ok

Hoofdzetel aan Winge Golf club .
Leuvensesteenweg 264
3390 Tielt-Winge

E-mail:
info@unique-properties.be
Tel:
016/90.90.90

MA-DI-DO: van 9 tot 12u & 13-18u
WOE: 9-12u & namiddag op afspraak
VR: 9-12u & 13-15u
ZA en ZO: steeds op afspraak

Ondernemingsnummer BE0808.626.741
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503122 - België
Waarborgorganisme Polis nr: 730.390.160 - BA en borgstelling via NV AXA Belgium

Contacteer ons
ok

Unique Properties LEUVEN
Philipsite 5B
3000 Leuven

E-mail:
info@unique-properties.be
Tel:
016/90.90.90

Wij maken graag tijd om u persoonlijk te ontmoeten. Maak steeds een afspraak met de juiste vastgoedmakelaar, adviseur of jurist.
Dit kan op 016-90.90.90 of via info@unique-properties.be
MA-VRIJ: van 9u. tot 17u.

Contacteer ons

Een dynamisch kantoor met 20 jaar ervaring

Unique Properties is opgericht door Dave. Samen met zijn team streven zij ernaar eigenaars en kopers op een vlotte en persoonlijke manier te begeleiden in al hun vastgoedtransacties.

Dankzij de inzet en werklust van ons team, en het vertrouwen dat onze klanten ons hebben gegeven, is het kantoor een gevestigde waarde in Vlaams-Brabant. Dit solide en betrouwbare imago zorgt ervoor dat we dagelijks nieuwe opdrachten mogen ontvangen wegens goede mond aan mond reclame van ons cliënteel en daar zijn we terecht dankbaar voor. 

Unique Properties zoekt toffe collega's!

Jij bent misschien die nieuwe toffe collega die wij zoeken en dat kan een collega zijn met diverse drijfveren en inzichten.

Of je nu door je huidige job in o.a. het notariaat, de bouwsector, het bank- en of verzekeringswezen, of als commercieel verantwoordelijke een mooi netwerk hebt opgebouwd van particuliere of professionele klanten waar je meer kan uithalen voor jezelf en waar je vooral deze contacten ook professioneel kan bijstaan in al hun vastgoedtransacties.

Of je bent een vastgoedmakelaar in een bestaand vastgoedkantoor maar je droomt al lang van een eigen kantoor in uw regio, of je wil toch graag meer uitdaging of waardering.

Mogelijk heb je zelf al een vastgoedkantoor in uw regio maar die administratie, het reclame voeren en aan marketing doen, of het personeelsbeheer zijn zaken waardoor je geen of weinig tijd hebt om nog te doen wat je graag doet, zijnde vastgoedmakelaar zijn.

Je bent al op pensioen maar je wil graag nog wat actief blijven want rust roest? Gelijk heb je, het is altijd fijn om tussen de mensen te blijven.

Wij luisteren graag naar jou en jouw visie, verhaal of toekomstplannen.

Of je nu voltijds of deeltijds actief wil zijn, wij kunnen samen met u iets moois uitwerken waardoor je kan doen wat je graag doet en vooral, hoe jij het graag doet.

Contacteer Dave op 0478/29.75.12 of via mail op dave@unique-properties.be