Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Appartementen


 • Appartement te huur in Tielt-Winge Appartement te huur in Tielt-Winge Appartement te huur in Tielt-Winge
  Nieuw

  Appartement te huur

  Tielt-Winge · € 865

  Unique Properties verhuurt dit mooie nieuwbouwappartement in Tielt-Winge. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via zowel lift als trap. Het appartement omvat een ruime woonkamer met zuidgericht terras en de volledig geïnstalleerde keuken. Verder zijn er twee mooie slaapkamers, waarvan één ook met toegang naar het terras, de badkamer, een apart toilet en een berging. Daarnaast is er in de kelder een staanplaats en een extra berging inbegrepen in de huurprijs. De totale huurprijs bedraagt €950, waarvan €865 huur en €85 gemeenschappellijke kosten. De nutsvoorzieningen zijn privatief en door de huurder zelf volgens zijn verbruik te betalen. Zeer gunstig EPC label A! Breng je graag een bezoek aan dit mooie appartement? Neem dan contact met ons op via wannes@unique-properties.be. 

  Slk.
   2
  Opp.
   88 m²
  Nieuw
 • Duplex te huur in Lubbeek
  Verhuurd

  Duplex te huur

  Lubbeek

  Prachtig en uiterst ruim duplexappartement van 120m² met 2 ruime kamers, prachtige geinstalleerde keuken, badkamer met bad en douche. Uniek aanbod in de streek. GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Afspraak voor bezoek enkel telefonisch op 0478/29 75 12

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Lubbeek
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Lubbeek

  Unique Properties verhuurt dit luxueuze nieuwbouw appartement met smaakvolle afwerking. ONMIDDELIJK VRIJ. Aangezien het hier om een appartement op de bovenste verdieping gaat heeft u bijgevolg ook geen last van boven buren. Er zijn 2 mooie slaapkamers, een ruime open keuken, moderne grote badkamer met inloopdouche, berging, groot terras van 17m² een staanplaats in de kelder (nummer 21) en aparte kelder berging (nr 6). Mooi verzicht op de omgeving vanuit het appartement en op het terras. Een buitenkans in het landelijke Lubbeek. Geen huisdieren toegelaten! Huurprijs is 890 Euro per maand, gemeenschappelijke kosten 95€. Totaal 985€. Elektriciteit, gas en water zijn privatief, aparte tellers en dus door huurder zelf te kiezen. EPC 24kwH/m2.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Leuven
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Leuven

  VRIJ VANAF 01-05-2023! Unique Properties verhuurd dit uiterst gezellig en mooi recent appartement met aangenaam ruim terras. Uiterst rustige en mooie ligging vlakbij het centrum het kleine Begijnhof. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen met een ruime slaapkamer, woonkamer met open keuken, mooie badkamer en apart toilet. Er zijn GEEN HUISDIEREN toegelaten. Mooi aanbod! Huurprijs is 895€ /maand plus 60€ gemeenschappelijke kosten, totaal 955€ per maand. Exclusief eigen verbruik water, gas elektr.  Alle nutsvoorzieningen zijn privatief! EPC: 143,23kWh/m². Voor een bezoek mail naar info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Diest
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Diest

  Unique Properties verhuurt dit gezellige en uitstekend onderhouden appartement in Diest!Je geniet hier van alle voordelen die de centrale maar rustige ligging in deze mooie stad biedt: winkels, horeca,  scholen, parken, sportinfrastructuur, zorgvoorzieningen, het station… dit alles op wandelafstand.Bovendien onderging het appartement al een grondige opfrisbeurt. Zowel de keuken, de badkamer, de vloer in de woonkamer en inkomhal als de gasketel werden volledig vernieuwd.Je beschikt daarnaast over 2 slaapkamers (waarvan een zeer ruime en met aansluitend terras), een apart toilet, ingemaakte kasten in de hal, een handige bergruimte naast de keuken en een terras aan de voorkant van het gebouw.Een kelderberging en garagebox zijn daarenboven inbegrepen in de prijs!Het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, is zowel via trap als lift toegankelijk.Het gunstige EPC label B en de conform gekeurde elektrische installatie maken het plaatje compleet.De nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn volledig via individuele tellers en zijn dus voor rekening van de huurder. Huurprijs van 780€ per maand, 45€ gemeenschappelijke kosten per maand, totale huurprijs is dus 825€ per maand. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Breng jij graag een bezoek aan dit gezellige appartement in centrum Diest? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven