Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Appartementen


 • Appartement te huur in Leuven Appartement te huur in Leuven Appartement te huur in Leuven

  Appartement te huur

  Leuven · € 1.200

  Unique Properties verhuurt dit gezellige appartement met garage vlakbij het centrum van Leuven. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime woonkamer met aansluitende eetkamer en keuken. De aangrenzende patio is een extra troef. Op de 2de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer, een tweede kleinere slaapkamer/dressing/bureau en een badkamer. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 september en wordt volledig gemeubeld verhuurd. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten maar de privatieve kosten zoals water, elektriciteit, gas en internet zijn door uzelf als huurder te betalen. 3-6-9 contract. EPC: 349 kWh/m². Meer info of een afspraak via 0478/50.50.58 of sarah@unique-properties.be.

  Slk.
   2
  Opp.
   79 m²
 • Uitzonderlijk appartement te huur in Leuven Uitzonderlijk appartement te huur in Leuven Uitzonderlijk appartement te huur in Leuven

  Uitzonderlijk appartement te huur

  Leuven · € 1.215

  Dit uitermate mooie en ruime appartement met prachtig terras is gelegen op de eerste verdieping van een charmant gebouw in de verkeersarme Schrijnmakersstraat (17 -0102) van hartje Leuven. De huurprijs komt op 1.215 euro per maand, de gemeenschappelijke kosten (deze kosten omhelzen brandverzekering, onderhoud en poetsen gemene delen en beheerskosten) bedragen 75 euro per maand. Totaal huur per maand 1.290€. Onmiddelijk beschikbaar! De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming en internet zijn door de huurder zelf af te sluiten bij leverancier naar keuze. EPC 125kwH/m2.

  Slk.
   2
  Opp.
   110 m²
 • Appartement te huur in Leuven Appartement te huur in Leuven Appartement te huur in Leuven

  Appartement te huur

  Leuven · € 850

  VRIJ VANAF 1 JULI. Unique Properties verhuurt dit prachtige nieuwbouwappartement (50-0101) op de eerste verdieping met 1 slaapkamer. Met een volledig geïnstalleerde keuken, nieuwe ensuite badkamer, ruime kamer en gezellige woonkamer met veel lichtinval kan u genieten van alle comfort en rust. Er is een staanplaats in de ondergrondse garage inclusief in de huurprijs voorzien. GEEN HUISDIEREN. De huurprijs is 850 Euro plus 80 Euro gemeenschappelijke kosten. Totaal huur per maand is 930€. De privatieve kosten zoals water, elektriciteit, gas en internet zijn door uzelf als huurder te betalen, iedereen heeft eigen aparte tellers hiervoor. EPC: 46kwH/m2. Meer info of afspraak op www.unique-properties.be

  Slk.
   1
  Opp.
   65 m²
 • Duplex te huur in Lubbeek
  Verhuurd

  Duplex te huur

  Lubbeek

  Prachtig en uiterst ruim duplexappartement van 120m² met 2 ruime kamers, prachtige geinstalleerde keuken, badkamer met bad en douche. Uniek aanbod in de streek. GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Afspraak voor bezoek enkel telefonisch op 0478/29 75 12

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Triplex te huur in Tielt-Winge
  Verhuurd

  Triplex te huur

  Tielt-Winge

  Unique Properties verhuurt dit uitermate uniek, luxueus en heel ruim appartement van liefst 162m2. Dit is werkelijk een parel waarvan u er maar weinig zal vinden. Op het ruime zonovergoten terras kan u volop genieten van het verzicht op de gekende “Vlooibergtoren”, velden en bossen. Het is uitgerust met een ruime keuken met aansluitend een mooie woonkamer, gezellige eethoek, ruime berging met een inloop koelcel (werkelijk uniek) drie ruime kamers, een kleinere kamer, een badkamer met douche en extra toilet. Buiten zijn er 3 parkeerplaatsen voorzien (eventueel ook 1 binnen). Geen bijkomende gemeenschappelijke kosten, enkel kosten eigen verbruik via eigen tellers. Zelden zal u de gelegenheid krijgen om in Tielt-Winge een dergelijk groot en uniek appartement te huren. EPC: 119kWh/m2. ZEER ENERGIEZUINIG! Meer info op www.unique-properties.be of mail voor een bezoekaanvraag naar info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Hoegaarden
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Hoegaarden

  Unique Properties verhuurt dit gezellige gelijkvloers appartement gelegen nabij het centrum van Hoegaarden. Het appartement omvat een inkomhal, woonkamer met open keuken, apart toilet, een bergruimte, 1 grote slaapkamer, 1 kleinere kamer die dienst kan doen als kinderkamer/bureau/dressing, een badkamer en een terrasje langs de achterzijde van het gebouw. Er is eveneens een ondergrondse staanplaats inbegrepen in de huurprijs. Maandelijkse huurprijs: €675 + €25 gemeenschappelijke kost (gemene delen). Alle nutsvoorzieningen zijn privatief. Totale huurprijs per maand €700. EPC: 148,22 kWh/m². Scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer en de oprit van de E40 zijn vlakbij. Het appartement is instapklaar, volledig geschilderd en meteen beschikbaar. Type huurcontract is bespreekbaar (1 jaar of 3-6-9). Contacteer Sarah voor een bezoek via 0478/50.50.58 of via sarah@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Leuven
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Leuven

  Uiterst gezellig en mooi recent appartement met aangenaam ruim terras en zicht op het kleine Begijnhof. Uiterst rustige en mooie ligging vlakbij het centrum. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen met een ruime slaapkamer, woonkamer met open keuken, mooie badkamer en apart toilet. Er zijn GEEN HUISDIEREN toegelaten. Mooi aanbod! Huurprijs is 795€ /maand plus 25€ gemeenschappelijke kosten, totaal 820€ per maand. Exclusief eigen verbruik water, gas elektr.  Alle nutsvoorzieningen zijn privatief! EPC: 143,23kWh/m². Voor een bezoek mail naar info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven