex) bevindt zich een leefruimte (kunnen perfect 2 slaapkamers van gemaakt worden), een keuken, een badkamer en boven nog 2 slaapkamers en een berging. Langs de woning bevindt zich een garage waar 1 auto kan staan en de oprit biedt nog plaats voor 2 wagens. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer aan de deur, winkels, autostrade vlot bereikbaar...). Kortom, een unieke kans op topligging! EPC onderste appartement 375 kWh/m²jaar, bovenste 475 kWh/m²jaar. Wenst u graag een bezoek vast te leggen aan deze woning of wenst u meer info? Bel dan Sarah op 0478/50.50.58 of mail naar sarah@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies.

  Slk.
   3
  Opp.
   250 m²
  In optie
 • Huis te koop in Aarschot Huis te koop in Aarschot Huis te koop in Aarschot

  Huis te koop

  Aarschot · € 599.000

  Unique Properties verkoopt deze villa met prachtig zicht op de achterliggende Demervallei. De woning dateert van 1950 en in 2000 werd er een dokterspraktijk bijgebouwd. De oorspronkelijke woning werd doorheen de tijd ook wat gerenoveerd, maar dient nog verder afgewerkt te worden. Het gelijkvloers omvat een ruime living en aansluitend een keuken met uitzicht op de zuidgerichte tuin. Verder bevindt er zich vooraan nog een bureau en een badkamer die gerenoveerd dient te worden. De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers of kan ingericht worden als studio. De woning is volledig onderkelderd. De dokterspraktijk zit vervat in de verkoop maar met de voorwaarde dat de dokter deze nog +/- 10 jaar kan huren. EPC: 479 kWh/m²jaar, Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Wilt u graag een bezoek brengen aan deze prachtige woning? Maak dan nu een afspraak met Sarah via 0478/50.50.58 of sarah@unique-properties.be. U denkt er ook aan om uw woning te verkopen in de buurt van Aarschot? Onze kandidaat-kopers zoeken een HOB of OB en maken graag kennis met uw woonst. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
  Opp.
   280 m²
 • Villa te koop in Glabbeek Villa te koop in Glabbeek Villa te koop in Glabbeek

  Villa te koop

  Glabbeek · € 385.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige villa in Glabbeek. De woning werd gebouwd in 1975 en werd steeds zeer goed onderhouden. Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime woonkamer aangrenzend aan de keuken, een badkamer en een 2de leefruimte (eetkamer) van maar liefst 52m². Op de bovenverdieping bevinden zich 4 zeer ruime slaapkamers alsook een tweede badkamer. De zolder werd volledig geïsoleerd en het dak werd in 2012 uitgerust met 24 zonnepanelen. De woning is volledig onderkelderd (bergruimte, wasplaats en garage). Alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer) zijn dichtbij. EPC: 304 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Voor een bezoek of meer info over deze 'Unique Property' kan u terecht bij Sarah op het nummer 0478/50.50.58 of via sarah@unique-properties.be.

  Slk.
   4
  Opp.
   250 m²
 • Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek

  Huis te koop

  Glabbeek · € 530.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning in Attenrode, een gezellige deelgemeente van Glabbeek. De woning werd vakkundig gebouwd met zeer kwaliteitsvolle materialen en werd volledig afgewerkt (muren schilderklaar). De benedenverdieping omvat een grote volledig geïnstalleerde keuken met aansluitende eet/leefruimte, een TV/zithoek, bureau en een apart toilet. De elektrische installatie werd volledig afgewerkt. Op de volledige benedenverdieping ligt vloerverwarming. Op de bovenverdieping bevindt zich 1 aparte badkamer met een ruime inloopdouche, 3 slaapkamers waarvan 1 'masterbedroom' met aansluitende badkamer (bad en inloopdouche) en dressing. De zeer ruime garage biedt plaats voor 2 auto's en verder veel opslagruimte. Er ligt een gepolierde betonvloer in de garage en kelders en er is een automatische pomp aanwezig voor overschakeling stads/regenwater alsook een voorziening voor een extra douche aanwezig. De gezellige (voor)tuin, het terras (donkerblauwe betonklinkers) en de oprit werden aangelegd. Met een E-peil van 35 kWh/m² is de woning zeer energiezuinig (zonnepannelen, ventilatiesysteem D,...). Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Wilt u deze parel als eerste ontdekken? Maak dan nu een afspraak voor een bezoek via 0478/50.50.58 of sarah@unique-properties.be.

  Slk.
   3
  Opp.
   254 m²
 • Appartementsgebouw te koop in Hasselt Appartementsgebouw te koop in Hasselt Appartementsgebouw te koop in Hasselt

  Appartementsgebouw te koop

  Hasselt · € 849.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt dit ideaal gelegen vergund studentenhuis met een uitmuntend rendement. MEER INFO EN DOCUMENTEN OP ONZE EIGEN WEBSITE! Deze in 2013 recentelijk vernieuwde opbrengsteigendom (volledig conform met alle attesten), bestaat uit 9 studentenkamers en een 2 slaapkamer gelijkvloers appartement (80 m2) met tuintje en 3 garages. Gunstig gelegen in de Bosstraat 152, schuin achter het Provinciehuis van Hasselt. Volledig verhuurd en voorzien van alle nodige comfort. Voldoet aan alle normvoorwaarden en  conformiteitsattesten zijn in bezit. Een investeerder beschikt over de mogelijkheid om eventueel zelf in het appartement te kunnen gaan wonen. (Conciërge principe). Voor een investeerder is dit een buitenkans. EPC 344kWh/m2/jaar.  Info en afspraak voor bezoek via www.unique-properties.be

  Slk.
   9
  Opp.
   294 m²
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 419.000

  Unique Properties verkoopt deze twee prachtige halfopen bebouwingen in houtskeletbouw LOT 6 (nieuw en verbeterd concept) met mooie en moderne look. Momenteel heeft u de kans om inspraak te hebben in de afwerking aangezien de woningen nu ruwbouw winddicht zijn. Ook de indeling kan u nog wijzigen.  Beide woningen beschikken momenteel op plan op het gelijkvloers over een ruime woonkamer, open keuken, berging, vestiairekast, toilet en mooi klein overdekt balkon. Op de verdieping zijn er 3 kamers voorzien waarvan 2 met eveneens een mooi overdekt balkon, badkamer, berging, en toilet. Vanuit de twee achterste kamers heeft u een prachtig uitzicht over de glooiende velden. Een gevoel van rust en een mooi verzicht zijn dus gegarandeerd. Op 5 km van Diest waar u alle winkels, sporten en vrijetijd activiteiten kan vinden. Mobiliteit is ook een pluspunt want gelegen op 7 km van het treinstation van Diest, slechts 200m van bushalte en op 1,5 km van de oprit Bekkevoort van de E314. Samengevat dus een super aangename, energiezuinige en gezellige woning, waarbij u afwerking en comfort nog mee kan bepalen, en waar u kan kiezen om zelf af te werken of sleutel op de deur afwerking. PRIJS afgewerkt is 419.000 EURO INCLUSIEF BTW en VERKOOPRECHTEN en EXCLUSIEF NOTARISKOST. E-peil -3! Contacteer ons nu via info@unique-properties.be voor info of een bezoek en bekijk de plannen op www.unique-properties.be

  Slk.
   3
  Opp.
   136 m²
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 419.000

  Unique Properties verkoopt deze twee prachtige halfopen bebouwingen in houtskeletbouw LOT 5 (nieuw en verbeterd concept) met mooie en moderne look. Momenteel heeft u de kans om inspraak te hebben in de afwerking aangezien de woningen nu ruwbouw winddicht zijn. Ook de indeling kan u nog wijzigen.  Beide woningen beschikken momenteel op plan op het gelijkvloers over een ruime woonkamer, open keuken, berging, vestiairekast, toilet en mooi klein overdekt balkon. Op de verdieping zijn er 3 kamers voorzien waarvan 2 met eveneens een mooi overdekt balkon, badkamer, berging, en toilet. Vanuit de twee achterste kamers heeft u een prachtig uitzicht over de glooiende velden. Een gevoel van rust en een mooi verzicht zijn dus gegarandeerd. Op 5 km van Diest waar u alle winkels, sporten en vrijetijd activiteiten kan vinden. Mobiliteit is ook een pluspunt want gelegen op 7 km van het treinstation van Diest, slechts 200m van bushalte en op 1,5 km van de oprit Bekkevoort van de E314. Samengevat dus een super aangename, energiezuinige en gezellige woning, waarbij u afwerking en comfort nog mee kan bepalen, en waar u kan kiezen om zelf af te werken of sleutel op de deur afwerking. PRIJS afgewerkt is 419.000 EURO INCLUSIEF BTW en VERKOOPRECHTEN en EXCLUSIEF NOTARISKOST. E-peil -3! Contacteer ons nu via info@unique-properties.be voor info of een bezoek en bekijk de plannen op www.unique-properties.be

  Slk.
   3
  Opp.
   136 m²
 • Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem

  Huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem · € 160.000

  Unique Properties Immobiliën verkoopt deze gezellige op te frissen woning nabij het centrum van Scherpenheuvel met mogelijkheid tot handelsruimte op het gelijkvloers. Een grote troef zijn de 2 ruime garages van elk 26m² die zich achter de woning bevinden. Daarnaast is de woning volledig onderkelderd met een oppervlakte van maar liefst 41,8m². Op de benedenverdieping bevindt zich vooraan een gezellige woonkamer of mogelijkheid tot handelsruimte van 26,4m² met achteraan een nog op te frissen keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning bevindt zich op wandel/fietsafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...).De woning heeft een EPC van 861 kWh/m².. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Info en foto's op unique-properties.be. Bent u zelf eigenaar van een woning of bouwgrond regio Scherpenheuvel en denkt u eraan om te verkopen? Dankzij onze toplocatie aan het Gouden Kruispunt en Winge Golfclub krijgen wij enorm veel aanvragen van kandiaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. contacteer ons via 0478/50.50.58 of mail sarah@unique-properties.be voor meer informatie of voor het inplannen van het bezoek.

  Slk.
   2
 • Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem

  Huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem · € 206.000

  Unique Properties verkoopt deze gezellige op te frissen woning op een rustige locatie nabij het centrum van Scherpenheuvel. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime woonkamer met aansluitend een eetkamer en keuken. Daarnaast is er ook een wasruimte, toilet en veranda aanwezig. Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De zolderverdieping kan nog volledig naar eigen smaak ingericht worden. Zo is er bijvoorbeeld mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers. Deze woning ligt op een ruim perceel van 11a35ca. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 878kWh/m². Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan deze woning met veel potentieel dichtbij Scherpenheuvel? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via sarah@unique-properties.be of via 0478/50.50.58. U denkt er ook aan om uw woning te verkopen in de buurt van Scherpenheuvel? Onze kandidaat-kopers zoeken nog een HOB of OB en maken graag kennis met uw woonst. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
 • Huis te koop in Aarschot Langdorp Huis te koop in Aarschot Langdorp Huis te koop in Aarschot Langdorp

  Huis te koop

  Aarschot Langdorp · € 180.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond (met nog af te breken of totaal te renoveren woning). GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid en mooie oppervlakte van 8a 06ca (open bebouwing). EPC van de woning 1.078kwh/m². Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning ruwbouw winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Aarschot en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via sarahgilis@unique-properties.be of op 0478/50.68.68.

  Slk.
   2
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Aarschot Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Aarschot Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Aarschot

  Gebouw voor gemengd gebruik te koop

  Aarschot · € 340.000

  Unique Properties Immobiliën verkoopt deze gezellige instapklare woning nabij het centrum van Aarschot met mogelijkheid tot handelsruimte op het gelijkvloers. Een grote troef zijn de 7 parkeerplaatsen die zich rondom de woning bevinden. Nog op de benedenverdieping bevinden zich vooraan 2 ruime kamers van elk 16m² met achteraan een vernieuwde badkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellig appartement met een mooie woonkamer, knusse eethoek, keuken en badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De woning bevindt zich op wandel/fietsafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...).Het gelijkvloers heeft een EPC: 453 kWh/m², certificaatnummer 20200911-0002314009-RES-1. Het appartement heeft als EPC 265 kWh/m², certificaatnummer 20200911-0002314021-RES-1. Elektriciteit is conform. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Info en foto's op unique-properties.be. Bent u zelf eigenaar van een woning of bouwgrond regio Aarschot en denkt u eraan om te verkopen? Dankzij onze toplocatie aan het Gouden Kruispunt en Winge Golfclub krijgen wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via 0478/50.50.58 of mail sarah@unique-properties.be voor meer informatie of voor het inplannen van het bezoek.

  Slk.
   2
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 389.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort. De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige eigenaar in '79. Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers: een gezellige en ruime woonkamer met aansluitende eetkamer, keuken met zicht op de tuin, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De woning beschikt over de gehele lengte over een nog in te richten zolder waardoor uitbreiding mogelijk is (kangoeroewoning, zelfstandige activiteit..). De woning is volledig onderkelderd (inclusief garage) en biedt enorm veel opslag/werkruimte. Het ruim terras biedt plaats om in alle rust te genieten van de prachtige tuin en het zicht op de achterliggende velden. Alle voorzieningen alsook de oprit van de E314 zijn vlakbij. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 436 kWh/m². Interesse in deze buitenkans? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via sarah@unique-properties.be of via 0478/50.50.58. U denkt er ook aan om uw woning/appartement/grond te verkopen in de buurt van Bekkevoort? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
  Opp.
   150 m²
 • Huis te koop in Aarschot
  Verkocht

  Huis te koop

  Aarschot

  Unique Properties verkoopt deze gezellige op te frissen woning op een prachtige locatie nabij het centrum van Rillaar. Op het gelijkvloers bevindt zich een woonkamer met aansluitend een eetkamer en keuken. Daarnaast is er ook een badkamer en tweede keuken aanwezig. Op de bovenverdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. De zolderverdieping kan nog volledig naar eigen smaak ingericht worden. Vervolgens is er nog een droge kelder aanwezig van 16,5m². Deze woning ligt op een prachtige locatie met een uniek uitzicht langs zowel voor- als achterkant. Tenslotte is er ook een ruime garage aanwezig van 20,5m². Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 819kWh/m². Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan deze woning met veel potentieel dichtbij Aarschot? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via sarahgilis@unique-properties.be of via 0478/50.68.68. U denkt er ook aan om uw woning te verkopen in de buurt van Aarschot? Onze kandidaat-kopers zoeken nog een HOB of OB en maken graag kennis met uw woonst. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Lubbeek
  Verkocht

  Huis te koop

  Lubbeek

  Unique Properties verkoopt deze gezellige recente woning (HOB bouwj.2012) in Lubbeek. E-peil: 58 kWh/m². De elektriciteit is conform. Ze beschikt over een gezellige woonkamer, volledige uitgeruste keuken, berging en bureel, 3 slaapkamers en mooie badkamer. Er is ook vloerverwarming en de verwarming is op gas. De riolering is ook al gescheiden. Aangename tuin van 8a43ca. Kortom, een mooie opportuniteit in Lubbeek dichtbij winkels en alle nodige voorzieningen in de gezellige dorpskern van Lubbeek. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Maak nu een afspraak voor een bezoek via www.unique-properties.be of 016.90.90.90. U denkt er ook aan om uw woning of bouwgrond te verkopen in Lubbeek? Onze kandidaat-kopers zoeken een OB of bouwgrond en maken graag kennis met uw woonst. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Bekkevoort
  Verkocht

  Huis te koop

  Bekkevoort

  Unique Properties verkoopt deze instapklare en uiterst gezellige woning te Bekkevoort, vlak bij de grens met Diest. De woning is totaal en heel smaakvol gerenoveerd en volledig instapklaar! Ze biedt u werkelijk alle comfort en heeft als leuke extra’s een nieuwe keuken van 2020 en een nieuw dak sinds 2018. Ook de elektriciteit is conform. Er zijn drie kamers, een ruime kelder onder de hele woning, een badkamer en ruime inkomhal. Airco in de hele woning. In de tuin van 12a92ca kan u volledig tot rust komen en genieten van de zon. Volledig omheind en videofoon. Kortom een heel complete en kwaliteitsvolle woning. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 299 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 892€. Afspraak voor bezoek via www.unique-properties.be. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Bekkevoort of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio. Bel 016.90.90.90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Villa te koop in Oud-Heverlee Haasrode
  Verkocht

  Villa te koop

  Oud-Heverlee Haasrode

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze uiterst luxueuze en riante villa op een gekende toplocatie in Oud-Heverlee (Haasrode villawijk met Kwadraat villa’s). De voorgevel vertelt niets van wat er achteraan te zien is, discretie is dus een troef. Ze biedt u werkelijk alle comfort en is afgewerkt met duurzame materialen. Meer info op onze eigen website. De ruime gelijkvloerse verdieping omvat een grote woonkamer (natuursteen vloer) met een gezellige eetkamer en een mooi zicht op de rustgevende aangelegde tuin. Aansluitend aan de woonkamer is er een ruime volledig geïnstalleerde keuken met vaatwasser, microgolfoven, oven, koelkast, vriezer en wijnkoeler. De centrale keuken vormt de aansluiting naar de prachtige en enorme orangerie met prachtige authentieke zwarte kerkvloer. Deze orangerie geeft een echte meerwaarde aan de woning en is tevens uitgerust met een spekkachel op hout voor pure gezelligheid in winterse dagen. Winter en zomer lijkt het alsof u buiten kan dineren of ontbijten. Ook hier heeft u een prachtig zicht over de prachtige zuidgeoriënteerde tuin en verzicht op de velden en Meerdaalbos. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping u een ruime kamer met eigen badkamer met inloopdouche (alles in marmer), grote garage, apart toilet en berging naast de keuken. Op het verdiep zijn nog 5 ruime kamers (kleinste is liefst 16m2), een tweede ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche in natuursteen (marmer) en apart toilet. Er zijn 5 grote terrassen plus nog eens 2 overdekte terrassen en 3 tuinbergingen. 45 m2 aan zonnepanelen, geen groenstroomcertificaten meer. Verwarming is nu op stookolie maar er is al gas in de woning aangelegd voor overschakeling. Buiten parking voor 5 wagens en grote poort om met auto of werktuigen in de tuin te geraken. Kelder van 21m2. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Gunstig EPC: 182 kWh/m². Keuring elektriciteit CONFORM! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Een film over deze eigendom kan u bekijken op onze website www.unique-properties.be. Mail ons voor een bezoek. Unique Properties is gespecialiseerd in exclusieve villa's en authentieke panden die tot de verbeelding spreken. U bent trotse eigenaar en wenst te verkopen? Contacteer ons op 016.90 90 90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Diest Schaffen
  Verkocht

  Huis te koop

  Diest Schaffen

  Unique Properties verkoopt deze gezellige instapklare woning nabij het centrum van Diest. De leefruimte met open keuken bevindt zich achteraan en geeft uit op een leuke stadstuin met terras. Een grote troef is de parkeerplaats die zich achteraan de tuin bevindt. Deze is te bereiken via een wegje achter de woning. Nog op de benedenverdieping bevindt zich vooraan een hal met berging en ruim gastentoilet. Vanuit de hal is ook de kelder te bereiken. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een kleinere ruimte die ingevuld kan worden als dressing/bureau/babykamer. De woning bevindt zich op wandelafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...). EPC: 202 kWh/m². Elektriciteit is conform. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Bel 0478/50.50.58 of mail sarah@unique-properties.be voor meer infrmatie of voor het inplannen van het bezoek.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Appartementen


 • Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge

  Appartement te koop

  Tielt-Winge · € 209.500

  Unique Properties Immobiliën verkoopt dit uitermate gezellige appartement met mooie tuin is gunstig gelegen in het centrum van Tielt-Winge. Op 100m van bakker, warenhuis, sporthal, bossen, fiets- en wandelpaden, en 1 km van de autosnelweg E314. Ook ideaal qua comfort en gebruik (inloopdouche, geen trappen, parking vlak voor de deur van het appartement). Instapklaar met 1 slaapkamers, woonkamer met groot schuifraam naar terras 1 alsook een terras 2 achteraan met zicht op tuin. Keuken, berging, badkamer en apart toilet. Een aanrader voor zowel de investeerder als particulier die comfortabel wil wonen. Meer info en foto's op www.unique-properties.be (EPC 133 kWh/m²)

  Slk.
   1
  Opp.
   70 m²
 • Appartement te koop in Leuven Appartement te koop in Leuven Appartement te koop in Leuven

  Appartement te koop

  Leuven · € 349.000

  Unique Properties verkoopt dit luxueuze en goed onderhouden appartement met mooi zicht over de Naamsevest (bovenste verdiep). Het is in stijl gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Het beschikt over een moderne keuken met alle comfort een gezellige woonkamer, 2 slaapkamers, 1 mansardekamer, een moderne badkamer met douche, een klein terras, een aparte berging en liefst 2 kelders. Er is een mogelijkheid om een parking te huren in hetzelfde gebouw of in de buurt. Een unieke aanbieding in Leuven als u wilt genieten van het wonen aan de stadsrand met al zijn voordelen. Uiterst gunstige EPC: 130kWh/m² en niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Meer foto's of afspraak op www.UNIQUE-PROPERTIES.be

  Slk.
   3
  Opp.
   90 m²
 • Appartement te koop in Leuven Appartement te koop in Leuven Appartement te koop in Leuven

  Appartement te koop

  Leuven · € 279.000

  Unique Properties verkoopt dit gezellige appartement met 2 slaapkamers op topligging in Leuven. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een volledige uitgeruste keuken met aansluitende berging (voor diepvries/wasmachine/droogkast). De ruime en lichtrijke leefruimte en eetkamer met ingebouwde boekenkast zijn een grote troef. De master bedroom biedt veel plaats doordat er werd gewerkt met een ruime ingebouwde kleerkast. De 2de slaapkamer is iets compacter maar biedt voldoende plaats voor een bed met kleerkast of kan ook gebruikt worden als bureauruimte. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche. Toilet is apart. Het appartementsgebouw dateert van 1962, maar in 2014 werd het gerenoveerd (gemeenschappelijke ruimtes, dak en lift). Vorig jaar werd er nog een nieuwe Viessmann condensatieketel geplaatsts. Het appartement ligt vlak langs het Sint-Jacobsplein, op wandelafstand van het centrum en alle voorzieningen (openbaar vervoer (frequente verbindingen), winkels, park (kruidtuin), scholen, ziekenhuis (Gasthuisberg),...). Parkeren kan op en rond het Sint-Jacobsplein (bewonerskaart). EPC: 166kWh/m². Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. Bij interesse of meer info bel Sarah op 0478/50.50.58 of mail naar sarah@unique-properties.be.

  Slk.
   2
  Opp.
   82 m²
 • Penthouse te koop in Leuven
  Verkocht

  Penthouse te koop

  Leuven

  VERKOCHT OP 5 WEKEN DOOR UNIQUE PROPERTIES!  Dit prachtige penthouse/loft heeft een uniek zicht over de stad Leuven. Hogere prijsklasse.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Bouwgronden


 • Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge
  Nieuw

  Bouwgrond te koop

  Tielt-Winge · € 399.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze te renoveren of af te breken woning op een ultieme toplocatie! Omgeven door velden en bossen, met als kers op de taart een enorm mooi verzicht, zit u hier echt in alle rust en stilte zoals niemand anders zal wonen. Dit is een unieke kans om op een groot perceel te wonen met alle privacy. Hier gaat het meer om de grond en zijn ligging dan om de bestaande woning. EPC: 361kWh/m2. Alle attesten en documenten op onze website. Breng snel een bezoek en maak een afspraak via www.unique-properties.be Denkt u er ook aan een mooie eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Wij zijn hier thuis en hebben bijgevolg verschillende kopers die hier een nieuwe thuis zoeken. Contacteer ons voor een gratis schatting en eerste advies op 016.90.90.90.

  Nieuw
 • Bouwgrond te koop in Scherpenheuvel-Zichem Averbode Bouwgrond te koop in Scherpenheuvel-Zichem Averbode Bouwgrond te koop in Scherpenheuvel-Zichem Averbode

  Bouwgrond te koop

  Scherpenheuvel-Zichem Averbode · € 93.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond met een oppervlakte van 2a47ca (halfopen bebouwing). GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid. Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning, ruwbouw, winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Averbode en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via sarah@unique-properties.be of op 0478/50.50.58.

 • Bouwgrond te koop in Glabbeek Bouwgrond te koop in Glabbeek Bouwgrond te koop in Glabbeek

  Bouwgrond te koop

  Glabbeek · € 89.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond van 3a97ca op slechts 3km van het centrum van Glabbeek . Alle voorzieningen (supermarkten, scholen, openbaar vervoer...) zijn vlakbij. De bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling (LOT 4): perceel geschikt voor een half open bebouwing. Voorziene voorgevelbreedte bedraagt 10,98m. Bouwdiepte op gelijkvloers max 15m en op verdiep max 12m. De maximum bebouwbare oppervlakte bedraagt 150m². De verkavelingskosten en kosten voor de aanleg van de nutsleidingen werden reeds volbracht door de verkoper. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Indien gewenst kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur). Meer info? Bel 0478/50.50.58 of mail naar sarah@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Glabbeek Bouwgrond te koop in Glabbeek Bouwgrond te koop in Glabbeek

  Bouwgrond te koop

  Glabbeek · € 89.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond van 4a01ca op slechts 3km van het centrum van Glabbeek . Alle voorzieningen (supermarkten, scholen, openbaar vervoer...) zijn vlakbij. De bouwgrond maakt deel uit van een verkaveling (LOT 5): perceel geschikt voor een half open bebouwing. Voorziene voorgevelbreedte bedraagt 10,82m. Bouwdiepte op gelijkvloers max 15m en op verdiep max 12m. De maximum bebouwbare oppervlakte bedraagt 148m². De verkavelingskosten en kosten voor de aanleg van de nutsleidingen werden reeds volbracht door de verkoper. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Indien gewenst kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur). Meer info? Bel 0478/50.50.58 of mail naar sarah@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Diest Bouwgrond te koop in Diest Bouwgrond te koop in Diest

  Bouwgrond te koop

  Diest · € 140.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond met een oppervlakte van 8a72ca (open bebouwing). GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid. Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning, ruwbouw, winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Diest en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via sarah@unique-properties.be of op 0478/50.50.58.

 • Kmo-terrein te koop in Leuven Kmo-terrein te koop in Leuven Kmo-terrein te koop in Leuven

  Kmo-terrein te koop

  Leuven · € 499.000

  Unique Properties verkoopt deze bouwgrond voor KMO en ambachten op werkelijke TOPLOCATIE!. Concreet mogen enkel volgende functies in het bedrijfsgebouw toegelaten worden: bedrijven (Kmo’s) toegespitst op productie en ambachten; of in de kantlijn een loods voor opslag bij een bedrijf dat een ambacht is zoals een loodgieter, elektricien, tuinaannemer, aannemer, bouw gerelateerde beroepsactiviteiten (loodgieter, elektricien, houtbewerking, bouwbedrijf met opslag voor materialen en kantoren, enz…) (met lokale verankering en met eventueel een beperkte en ondergeschikte oppervlakte aan kantoren en/of toonzaal/winkelruimte). Voor meer info over uw activiteit neemt u best contact op met Unique Properties. Oppervlakte grond 23a24ca. Gebouw 1000m² bruto. U heeft de optie om enkel de grond te kopen mét het vergunde project (+35.000€) of bouwgrond mét hal te kopen. Neem hiervoor contact met ons op voor een offerte op maat. www.unique-properties.be of 016.90.90.90.Volgende activiteiten zijn verboden: zuiver handel; logistieke bedrijven; diensten; zuiver kantoren; zuiver opslag (=opslag als hoofdactiviteit zonder daaraan gekoppelde ambachtelijke of productieve activiteit)

 • Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp

  Bouwgrond te koop

  Aarschot Langdorp · € 135.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond (met nog af te breken gebouwen door de huidige eigenaars). GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid en mooie oppervlakte van 8a29ca (open bebouwing). Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning ruwbouw winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Aarschot en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via sarahgilis@unique-properties.be of op 0478/50.68.68.

 • Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp

  Bouwgrond te koop

  Aarschot Langdorp · € 120.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond (met nog af te breken gebouwen door de huidige eigenaars). GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid en mooie oppervlakte van 7a 36ca (open bebouwing). Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning ruwbouw winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Aarschot en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via sarahgilis@unique-properties.be of op 0478/50.68.68.

 • Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek

  Bouwgrond te koop

  Lubbeek · € 228.000

  Uitermate goed gelegen mooie bouwgrond van 10a48ca (LOT 3: 228.000euro) met mooi zicht over de velden, op slechts 3 kilometer van Lubbeek centrum. Dit is een verkaveling van 3 loten voor open bebouwing. Wonen in alle rust met vlotte bereikbaarheid, vlakbij winkels, school, sporthal, openbaar vervoer. Goede verbinding naar Leuven, Tienen, Aarschot en Diest. GEEN BOUWVERPLICHTING. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Eventueel kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) indien gewenst. Verkavelingskosten van 1.450€ zijn ten laste van de koper. Meer weten? Bel 016.90.90.90 of mail naar sarah@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek

  Bouwgrond te koop

  Lubbeek · € 202.000

  Uitermate goed gelegen mooie bouwgrond van 8a33ca (LOT 2: 202.000euro) met mooi zicht over de velden, op slechts 3 kilometer van Lubbeek centrum. Dit is een verkaveling van 3 loten voor open bebouwing. Wonen in alle rust met vlotte bereikbaarheid, vlakbij winkels, school, sporthal, openbaar vervoer. Goede verbinding naar Leuven, Tienen, Aarschot en Diest. GEEN BOUWVERPLICHTING. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Eventueel kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) indien gewenst. Verkavelingskosten van 1.450€ zijn ten laste van de koper. Meer weten? Bel 016.90.90.90 of mail naar sarah@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek

  Bouwgrond te koop

  Lubbeek · € 200.000

  Uitermate goed gelegen mooie bouwgrond van 8a14ca (LOT 1: 200.000euro) met mooi zicht over de velden, op slechts 3 kilometer van Lubbeek centrum. Dit is een verkaveling van 3 loten voor open bebouwing. Wonen in alle rust met vlotte bereikbaarheid, vlakbij winkels, school, sporthal, openbaar vervoer. Goede verbinding naar Leuven, Tienen, Aarschot en Diest. GEEN BOUWVERPLICHTING. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Eventueel kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) indien gewenst. Verkavelingskosten van 1.450€ zijn ten laste van de koper. Meer weten? Bel 016.90.90.90 of mail naar sarah@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen

  Bouwgrond te koop

  Tienen

  U KAN MEERDERE BOUWGRONDEN TERUGVINDEN (met prijzen vanaf 67.500 Euro voor 3a11ca tot 225.000 Euro voor 12a52ca) OP DEZE PRACHTIGE LOCATIE VIA ONZE WEBSITE www.UNIQUE-PROPERTIES.be ONDER DE LINK "NIEUWBOUW". Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei. Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark op de Anemoon site vlakbij Tienen. U heeft geen bouwverplichting op deze gronden maar indien u wenst kunnen wij voor u steeds een voorstel maken voor een bouwgrond met woning. Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar. Contacteer ons nu voor een afspraak via info@unique-properties.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 • Bouwgrond te koop in Oud-Heverlee Blanden
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Oud-Heverlee Blanden

  Verkocht op minder dan 1 week! Prachtig gelegen bouwgrond op de hoek van de Banhagestraat en de Kastanjelaan te Blanden.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  VERKOCHT! Mooie en rustig gelegen bouwgrond voor HOB op 6a03ca.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  VERKOCHT OP 2 WEKEN

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in Geetbets
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Geetbets

  Geen bouwverplichting. Uiterst mooie bouwgrond met rustige landelijke ligging en zicht over de velden. Deze bouwgrond voor halfopen bebouwing is 12a25ca groot en volledig zuid gericht! U kan van ongeveer 216m² bewoonbare oppervlakte genieten. Alle woningen in de buurt zijn recent gebouwd ofwel mooie oudere villa's. De 3D tekeningen van de woningen zijn een voorbeeld van de stijl dewelke er kan worden gebouwd, u kan bij ons dus ook terecht voor een offerte op maat van uw droomwoning. GEEN overstromingsgevoelig gebied. Alle info of bezoek 016/29 75 12 GEEN BOUWVERPLICHTING!!

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Industrie


 • Kantoren & magazijn te koop in Leuven Wilsele Kantoren & magazijn te koop in Leuven Wilsele Kantoren & magazijn te koop in Leuven Wilsele

  Kantoren & magazijn te koop

  Leuven Wilsele

  PRIJS OP MAAT! Unique Properties verkoopt deze nieuw te bouwen Bedrijfshal/Kantoren met magazijn(en)/KMO-Unit/ op een toplocatie met uiterst goede bereikbaarheid vlakbij de oprit van de E314 (1km) en Stad Leuven (2,5km). Een van de allerlaatste plaatsen beschikbaar rond groot Leuven. Perceel in open bebouwing aan de Wijgmaalsesteenweg 40 in Wilsele. De werken omvatten het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw dat bestaat uit 1 volume, waarbij achter de voorgevel de kantoren voorzien zijn, verspreid over twee bouwlagen. Het gebouw heeft een bouwdiepte van 26,80 meter, een breedte van 28 meter en een hoogte van 6,50 meter. Het wordt ingeplant op 15,74 meter van de achterste perceelgrens en op 6,50 meter van beide zijdelingse perceelsgrenzen. Achter het kantoor bevindt zich het magazijn/ werkplaats, met een enkele dubbelhoge bouwlaag. Oppervlakte van 325m2 tot 1400m2. Meer info of bezoek 016.90.90.90

  Opp.
   750 m²
 • Bedrijfsgebouw te koop in Leuven Wilsele Bedrijfsgebouw te koop in Leuven Wilsele Bedrijfsgebouw te koop in Leuven Wilsele

  Bedrijfsgebouw te koop

  Leuven Wilsele

  VOOR DETAILINFO KIJK OP WEBSITE VAN UNIQUE PROPERTIES!! Unique Properties verkoopt deze nieuw te bouwen Bedrijfshal/Kantoren met magazijn(en)/KMO-Unit/ op een toplocatie met uiterst goede bereikbaarheid vlakbij de oprit van de E314 (1km) en Stad Leuven (2,5km). Een van de allerlaatste plaatsen beschikbaar rond groot Leuven. Een unieke kans voor ondernemers die een mooie vestiging willen langs de Leuvense Vaart. Perceel in open bebouwing aan de Wijgmaalsesteenweg 40 in Wilsele. De werken omvatten het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw dat bestaat uit 1 volume, waarbij achter de voorgevel de kantoren voorzien zijn, verspreid over twee bouwlagen. Het gebouw heeft een bouwdiepte van 26,80 meter, een breedte van 28 meter en een hoogte van 6,50 meter. Het wordt ingeplant op 15,74 meter van de achterste perceelgrens en op 6,50 meter van beide zijdelingse perceelsgrenzen. De voorgevel staat op ca. 40 meter uit het midden van de weg. Achter het kantoor bevindt zich het magazijn/ werkplaats, met een enkele dubbelhoge bouwlaag. Langs elke gevel is een loopdeur en in de voorgevel worden 2 aluminium sectionaal poorten voorzien. Het schrijnwerk (ramen, deuren en poorten) wordt voorzien in zwart aluminium. De buitenaanleg voorziet in een geasfalteerde zone in de achteruitbouwstrook en deels in de zijtuinstrook. Deze zone wordt gebruikt als circulatie voor de vrachtwagens en 10 autostaanplaatsen. Er wordt slechts 1 toegang tot het openbaar domein aangelegd. De gracht wordt over breedte van 4 meter overwelfd. Meer info of bezoek 016.90.90.90

  Opp.
   750 m²

Garages


 • Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven · € 42.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garagebox, zijnde nummer 52, gelegen in residentie Cartijnenveld (aan de Mathildegang en de Dagobertstraat) te Leuven, vlakbij het treinstation en de ring van Leuven. De auto op de foto is een BMW X5, dus plaats voor een grote wagen. Er is een toegangspoort met slagboom. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.

 • Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven · € 32.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garageboxen (APART OF SAMEN AAN TE KOPEN) zijnde nummer 34 (prijs 32.000 Euro) nummer 05 (prijs 19.000 Euro) en box nummer 14 (prijs 30.000Euro), gelegen in de Oude Kerkhofdreef 2 te Leuven (residentie Philips), vlakbij de Sportoase en de ring van Leuven (tussen de Geldenaaksebaan en de Tiensesteenweg). Er is een toegangspoort met afstandsbediening en zelfs een staanplaats speciaal voorzien als autowasplaats. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.

 • Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven · € 30.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garageboxen (APART OF SAMEN AAN TE KOPEN) zijnde nummer 34 (prijs 32.000 Euro) nummer 05 (prijs 19.000 Euro) en box nummer 14 (prijs 30.000Euro), gelegen in de Oude Kerkhofdreef 2 te Leuven (residentie Philips), vlakbij de Sportoase en de ring van Leuven (tussen de Geldenaaksebaan en de Tiensesteenweg). Er is een toegangspoort met afstandsbediening en zelfs een staanplaats speciaal voorzien als autowasplaats. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.


Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven