Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te koop in Aarschot Huis te koop in Aarschot Huis te koop in Aarschot
  Nieuw

  Huis te koop

  Aarschot · € 369.000

  Unique Properties verkoopt deze recente instapklare woning te Langdorp. Gelegen in een zeer rustige woonwijk en op een aangenaam westgericht perceel van 661m² vinden we deze aantrekkelijke open bebouwing. De woning werd door de huidige eigenaar gebouwd in 2002, en werd doorheen de jaren uitstekend onderhouden. De inkomhal met vestiaire en toilet brengt ons naar de aangename woonkamer met aansluitende keuken. Hier is het steeds genieten door de grote hoeveelheid lichtinval en het zicht naar de westgerichte tuin. Naast de keuken is er nog een handige bergruimte. Verder op het gelijkvloers is er een inpandige garage. Deze kan indien gewenst omgevormd worden naar een bureauruimte of extra kamer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kamers, waarvan een met aansluitende dressing. De badkamer is uitgerust met een lavabo, douche en toilet. Er is een toegang naar de zolder, dewelke nog als extra stockageplaats kan dienen. Vooraan de woning en in de wijk zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien. Uiteraard kan je de auto ook in de garage parkeren. Achteraan in de tuin er nog een handig tuinhuis. Er bestaat de mogelijkheid om de woning nog aanzienlijk uit te breiden, zelfs tot een diepte van maar liefst 18m! De woning is gelegen in een zeer rustige verkaveling, maar toch steeds dichtbij de belangrijkste voorzieningen. Zo is het station van Langdorp op slecht 5 minuutjes met de fiets, en het centrum van Aarschot met alle nodige voorzieningen slechts op een kwartier fietsen. Tot slot heeft de woning een conforme elektriciteitskeuring, en een gunstig EPC label-C, dus geen renovatieplicht! Breng jij graag een bezoek aan deze instapklare rustig gelegen woning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk zeker ook de documenten en attesten op onze eigen website www.unique-properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woonuitbreidingsgebied, omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = B, G-Score = B. 

  Slk.
   2
  Opp.
   133 m²
  Nieuw
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Kortenaken Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Kortenaken Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Kortenaken
  Nieuw

  Gebouw voor gemengd gebruik te koop

  Kortenaken · € 650.000

  Unique Properties verkoopt deze ruime woning met handelszaak in hartje Hoeleden. Rechts van de woning bevindt zich de handelszaak (90m²) die in 2012 is bijgebouwd. De handelszaak bevat op het gelijkvloers 2 grote ruimtes en op het eerste verdiep een eetruimte met een kitchenette. Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die kan gerenoveerd worden tot een grote ruimte voor een vrij beroep of als grote opslagruimte. Met de enorme tuin achter de schuur is de woning en handelszaak ook perfect voor een dierenarts en/of dierenhotel. De tuin, die volledig is omheind en zuidelijk gericht, is ook perfect voor fruitbomen te planten!De woning zelf is in 2012 volledig gerenoveerd, wat maakt dat de woning instapklaar is! De indeling is als volgt: Gelijkvloers: Living, eetkamer, keuken, berging/waskamer & bureau. Het bureau kan perfect gebruikt worden als slaap- of hobbykamer. De ramen langs de straatkant beschikken ook over rolluiken. Eerste verdiep: Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Slaapkamer 3 met dressing & badkamer. Tweede verdiep: Slaapkamer 4 dat kan gebruikt worden als 2de living. Links bevindt zich nog een ruimte die gerenoveerd kan worden tot nog een slaapkamer of ruimte naar keuze. Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning met zeer veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC-woning= C-label. EPC-handelsruimte= A-label.

  Slk.
   4
  Opp.
   318 m²
  Tuin
   3.278 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Kortenaken Huis te koop in Kortenaken Huis te koop in Kortenaken
  Nieuw

  Huis te koop

  Kortenaken · € 495.000

  Unique Properties verkoopt deze ruime woning in hartje Hoeleden. Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die kan gerenoveerd worden tot een grote ruimte voor een vrij beroep of als grote opslagruimte. Met de enorme tuin achter de schuur is de woning ook perfect voor een dierenarts en/of dierenhotel. De tuin, die volledig is omheind en zuidelijk gericht, is ook perfect voor fruitbomen te planten!De woning is in 2012 volledig gerenoveerd, wat maakt dat de woning instapklaar is! De indeling is als volgt:Gelijkvloers:Living, eetkamer, keuken, berging/waskamer & bureau. Het bureau kan perfect gebruikt worden als slaap- of hobbykamer. De ramen langs de straatkant beschikken ook over rolluiken.Eerste verdiep: Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Slaapkamer 3 met dressing & badkamer.Tweede verdiep: Slaapkamer 4 dat kan gebruikt worden als 2de living. Links bevindt zich nog een ruimte die gerenoveerd kan worden tot nog een slaapkamer of ruimte naar keuze.Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning met zeer veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC-woning= C-label.

  Slk.
   4
  Opp.
   318 m²
  Tuin
   3.198 m²
  Nieuw
 • Eengezinswoning te koop in Holsbeek Eengezinswoning te koop in Holsbeek Eengezinswoning te koop in Holsbeek
  Nieuw

  Eengezinswoning te koop

  Holsbeek · € 395.000

  Unique Properties biedt in het pittoreske Nieuwrode, waar rust en groen hand in hand gaan,  een waar pareltje aan op Rot 18c. Deze eigentijdse woning is niet alleen instapklaar, maar biedt ook een aangename leefruimte met 3 slaapkamers, een recent gerenoveerde badkamer en zonnepanelen die de toekomst van duurzaam wonen inluiden.De living, met zijn houtkachel en airco, ademt comfort en warmte uit, terwijl de grote ramen zorgen voor een prachtige verbinding met de buitenwereld.De zolder is destijds omgebouwd tot een slaapkamer met een eigen dressing en airco. Hierdoor bevat de woning 3 ruime slaapkamers met voldoende comfort. Alsook de badkamer die in 2021 volledig gerenoveerd is, zorgt ervoor dat de woning perfect instapklaar is. Met oog op de toekomst is de woning uitgerust met zonnepanelen, waardoor niet alleen de energiekosten worden verlaagd, maar ook een positieve bijdrage wordt geleverd aan het milieu. Duurzaam wonen is niet alleen een trend, maar een verantwoorde keuze die bijdraagt aan een groenere toekomst.De buitenruimte van de woning is een verlengstuk van het comfortabele interieur. Een goed onderhouden tuin biedt een oase van rust en privacy. Het terras nodigt uit tot gezellige barbecues en ontspannen momenten in de buitenlucht. Of het nu gaat om zonnige zomerdagen of koele herfstavonden, deze buitenruimte is het perfecte toevluchtsoord.Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Vg, WgLk, gvv, Gvkr P-Score = C, G-Score = C. EPC= C-label, geen renovatieplicht. Elektriciteit conform. Geen asbest.

  Slk.
   3
  Opp.
   177 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Diest Huis te koop in Diest Huis te koop in Diest
  Nieuw

  Huis te koop

  Diest · € 395.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie instapklare woning in Diest! De lichtrijke woning werd gebouwd op een mooi perceel van 748m² en werd reeds grondig opgefrist. Zo is er een volledig nieuw dak, nieuwe keuken, vernieuwde ramen, vernieuwde badkamer en heraangelegde tuin. Ook de ruime woonkamer werd opgefrist en is zeer aangenaam door de gezellige kachel en grote ramen. Verder beschikt de woning over 3 mooie slaapkamers, en nog een polyvalente ruimte die ook kan dienen als vierde slaapkamer.Ook aan opbergruimte geen gebrek door de ruime kelder. Buiten is de tuin recent volledig nieuw omheind, en is er nog een bijgebouw. De tuin biedt heel wat ontspanning en privacy. Vooraan de woning en in de kelder is er plaats om enkele wagens te parkeren. Doordat het centrum van Schaffen op enkele minuten wandelen gelegen is zijn scholen, winkels en ontspanning steeds dichtbij. De centrale ligging maakt ook dat je op fietsafstand van het station bent verwijderd, en dat verschillende opritten van autostrades ook niet veraf zijn. Als kers op de taart is de elektriciteit volledig conform gekeurd en is de woning asbestveilig. EPC label-E dus renovatieplicht van toepassing. Bekijk zeker alle documenten op onze eigen website www.unique-properties.be! Breng jij graag een bezoek aan deze charmante woning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-Score = C. 

  Slk.
   3
  Opp.
   150 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Heusden-Zolder Huis te koop in Heusden-Zolder Huis te koop in Heusden-Zolder
  Nieuw

  Huis te koop

  Heusden-Zolder · € 399.500

  Unique Properties verkoopt deze comfortabele woning met nabijgelegen weide! Gelegen in een rustige woonwijk vinden we deze mooie halfopen bebouwing. De woning werd gebouwd in 1989, maar werd door de eigenaar steeds uitstekend onderhouden, en op verschillende vlakken al naar een hoger niveau getild. De overgrote troef is dat tesamen met de woning ook een weide in de verkoop is inbegrepen, met een oppervlakte van maar liefst 1ha 6a 52ca! Deze weide is gelegen aan de overkant van het straat en dus uiterst makkelijk te bereiken. De woning zelf is gebouwd op een ruim perceel van 13a 19ca, ook hier dus meer dan voldoende ruimte. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met toilet, de gezellige woonkamer met recente pelletkachel, de keuken met naastgelegen berging, en tot slot achteraan nog een grote polivalente ruimte. Op het eerste verdiep zijn er 2 mooie kamers, een derde kleinere kamer, en de badkamer met ligbad, douche en toilet. De woning werd reeds uitgerust met 18 zonnepanelen. Hierop zijn nog lopende groenestroomcertificaten aan gemiddeld €900/jaar tot 2031. Samen met deze panelen en de pelletkachel zorgen deze ervoor dat de woning toch reeds energiezuinig is. Achteraan de woning is er een ruime carport met berging, en nog een bijgebouw met zolder en overdekt terras. Achteraan het perceel is er een stalgebouw en een kleinere weide. We zetten graag nog enkele van de troeven op een rijtje: - Woning op 13a 19ca + weide inclusief van 1ha 6a 52ca, totale grondoppervlakte van 11.971m²!- Rustige ligging, maar dichtbij centrum en dus alle voorzieningen- Ruim bijgebouw met diverse mogelijkheden, volledig beklinkerde oprit- Stallen achteraan perceel met kleinere weide- EPC label-C dus geen renovatieplicht!- 18 zonnepanelen met groenestroomcertificaten, nog lopende tot 2031 aan gemiddeld €900/jaar- Volledig asbestveiligBreng jij graag een bezoek aan deze woning met weide? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk zeker ook alle documenten en attesten van de woning op onze webiste www.unique-properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming deels woongebied en deels gebieden voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, EPC label C dus geen renovatieplicht, asbestveilig, P-score = D, G-score = D.

  Slk.
   2
  Opp.
   141 m²
  Nieuw
 • Eengezinswoning te koop in Tielt-Winge Eengezinswoning te koop in Tielt-Winge Eengezinswoning te koop in Tielt-Winge
  Nieuw

  Eengezinswoning te koop

  Tielt-Winge · € 340.000

  Unique Properties verkoopt deze karaktervol woonhuis gelegen in het hart van het pittoreske Tielt-Winge. Dit prachtige pand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning met potentieel en karakter. Met een vleugje renovatie, kun je hier jouw droomhuis realiseren.Deze charmante woning ligt in een rustige buurt, omgeven door groen en op een steenworp afstand van alle voorzieningen die Tielt-Winge te bieden heeft. Van lokale winkels tot gezellige eetgelegenheden, alles is binnen handbereik. Bovendien ben je slechts enkele minuten verwijderd van prachtige wandel- en fietsroutes die je meenemen door het adembenemende landschap van Vlaams-Brabant.De woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping bevindt zich de living en keuken met uitkijk op de tuin. alsook een bureauruimte, badkamer en garage.Op de bovenverdiep bevinden zich 4 slaapkamers en de tweede badkamer. De woning bevat ook een groene diepe tuin, perfect voor spelende kinderen en/of huisdieren. Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Gvg, WgLk, gvv, Gvkr P-Score = A, G-Score = A. EPC= F-label, renovatieplicht tot een D binnen de 5 jaar.

  Slk.
   4
  Opp.
   247 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Holsbeek Huis te koop in Holsbeek Huis te koop in Holsbeek

  Huis te koop

  Holsbeek · € 369.000

  Unique Properties biedt deze unieke kans om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen! Gelegen in de pittoreske Zandstraat van Nieuwrode, ademt deze karaktervolle woning de charme van vroeger uit. Met een beetje liefde en toewijding kan deze verborgen schat transformeren tot het huis van uw dromen. De woning is al volledig gestript en klaar om direct aan de werken te beginnen. De ruime woonkamer biedt talloze mogelijkheden voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. De aangrenzende keuken, heeft het potentieel om een moderne, functionele ruimte te worden waar culinaire hoogstandjes bereid kunnen worden.Op de bovenverdieping bevinden zich meerdere slaapkamers, elk met hun eigen karakteristieke elementen. Hier kunnen persoonlijke touch en creativiteit samenkomen om ruimtes te creëren die naadloos aansluiten op uw wensen en behoeften.De buitenruimte is een groen paradijs waarin u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met een beetje groene vingers en creativiteit kunt u hier een oase van rust creëren om te genieten van lange zomeravonden.Ligging:De Zandstraat in Nieuwrode is een gegeerde locatie die bekend staat om haar rustige, residentiële sfeer en de nabijheid van natuurgebieden. Op een steenworp afstand vindt u prachtige wandel- en fietsroutes die u leiden door het betoverende landschap van de regio.Voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer liggen in de directe omgeving en maken dit tot een ideale uitvalsbasis voor gezinnen en professionals.Kortom, deze te renoveren woning in de Zandstraat van Nieuwrode biedt een unieke kans om een stukje geschiedenis te omarmen en uw eigen droomhuis te creëren. Met de juiste visie en toewijding kunt u hier een echt pareltje van maken. Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Vg, Wg, gvv, P-Score = B, G-Score = A. EPC= F-label, dus renovatieplicht. Bod vanaf 369.000 EUR

  Slk.
   4
  Opp.
   202 m²
 • Charmant huis te koop in Zoutleeuw Charmant huis te koop in Zoutleeuw Charmant huis te koop in Zoutleeuw

  Charmant huis te koop

  Zoutleeuw · € 459.000

  Unique Properties verkoop deze uiterst charmante woning in Zoutleeuw! Op de Groenstraat 28 in het landelijke Budingen treffen we deze authentieke en zeer ruime woning op een mooi perceel van 1.030m². De gevel van deze woning straalt karakter uit, en zowel binnen als buiten zijn er nog tal van authentieke elementen bewaard gebleven. Via de inkomhal vallen onmiddellijk de mogelijkheden van de woning op. Het ruime gelijkvloers biedt plaats aan een mooie woonkamer, eetkamer en gezellige keuken. Aan de andere kant zijn er 2 kamers, dewelke volledig naar wens kunnen worden benut. Deze zijn via de inkomhal makkelijk af te scheiden van de rest van de woning, perfect als je deze kamers beroepsmatig zou willen gebruiken. Ook bestaat er de mogelijkheid een slaapkamer met eigen badkamer in te richten. Verder is er op het gelijkvloers nog de berg- en wasruimte, alsook een enorme overdekte binnenkoer. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos en vraagt om in persoon te komen bekijken! Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen is een co-housingproject ook mogelijk. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met elk prachtige authentieke elementen, alsook de badkamer met ligbad, douche en toilet. Via de vaste trap kunnen we nog een verdiep verder naar boven, waar nogmaals plaats is om 2 ruime kamers in te richten. Tot slot is er nog een kelder. Buiten is er voldoende plaats om enkele auto's te parkeren, en meer dan voldoende ruimte om te genieten of een moestuin te houden.Graag zetten we nog enkele van de troeven op een rijtje:- Het volledige dak werd reeds met 30cm isolatie voorzien. - Nieuwe hoogrendementsketel op gas. - Elekriciteit volledig conform gekeurd, ruim voorzien met internet aansluitingen. - Asbestattest = asbestveilig. - Verschillende ramen op de eerste verdieping werden vernieuwd naar hoogrendementsglas.Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, volledige woning vergund geacht, bestemming deels woongebied met landelijk karakter en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, EPC label E dus renovatieplicht, asbestveilig, P-score = A, G-score = A.

  Slk.
   4
  Opp.
   238 m²
 • Charmant huis te koop in Tielt-Winge Charmant huis te koop in Tielt-Winge Charmant huis te koop in Tielt-Winge

  Charmant huis te koop

  Tielt-Winge · € 369.000

  Unique Properties verkoopt deze karaktervol woonhuis gelegen in het hart van het pittoreske Tielt-Winge. Dit prachtige pand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning met potentieel en karakter. Met een vleugje renovatie, kun je hier jouw droomhuis realiseren.Deze charmante woning ligt in een rustige buurt, omgeven door groen en op een steenworp afstand van alle voorzieningen die Tielt-Winge te bieden heeft. Van lokale winkels tot gezellige eetgelegenheden, alles is binnen handbereik. Bovendien ben je slechts enkele minuten verwijderd van prachtige wandel- en fietsroutes die je meenemen door het adembenemende landschap van Vlaams-Brabant.Dit ruime huis beschikt over twee slaapkamers met een mogelijkheid tot 4 mits afwerking zolder, één badkamer, een ruime zolder en een grote tuin waardoor het perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte. De lichte en luchtige indeling zorgt voor een aangename sfeer, terwijl de vele ramen een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten.Hoewel dit huis al een goede basis heeft, zijn er enkele kleine renovatiewerken nodig om het volledige potentieel te benutten. Met een beetje creativiteit en toewijding kun je deze woning omtoveren tot een echt meesterwerk. Denk aan het finaliseren van de zolder en het creëren van een gezellige buitenruimte om van de zonnige dagen te genieten.Een van de grootste troeven van Halensebaan 26 is de ruime tuin die zich achter het huis uitstrekt. Met voldoende ruimte voor een prachtige tuin, een moestuin en een speelruimte voor de kinderen, biedt deze buitenruimte eindeloze mogelijkheden.Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Vg, Wg, gvv, P-Score = D, G-Score = D. EPC= D-label

  Slk.
   2
  Opp.
   213 m²
 • Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek

  Huis te koop

  Glabbeek · € 264.000

  Unique Properties verkoopt deze alleenstaande woning in de Stationsstraat in Kapellen Glabbeek. Deze woning, met een prachtig uitzicht van voor op de velden, bevat 3 slaapkamers. Deze charmante woning met een oppervlakte van 3,64 are bevindt zich dichtbij alle belangrijke faciliteiten en het centrum van Glabbeek!Indeling woning-Gelijkvloers: Living, veranda, keuken, berging en garageEerste verdiep: slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamerDe woning bevat ook een kelder!Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen zijn afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC= F-label, renovatie binnen 5 jaar verplicht tot een D-label minimum.

  Slk.
   3
  Opp.
   100 m²
 • Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem

  Villa te koop

  Scherpenheuvel-Zichem · € 499.000

  Unique Properties verkoopt deze uitstekend onderhouden lichtrijke villa te Scherpenheuvel!De instapklare woning werd gebouwd op een mooi perceel van maar liefst 1.352m² met achteraan een prachtig zicht op agrarisch gebied. Bij de bouw van de villa werden overal hoogwaardige materialen gebruikt met veel aandacht voor natuurlijk licht. Dit valt onmiddellijk op bij het binnenkomen in de ruime inkomhal. Het is uiterst aangenaam vertoeven in de aansluitende woonkamer met warmtepomp en pelletkachel. De ruime keuken werd reeds volledig gerenoveerd en werd met alle nodige toestellen uitgerust. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over 3 mooie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De woning is volledig onderkelderd en bevat buiten parkeerplaats voor 2 wagens, een wasruimte, een tweede badkamer en toilet, nog verschillende polyvalente ruimtes. De zolder is reeds voorzien van elektriciteit, en kan dus mits het plaatsen van een vaste trap nog plaats bieden aan extra kamers. Welke troeven heeft deze villa nog te bieden:- Steentapijt in woonkamer + nieuwe keuken van 2012, nieuw dak + vloerisolatie van 2019, warmtepomp (zowel airco als verwarming) van 2020, maar liefst 42 zonnepanelen dus zeer laag energiefactuur!- Groenestroomcertificaten, nog lopende tot augustus 2032 met gemiddeld 9 certificaten/jaar aan €210/stuk! - Zeer ruim overdekt terras- 2 parkeerplaatsen in kelder, en een carport- Recent aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, volledig afgesloten- Uitstekende ligging: wandelafstand van natuur en centrum Scherpenheuvel, scholen, oprit autostrade en station op enkele minuten Graag een bezoek gebracht aan deze instapklare villa? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68! Bekijk zeker de documenten van de woning op onze eigen website Unique-Properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter en deels parkgebied, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, EPC label D, P-score = A, G-score = A.

  Slk.
   3
  Opp.
   178 m²
 • Huis te koop in Lubbeek Huis te koop in Lubbeek Huis te koop in Lubbeek

  Huis te koop

  Lubbeek · € 299.000

  Unique Properties verkoopt deze te renoveren alleenstaande woning in Heide in Lubbeek. Deze woning, met een mooi verzicht naar vanachter, bevat 3 ruime slaapkamers.Deze woning met een oppervlakte van 8 are en 13 ca bevindt zich op 2 km van het dorpscentrum dichtbij alle belangrijke faciliteiten! Indeling woning:Gelijkvloers: Woonkamer, eetkamer en keukenEerste verdiep: Slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 & badkamer.Zolder: Volledig te renoverenDe kelder bevat een wasplaats waar de mazoutketel staat. De kelder bevat ook nog een stockage ruimte en de atelier!Naast de woning is er een garagebox met een elektrische poort!Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC= E-label, renovatie binnen 5 jaar verplicht tot een D-label minimum.

  Slk.
   3
  Opp.
   125 m²
 • Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem Villa te koop in Scherpenheuvel-Zichem

  Villa te koop

  Scherpenheuvel-Zichem · € 499.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie villa met ruime zuid-gerichte tuin vlakbij het centrum van Scherpenheuvel! Met een totale grondoppervlakte van ruim 15a en een totale bewoonbare oppervlakte van 341 m² is dit werkelijk een uniek pand! Op het gelijkvloerse verdiep is er een ruime inkomhal met toilet, een zeer ruime woonkamer met aansluitende eetruimte, keuken met prachtige veranda, badkamer, wasplaats/berging en twee mooie slaapkamers. Ook is er een zeer grote garage geschikt voor twee wagens. De woning is ook voorzien van automatische rolluiken. De bovenverdieping is de ware verborgen parel van deze woning! Deze verdieping bestaat uit een hal en twee zeer ruime kamers van respectievelijk +-75m² en +-40m². Deze ruimtes bevatten uitzonderlijk veel mogelijkheden, zoals kantoor- of praktijkruimte, extra slaapkamers of zelfs het creëren van een volledig appartement. EPC 262, dus C-label. Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning met oneindig veel mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68.Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = B, G-Score = A. 

  Slk.
   4
  Opp.
   341 m²
 • Villa te koop in Kampenhout Villa te koop in Kampenhout Villa te koop in Kampenhout

  Villa te koop

  Kampenhout · € 1.295.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige riante villa in Kampenhout! Deze unieke woning biedt u werkelijk alle comfort en rust op een uitzonderlijke ligging. De woning werd luxueus en met de beste materialen gebouwd, uitstekend onderhouden, en dit alles op een aangenaam perceel van 1.191m². De ruime inkomhal met vestiaire brengt ons naar de uiterst lichtrijke woonkamer met massief eiken parketvloer. Hierbij geniet u van een prachtig zicht op de groene en rustgevende tuin. De aansluitende volledig vernieuwde keuken van SIEMATIC is voorzien van hoogwaardige toestellen en technieken. Verder omvat het gelijkvloers nog een ruime op maat gemaakte bureau met tal van inbouwkasten. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, de prachtige vernieuwde badkamer met inloopdouche en ligbad, een tweede afzonderlijke douchekamer, een apart toilet en nog een 4e kamer met vaste trap naar de zolderverdieping. De kamers op het eerste verdiep hebben ook elk prachtige parketvloeren. De zolderverdieping werd volledig ingericht en afgewerkt en doet momenteel dienst als ontspannings- en fitnessruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos aangezien er zelfs een keuken geïnstalleerd is. Tot slot biedt de ruime kelder dewelke recent volledig waterdicht werd gemaakt meer dan voldoende stockageruimte. De verwarming werd net vernieuwd naar een hoogrendementsketel op gas, waarbij de stookolietank conform de wetgeving werd gesaneerd. De elektrische installatie is conform gekeurd. Zeer gunstig EPC label B!Bekijk zeker de uitgebreide beschrijving en alle documenten van de woning onder "documenten en attesten" op onze eigen website www.unique-properties.be! Brengt u graag een persoonlijk bezoek aan deze prachtige en instapklare villa? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woonpark, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-score = D.Unique Properties is gespecialiseerd in exclusieve villa's en unieke woningen. U bent trotse eigenaar en wenst te verkopen? Contacteer ons via wannes@unique-properties.be.

  Slk.
   4
  Opp.
   311 m²
 • Huis te koop in Glabbeek
  Verkocht

  Huis te koop

  Glabbeek

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze totaal te renoveren/strippen woning op een rustige locatie met grote tuin en verzichten (na het verwijderen van struiken en bosjes). Deze halfopen bebouwing heeft zeker een mooi potentieel voor de betere doe het zelver of wanneer een grondige renovatie een uitdaging mag zijn. Gelegen op liefst 32a52ca heeft u alvast een mooie diepe tuin waarin rust en mooie zichten een absolute troef zijn. Een unieke kans in het landelijke Glabbeek! EPC F-LABEL, deze woning valt dus onder de renovatie verplichting. Sinds 1 januari 2023 geldt de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Wordt u de nieuwe eigenaar van een woning met label E of F, dan moet u het verplicht renoveren naar label D of beter, binnen de 5 jaar. BODEMATTESTEN, EPC, ASBESTATTEST, WATERTOETS, alle attesten te downloaden op onze website www.UNIQUE-PROPERTIES.be! Info of bezoek 016.90.90.90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Bekkevoort
  Verkocht

  Huis te koop

  Bekkevoort

  Unique Properties verkoop deze prachtige nieuwbouwwoning in Assent! Gebouwd op een zeer ruim perceel van 734m² en op een uiterst rustige locatie is deze nieuwbouwwoning werkelijk een unieke kans. Voorzien van alle hedendaagse gemakken en technieken, is het hier enorm aangenaam wonen. We komen binnen via de mooie inkomhal met toitel. De enorm lichtrijke woonkamer met aansluitende volledig geïnstalleerde keuken nodigt onmiddellijk uit om de woning verder te verkennen. Daarnaast vinden we een handige bergruimte terug. Op de eerste verdieping is er een mooie nachthal en zijn er 2 ruime slaapkamers, de mooie badkamer met ligbad en douche, en nog een apart toilet. We kunnen via de vaste trap nog een verdiep hoger naar de derde slaapkamer. Daarnaast is er hier ook de nodige bergruimte voorzien, en de technische ruimte. De woning beschikt over vloerverwarming, warmtepomp voor zowel verwarming als verkoeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem, 3-fase elektriciteit en regenwaterput. Met andere woorden is, volledig toekomstklaar dus! Buiten is er vooraan een mooi aangelegde tuin, en achteraan een ruim terras met zicht op de tuin. In de achtertuin is er ook nog een bijgebouw. Breng jij graag een bezoek aan deze instapklare nieuwbouwwoning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk zeker alle documenten en attesten op onze site www.unique-properties.be. Volledig postinterventiedossier ter beschikking op aanvraag. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter, omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-Score = D, EPC=A. 

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt deze gezellige thuis met mooie tuin en vergunde Carwash met twee boxen. Deze woning biedt niet alleen een warme en gezellige sfeer, maar ook een ruime tuin die uitnodigt tot ontspanning en vertier. Deze woning omarmt u met een warm welkom zodra u binnenstapt. Met een stijlvolle afwerking stralen de leefruimtes en veranda met zicht op de tuin een serene elegantie uit. De ruime kamer geniet van het natuurlijke licht, en biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Er is een tweede kamer op de zolderruimte. Uw eigen groene oase wacht op u! De weelderige tuin strekt zich uit als een schilderachtig tafereel, klaar om momenten van vreugde en samenzijn te creëren. Een ruim terras vormt het ideale decor voor zomerse diners en ontspannen weekenden. Voor autoliefhebbers of ondernemers is dit een waar paradijs. Twee ruime carwash-boxen voorzien van alle gemakken en faciliteiten om voertuigen te reinigen kunnen verder commercieel uitgebaat worden. Indien u dit niet wenst kunnen deze omgevormd worden naar woongelegenheden of bureauruimtes voor vrij beroep of andere. De uiterst goede ligging is zeker een troef. Gelegen in een rustige en groene omgeving, bevindt deze woning zich toch op korte afstand van alle voorzieningen. Winkels, scholen en recreatiemogelijkheden zijn binnen handbereik. Dit is niet zomaar een huis, maar een plek waar u uw dromen waar kunt maken, waar elk moment gekoesterd wordt en waar u geniet van het beste dat het leven te bieden heeft. Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat u betoveren door dit prachtige thuis. EPC: D-label. P-score: A en G-score: A. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. De verstrekte informatie is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Voor details en prijzen, neem contact op met Unique Properties.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Westerlo
  Verkocht

  Huis te koop

  Westerlo

  Unique Properties verkoop deze aangename en instapklare woning in Westerlo, gelegen in een uiterst rustige buurt en op een mooi perceel van 444m². De woning werd gebouwd in 1975, maar werd sindsdien reeds grondig vernieuwd. Via de inkomhal komen we binnen in de mooie woonkamer met aansluitende eetkamer. De naastgelegen nieuwe keuken is voorzien van alle nodige toestellen en is dus volledig uitgerust. De woning omvat momenteel twee mooie slaapkamers. Verder is er nog de vernieuwde badkamer met ruime inloopdouche. Qua opslagmogelijkheden is er geen gebrek doordat de woning volledig onderkelderd is, en er bijkomend nog een zolderruimte aanwezig is. De ramen werden vernieuwd naar hoogrendementsglas, en er zijn reeds rolluiken voorzien. Als kers op de taart werd er een nieuwe centrale verwarming op gas geïnstalleerd, en is de elektrische installatie volledig conform gekeurd! EPC label D dus geen renovatieplicht. Dit alles maakt dat de woning volledig instapklaar is. Vooraan is er plaats om uw wagen te parkeren, en de tuin werd reeds volledig omheind.Breng je graag een bezoek aan deze instapklare woning op een zeer rustige locatie? Neem dan contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk zeker ook de documenten en attesten op onze eigen site www.unique-properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, omgevings voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = A, G-Score = A, geen renovatieplicht.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven