Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 699.000

  Unique Properties verkoopt dit prachtige gebouw dat mogelijk (na verkrijgen omgevingsvergunning stad Leuven) omgebouwd kan worden naar een statig woonhuis. Het statige pand beschikt over drie verdiepingen (kelder, GV, 1e en 2e), een bewoonbare en ruime zolderverdieping (49 m²) en een kelder met bergruimte. In totaal zijn er 8 ruimtes aanwezig die als slaapkamer, bureauruimte en leefruimte ingericht kunnen worden. Momenteel is er geen badkamer of volledig geïnstalleerde keuken voorhanden. Er zijn 3 aparte toiletten op elke verdieping aanwezig, alsook een kitchenette op de eerste verdieping. Op de gelijkvloers kan men het terras en de aangrenzende tuin betreden via het schuifraam. EPC LABEL C.  Benieuwd naar deze eigendom en haar vele mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons op 0478/29.75.12 of mail naar dave@unique-properties.be

  Slk.
   6
  Opp.
   370 m²
  Tuin
   380 m²
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 319.000

  Unique Properties verkoopt deze gezellige rijwoning in het centrum van Kessel-Lo (op 3km van het centrum van Leuven). Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer op het gelijkvloers en 2 zeer ruime slaapkamers. De woning is onderkelderd en heeft een vaste trap naar de geïsoleerde zolder. De ramen vooraan werden allen in 2014 vernieuwd en in 2019 werd een nieuwe gasketel geïnstalleerd. Het tuintje met terras en tuinhuis zijn een grote troef. EPC: 255 kWh/m². Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden. Wenst u een bezoek in te plannen aan deze woning? Bel 016/90.90.90 of mail info@unique-properties.be

  Slk.
   2
 • Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek

  Huis te koop

  Glabbeek · € 459.000

  Unique Properties verkoopt deze woning met prachtige tuin in Glabbeek. De oorspronkelijke woning dateert van 1948 en werd doorheen de tijd volledig gerenoveerd. Het huis omvat op de benedenverdieping een inkomhal met aangrenzende dressing met ernaast een ruime slaapkamer die zich ook perfect leent tot de uitoefening van een vrij beroep. Via de hal is de kelder bereikbaar (droog/volwaardige hoogte). De hal geeft uit op een (speel)kamer/bureau van waaruit er toegang is tot de leefkeuken met apart toilet en ‘waskot’/berging dat ook benut kan worden als 2de badkamer. De oorspronkelijke fruitfrigo achteraan de woning werd volledig omgebouwd tot een vide met beneden een gezellige living/zithoek, een aparte berging/bijkeuken en aparte kamer dat voor verschillende doeleinden ingevuld kan worden. Vanboven in de vide bevindt er zich een bureauruimte en een TV-hoek. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer (een vierde volwaardige kamer werd gemaakt onder het dak). De goed georiënteerde (ZW) en prachtig aangelegde/onderhouden tuin is een grote troef . Ook het werkhuis is een plus. Alle voorzieningen zijn dichtbij. EPC 368 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Omgevingsvergunning voor stedenb. handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter/agrarisch gebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden. Voor een bezoek of meer info over deze 'Unique Property' kan u ons contacteren via 0497 23 87 47 of info@unique-properties.be.

  Slk.
   5
  Opp.
   285 m²
 • Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo

  Villa te koop

  Westerlo · € 569.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze uiterst luxueuze villa op een rustige locatie te Westerlo. Voorzien van alle comfort en afgewerkt met duurzame en luxueuze materialen. De ruime gelijkvloerse verdieping omvat een grote inkomhal met aansluitend een gezellige eetkamer. Vervolgens is er een ruime volledig geïnstalleerde keuken. Naast deze prachtige keuken bevindt zich een berging/wasplaats. De centrale keuken vormt de aansluiting naar de zitruimte met zicht over de grote zuidgeoriënteerde tuin. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping u een ruime kamer met eigen badkamer en dressing. Ook is er een bureauruimte en apart toilet aanwezig. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers aanwezig waarvan eentje met aansluitende badkamer. Als extra troef is er 200m² aan ruimte aanwezig waar zich de mogelijkheid biedt tot het creëren van nog extra slaapkamers/badkamers/opslagruimte... Naast het ruime terras bevindt zich buiten een verandaruimte waar het zowel in zomer/winter genieten is van het stralende zonnetje! De garage biedt plaats aan 2 wagens en buiten zijn er nog eens minstens 3 staanplaatsen aanwezig. De villa werd tevens uitgerust met airco en een alarmsysteem. Omgevingsvergunning voor stedenb. handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. EPC: 310 kWh/m². NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Contacteer ons via info@unique-properties.be.

  Slk.
   3
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 389.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort. De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige eigenaar in '79. Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers: een gezellige en ruime woonkamer met aansluitende eetkamer, keuken met zicht op de tuin, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De woning beschikt over de gehele lengte over een nog in te richten zolder waardoor uitbreiding mogelijk is (kangoeroewoning, zelfstandige activiteit..). De woning is volledig onderkelderd (inclusief garage) en biedt enorm veel opslag/werkruimte. Het ruim terras biedt plaats om in alle rust te genieten van de prachtige tuin en het zicht op de achterliggende velden. Alle voorzieningen alsook de oprit van de E314 zijn vlakbij. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden met landelijk karakter / agrarische gebieden; geen dagvaarding / herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden. . EPC: 436 kWh/m². Interesse in deze buitenkans? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via info@unique-properties.be. U denkt er ook aan om uw woning/appartement/grond te verkopen in de buurt van Bekkevoort? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
  Opp.
   150 m²
 • Huis te koop in Leuven
  Verkocht

  Huis te koop

  Leuven

  Deze uiterst aangename en in 2009 gerenoveerde woning is gelegen in het hart van Leuven nabij H.Hart. en heeft alle troeven van een volwaardige stadswoning. 4 slaapkamers, ruime woonkamer en keuken, ruim terras (stadstuintje of binnenkoer), kelder en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbele wastafel en douche in bad. Alle troeven om gezellig te kunnen wonen in het centrum van de stad. Een unieke kans in Leuven centrum. Meer info en foto's op www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Geen overstromingsgebied. EPC:367kWh/m²jaar.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge Houwaart
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge Houwaart

  Unique Properties verkoopt deze totaal te renoveren woningen op de mooie wijnberg in Houwaart. Het perceel is gelegen in landschappelijk waardevolle agrarische gebieden (gelegen in zonevreemd gebied) waardoor er beperkingen gelden inzake heropbouw/renovatie/uitbereiding en woonoppervlakte  Deze info kan u verkrijgen op aanvraag via ons kantoor. OPDELEN IN 2 BOUWLOTEN KAN NIET! Verwarming op gas met gastank. Bouwjaar 1979. Geen riolering.  EPC: 548 kWh/m2 zijnde F label. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Afspraak voor bezoek via mail op info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Hoeve te koop in Kortenaken
  Verkocht

  Hoeve te koop

  Kortenaken

  Unique Properties verkoop deze uitermate gezellige en rustig gelegen hoeve met zwembad in het landelijke Kortenaken/ Kersbeek Miskom. In de mooie en lichtrijke woonkamer met authentieke hoge plafonds heeft u een directe toegang tot de binnenkoer. Aansluitend aan de woonkamer ligt de aparte eetkamer en keuken. Er is ook een bureau of speelruimte. Op de verdieping zijn 4 aangename kamers en badkamer. In de tuin met verwarmd zwembad (topkwaliteit van LPW-pools) waant u zich werkelijk op vakantie in eigen land. Met zicht op bossen en velden komt u volledig tot rust tijdens zwoele zomeravonden bij u thuis. Welkom thuis in deze unieke eigendom te Kortenaken. Gunstig EPC: 129kWh/m2.  Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. FILMPJE te bekijken op onze eigen website www.unique-properties.be bezoek inplannen via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Charmant huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem
  Verkocht

  Charmant huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem

  Unique Properties Immobiliën verkoopt deze karaktervolle op te knappen woning nabij het centrum van Scherpenheuvel. Ze is gelegen in een rustige doodlopende straat en bevindt zich op wandel/fietsafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...). Je komt de woning binnen in de inkomhal. Van hieruit kan je rechtstreeks de keuken of de ruime woonkamer met zithoek en eetplaats betreden. Achter de keuken met mooie gebogen ramen vind je een apart toilet, de wasplaats en de veranda die uitgeeft op de zuid georiënteerde tuin. Er is een ruime garage met zolder voor extra opbergruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met douche en toilet en 3 ruime slaapkamers. De zolder van 38m² met geïsoleerd dak kan afgewerkt worden tot 2 slaapkamers, mits het plaatsen van een vaste trap. Verder is er nog een gezellig tuintje met prachtig uitzicht. Regenwaterput aangesloten op toilet beneden en buitenkraan. EPC: 421 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 728€. Contacteer ons vandaag nog voor meer info of het inplannen van een afspraak via marta@unique-properties.be of 0478/50.68.68. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Scherpenheuvel of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt deze gezellige en instapklare woning in Tielt-Winge, midden in het hart van het Hageland. Er bevindt zich een ruime woonkamer, een keuken en bijkeuken, badkamer en 2 slaapkamers. De veranda leidt naar de gezellige west gerichte tuin. Achter de woning bevindt zich een ruime garage met tuinberging. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer aan de deur, winkels, autosnelweg vlot bereikbaar...) maar ook het Ralisbos en de sporthal zijn vlakbij dus mooie wandelingen en sporten zijn gegarandeerd. Kortom, een unieke kans op een topligging! OPPERVLAKTE PERCEEL (+-14 are) ONDER VOORBEHOUD opmetingsplan landmeter. EPC 224 kWh/m²jaar (C label). Wenst u graag een bezoek wenst u meer info? Mail naar info@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies. Wij hebben diverse kandidaat-kopers die nog een nieuwe thuis zoeken in deze mooie gemeente.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem
  Verkocht

  Huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem

  Unique Properties verkoopt deze ruime rijwoning vlakbij het centrum van Scherpenheuvel. Je komt via de voordeur in een hal terecht die leidt naar de zeer ruime woonkamer met gezellig haardvuur. De volledig uitgeruste keuken kan mits enkele kleine ingrepen mee geïntegreerd worden in de leefruimte. De veranda achteraan die uitgeeft op de tuin is nog een extra troef. Op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met ligbad, 2 zeer grote slaapkamers en een 3de kleinere kamer. De zolder kan nog gebruikt worden ter uitbreiding. De woning (en tuin) is via een straatje langs achter te bereiken. Langs hier is er toegang tot de garage en kelder (volledig onderkelderd). Verder is er nog een gezellig zuidgericht tuintje. U kan via de advertentie op onze eigen website (www.unique-properties.be) een plan vinden van de woning. Wenst u een bezoek te brengen aan deze gezellige woning in Scherpenheuvel? Neem dan contact op met ons via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Bekkevoort
  Verkocht

  Huis te koop

  Bekkevoort

  Unique Properties verkoopt deze instapklare en uiterst gezellige woning te Bekkevoort op een toplocatie. Omgeven door bos en boomgaarden en met een verzicht zal u helemaal tot rust komen. Ze biedt u werkelijk alle comfort. Ook de elektriciteit is conform. Er zijn vijf kamers en een doorloopkamer, woonkamer, ruime keuken, een ruime kelder, twee badkamers en ruime inkomhal. Volledig omheind. Regenwaterputten van 10.000 L en 2x 3000 L aangesloten op toiletten. Kortom een heel complete en gezellige woning. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 258 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 847€. Afspraak voor bezoek via www.unique-properties.be. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Bekkevoort of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio. Bel 016.90.90.90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Appartementen


 • Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge

  Appartement te koop

  Tielt-Winge · € 209.000

  Unique Properties Immobiliën verkoopt dit uitermate gezellige appartement met mooie tuin is gunstig gelegen in het centrum van Tielt-Winge. Op 100m van bakker, warenhuis, sporthal, bossen, fiets- en wandelpaden, en 1 km van de autosnelweg E314. Ook ideaal qua comfort en gebruik (inloopdouche, geen trappen, parking vlak voor de deur van het appartement). Instapklaar met 1 slaapkamers, woonkamer met groot schuifraam naar terras 1 alsook een terras 2 achteraan met zicht op tuin. Keuken, berging, badkamer en apart toilet. Een aanrader voor zowel de investeerder als particulier die comfortabel wil wonen. Meer info en foto's op www.unique-properties.be (EPC 133 kWh/m²)

  Slk.
   1
  Opp.
   70 m²
 • Penthouse te koop in Leuven
  Verkocht

  Penthouse te koop

  Leuven

  VERKOCHT OP 5 WEKEN DOOR UNIQUE PROPERTIES!  Dit prachtige penthouse/loft heeft een uniek zicht over de stad Leuven. Hogere prijsklasse.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Leuven
  Verkocht

  Appartement te koop

  Leuven

  Dit uiterst luxueus en mooi afgewerkt appartement in het hartje van Leuven is gelegen in een groene oase van rust aan het Barbarahof. In de hyper uitgeruste keuken zal u de beste gerechten klaarmaken waarna u deze kan nuttigen op het aangename zonovergoten terras met zicht op de mooie binnentuin. De authentieke eiken parketvloer zorgt in combinatie met de in terracotta kleuren geschilderde muren voor een sfeervol en harmonieus interieur waar u gasten in stijl kan ontvangen. De design lichtarmaturen zorgen voor aangename sfeerverlichting of accentverlichting. De twee ruime slaapkamers hebben een mooi verzicht over de stad Leuven en het groen van het Barbarahof. In de adembenemende badkamer lijkt het alsof u in een luxueus zuiders hotel bent en kan u genieten van een lekker bad of zalige regendouche. Tevens zijn de was-en droogautomaat inbegrepen in de verkoopprijs alsook 2 autostaanplaatsen. BOSE sound systeem in alle kamers van het appartement aanwezig (incl badkamer) en een BOSE surround systeem in de woonkamer (aangesloten op radio-MP3-TV). Dit appartement is een droom om in te wonen, die morgen voor u realiteit kan zijn. EPC: 86kWh/m². Maandelijkse kost gemeenschappelijke delen 96€ per maand. Lift aanwezig. Meer foto's en info op www.UNIQUE-PROPERTIES.be

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Loft te koop in Bekkevoort
  Verkocht

  Loft te koop

  Bekkevoort

  Unique Properties verkoopt deze unieke loft in het centrum van Bekkevoort. De loft van maar liefst 164m² bevindt zich op de volledige bovenste verdieping van een achterin gelegen gebouw met 6 wooneenheden. Er is 1 autostaanplaats inbegrepen in het ondergrondse garagecomplex met vlak erlangs een kelder. De loft is vanuit de garage of vanop het gelijkvloers rechtstreeks toegankelijk via een ruime lift met beveiligde sleutel. De loft is ook via een trap bereikbaar. Het terras (grotendeels zuidelijk gericht) van 110m² biedt een prachtig zicht langs alle kanten. De loft bestaat uit een inkomhal, ruime living met open keuken, berging, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing (2 ervan zijn momenteel in gebruik als kantoor) en een volledige uitgeruste badkamer. Alle ruimtes zijn afgewerkt met zeer duurzame en luxueuze materialen. De voorzieningen voor een eventuele douchecel in de 2de slaapkamer zijn aanwezig. Extra troeven: airco, overal vloerverwarming, elektrische zonnescreens, gezellige gashaard, ingebouwde kasten, wachtbuizen en voorzieningen voor plaatsing zonnepanelen, aansluitvoorziening voor waterontharder, gemeenschappelijk ondergronds-container-afval-systeem... De ligging is ideaal: een stil woonerf dat doodlopend is voor auto's (wel doorgang voor fietsers en voetgangers) dichtbij alle voorzieningen zoals de school, bakker, gemeentehuis, bank, post, apotheek,... De voortuin voor het gebouw wordt dit jaar nog verder afgewerkt met zitbanken. De loft werd pas voor de eerste keer bewoond in 2017 en beantwoordt aan alle normen (elektriciteit conform, E-peil van 70, ventilatie C-systeem...). De verkoop wordt onderworpen aan het gewone verkooprecht en dus geen BTW! Bel of mail vandaag nog voor meer info of het inplannen van een bezoek aan dit uitzonderlijk pand via sarah@unique-properties.be of bel 016/90.90.90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Bouwgronden


 • Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge

  Bouwgrond te koop

  Tielt-Winge · € 112.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond. GEEN BOUWVERPLICHTING. PLANNEN EN ATTESTEN OP ONZE EIGEN WEBSITE IN TE KIJKEN. Gelegen op een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en mooie oppervlakte van 7a41ca (halfopen bebouwing). Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning ruwbouw winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Tielt-Winge of omstreken, en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via dave@unique-properties.be.

 • Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek Bouwgrond te koop in Lubbeek

  Bouwgrond te koop

  Lubbeek · € 198.900

  Uitermate goed gelegen mooie bouwgrond van 10a48ca (LOT 3: 198.900euro) met mooi zicht over de velden, op slechts 3 kilometer van Lubbeek centrum. Dit is een verkaveling van 3 loten voor open bebouwing. Wonen in alle rust met vlotte bereikbaarheid, vlakbij winkels, school, sporthal, openbaar vervoer. Goede verbinding naar Leuven, Tienen, Aarschot en Diest. GEEN BOUWVERPLICHTING. Wg,Gdv,Gvkr,Vv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Eventueel kunnen wij deze grond ook aanbieden met woning casco of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) indien gewenst. Verkavelingskosten van 1.450€ zijn ten laste van de koper. Meer weten? Bel 016.90.90.90 of mail naar info@unique-properties.be

 • Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen

  Bouwgrond te koop

  Tienen

  U KAN MEERDERE BOUWGRONDEN TERUGVINDEN (met prijzen vanaf 67.500 Euro voor 3a11ca tot 225.000 Euro voor 12a52ca) OP DEZE PRACHTIGE LOCATIE VIA ONZE WEBSITE www.UNIQUE-PROPERTIES.be ONDER DE LINK "NIEUWBOUW". Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei. Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark op de Anemoon site vlakbij Tienen. U heeft geen bouwverplichting op deze gronden maar indien u wenst kunnen wij voor u steeds een voorstel maken voor een bouwgrond met woning. Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar. Contacteer ons nu voor een afspraak via info@unique-properties.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 • Bouwgrond te koop in Oud-Heverlee Blanden
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Oud-Heverlee Blanden

  Verkocht op minder dan 1 week! Prachtig gelegen bouwgrond op de hoek van de Banhagestraat en de Kastanjelaan te Blanden.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  VERKOCHT! Mooie en rustig gelegen bouwgrond voor HOB op 6a03ca.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  VERKOCHT OP 2 WEKEN

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Bouwgrond te koop in Aarschot Langdorp
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Aarschot Langdorp

  Unique Properties verkoopt deze mooie bouwgrond met zicht op velden en bos. LAATSTE LOT! GEEN BOUWVERPLICHTING. Gelegen op een rustige locatie met goede bereikbaarheid en mooie oppervlakte van 7a 36ca (LOT 2 open bebouwing). Indien u wenst kunnen wij u ook een vrijblijvend voorstel doen en offerte maken voor de bouw van een nieuwe woning ruwbouw winddicht of zelfs sleutel op de deur! NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Info en foto's op www.unique-properties.be. Bent u eigenaar van een woning of bouwgrond in regio Aarschot en u denkt eraan om te verkopen? Dankzij ons kantoor op toplocatie aan het gouden kruispunt en Winge Golfclub hebben wij enorm veel aanvragen van kandidaat-kopers in de streek. Wij laten hen graag kennis maken met uw onroerend goed. Contacteer ons via dave@unique-properties.be of op 016/90.90.90

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Kantoren


 • Kantoorgebouw te koop in Leuven Kantoorgebouw te koop in Leuven Kantoorgebouw te koop in Leuven

  Kantoorgebouw te koop

  Leuven · € 699.000

  Unique Properties verkoopt dit prachtige gebouw dat mogelijk (na verkrijgen omgevingsvergunning stad Leuven) omgebouwd kan worden naar een statig woonhuis. Het statige pand beschikt over drie verdiepingen (kelder, GV, 1e en 2e), een bewoonbare en ruime zolderverdieping (49 m²) en een kelder met bergruimte. In totaal zijn er 8 ruimtes aanwezig die als slaapkamer, bureauruimte en leefruimte ingericht kunnen worden. Momenteel is er geen badkamer of volledig geïnstalleerde keuken voorhanden. Er zijn 3 aparte toiletten op elke verdieping aanwezig, alsook een kitchenette op de eerste verdieping. Op de gelijkvloers kan men het terras en de aangrenzende tuin betreden via het schuifraam. EPC LABEL C.  Benieuwd naar deze eigendom en haar vele mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons op 0478/29.75.12 of mail naar dave@unique-properties.be

  Opp.
   370 m²

Garages


 • Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven · € 37.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garagebox, zijnde nummer 52, gelegen in residentie Cartijnenveld (aan de Mathildegang en de Dagobertstraat) te Leuven, vlakbij het treinstation en de ring van Leuven. De auto op de foto is een BMW X5, dus plaats voor een grote wagen. Er is een toegangspoort met slagboom. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.

 • Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven Gesloten garagebox te koop in Leuven

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven · € 30.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garagebox zijnde nummer nummer 14 (prijs 30.000Euro), gelegen in de Oude Kerkhofdreef 2 te Leuven (residentie Philips), vlakbij de Sportoase en de ring van Leuven (tussen de Geldenaaksebaan en de Tiensesteenweg). Er is een toegangspoort met afstandsbediening en zelfs een staanplaats speciaal voorzien als autowasplaats. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.

 • Gesloten garagebox te koop in Leuven
  Verkocht

  Gesloten garagebox te koop

  Leuven

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze ruime en uiterst goed gelegen garageboxen (APART OF SAMEN AAN TE KOPEN) zijnde nummer 34 (prijs 32.000 Euro) nummer 05 (prijs 19.000 Euro) en box nummer 14 (prijs 30.000Euro), gelegen in de Oude Kerkhofdreef 2 te Leuven (residentie Philips), vlakbij de Sportoase en de ring van Leuven (tussen de Geldenaaksebaan en de Tiensesteenweg). Er is een toegangspoort met afstandsbediening en zelfs een staanplaats speciaal voorzien als autowasplaats. Meer info of een bod op info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven