Getuigenissen

ok

Ivan
Glabbeek

“Het was geen evidente verkoop maar jullie slaagden er toch in! Zeer tevreden, dank u.”
ok

Janssens-Pauwels
Tielt-Winge

“Het was onze eerste woning die wij kochten, en Dave heeft ons enorm goed geholpen met alles, van de lening tot aankoop en afhandeling bij de notaris. Het was plezant samenwerken en we kregen veel uitleg. Wij zijn echt super content!”
ok

Bergers
Geetbets

“Elk bezoek met kandidaat kopers was een plezier, niet enkel omdat ze goed georganiseerd waren, maar ook omdat onze makelaar professionaliteit kon combineren met humor en menselijkheid. Heel aangenaam zaken doen. Merci ”
ok

Van Aerschot
Tielt-Winge

“De verkoop was voor mij heel emotioneel. De woning van mijn ouders verkopen was niet gemakkelijk maar Dave heeft mij de nodige tijd gegeven en was naast makelaar ook een luisterend oor. Heel menselijk en begripvol en goede begeleiding tijdens heel de verkoop. Echt bedankt om met zoveel respect mijn ouderlijke woning te verkopen.”
ok

Fuhrmann-Willems
Kessel-Lo

“Wij konden de bouwgrond van onze moeder verkopen in Kessel-Lo maar wisten dat dit geen gemakkelijke opdracht ging zijn aangezien de prijs in het hogere segment zat. De reactie was miniem ondanks de zware inspanningen van jullie kantoor maar jullie hielden vol. Gelukkig dat Joris zo een doorzetter is want de verkoop is nu een feit. Proficiat allemaal, wij zijn tevreden.”
kopers

Fam. Verhamme
Leuven

“Wij kochten ons appartement als investering bij Unique Properties en kregen een goede begeleiding tijdens de aankoop en tips voor een optimaal rendement. Onze notaris werd mee betrokken in de aankoop en kreeg alle informatie die nodig was. Wij kochten dus met een gerust hart. In de toekomst weten wij waar naartoe! Een pluim voor het hele team en zeker ook Leen, de office manager van Unique Properties.”
ok

Luc
Boortmeerbeek

“Een kennis van mij had jullie aanbevolen waarna ik een afspraak maakte. Tijdens het eerste gesprek was ik niet meteen overtuigd. Dave nodigde mij dan ook uit op kantoor om een presentatie te geven van de verkoopstrategie specifiek voor mijn woning, toen werd het duidelijk dat ik een goede zaak zou doen met dit kantoor. Zo bleek ook want na verschillende bezoeken vonden zij de geschikte kandidaten. Na enkele stevige onderhandelingen kwamen wij tot een akkoord met de kopers. Het maximale werd dus bekomen, en dat was mijn eis! Goed werk.”
bauwens

Bauwens
Diest

“Wij willen jullie gewoon even zeggen dat we gelukkig zijn en de verkregen prijs nooit hadden verwacht. Wij zullen jullie zeker aanraden. Meer hoeft er niet gezegd...”
ster

Anoniem
Kessel-Lo

“De verkoop van mijn woning was niet evident. Gelukkig zijn jullie ook enorm begaan met het verhaal achter de schermen en hebben jullie ook aandacht voor het menselijke aspect. Bedankt voor de begeleiding.”
ok

Van Rompay
Heverlee

“Wij vonden onze nieuwe thuis dankzij de zoektocht van jullie kantoor, en of we gelukkig zijn? Onze foto spreekt voor zich!”
ok

Fam. D'Hert
Oud-Heverlee

“Wij hadden gezien dat Unique Properties al verschillende woningen verkocht in Oud-Heverlee en besloten om jullie uit te nodigen om te praten over de verkoop van onze woning. Dave maakte een schatting waarvan wij dachten dat ze nogal ambitieus was. Wij stonden perplex wanneer op de eerste bezoekdag 18 koppels aanwezig waren en onze woning verkocht werd aan de vraagprijs. Bedankt Dave, bedankt Joris voor de verkoop, wat een tof team.”
ok

Helsen
Leuven

“Het was geen gemakkelijke opdracht, maar jullie zijn er toch wel in geslaagd! De kopers zijn blij en ik kan naar mijn nieuwe woonst voor de start van een nieuw verhaal. Knap gedaan.”
Dhr. Festjens

Dhr. Festjens
Herent

“Ik kreeg jullie naam door van een vriend wiens ouders hun villa ook verkochten met jullie. Na een grondige opmeting en schatting startte de verkoop. In het begin had ik de indruk dat niet alles zo vlot ging als jullie beloofden, maar na een goed gesprek met de zaakvoerder Dave werd alles zoals verwacht opgelost. Belofte maakt schuld, als het goed is mag het ook gezegd worden en ik ben thans zeer kritisch. Mijn foto hou ik liever voor mezelf, mijn getuigenis krijgen jullie met veel plezier.”
Korac

Fam. Korac
Leuven

“Vanaf de eerste kennismaking was het duidelijk dat jullie een kordate aanpak hebben. Wij verkochten dan ook ons appartement met Unique Properties en al snel bleek dit een juiste beslissing. De verkoop ging vlot, alle afspraken werden nagekomen en we kregen een correcte prijs. Daarom besloten we om ons andere appartement te verhuren met jullie en ook hier was er al snel een geschikte huurder gevonden. Wij danken dan ook het team van Unique Properties en Dave voor het goede advies en begeleiding.”
Anne

Mevr. Mercie
Leuven

“De persoonlijke aanpak van Unique Properties heeft de doorslag gegeven. Een aanpak die snel resultaat opleverde. Dave stelde voor om de woning licht op te frissen en ze leeg te maken, dit zou in ons geval beter zijn volgens hem. Onze woning werd in amper 4 weken verkocht. Hartelijk dank voor de service en de afhandeling bij de notaris.”