Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven
  Nieuw

  Huis te koop

  Leuven · € 549.000

  Unique Properties verkoopt deze unieke recente (2015) woning in Kessel-Lo! Deze energiezuinige woning is enorm goed onderhouden en bijgevolg instapklaar. Grondopp. 1are 31ca. Mooie inkomhal met toegang naar de woonkamer en apart gastentoilet. Moderne, volledig uitgeruste keuken met zicht op het aangename en rustige binnenplein! Het stadstuintje is volledig aangelegd en is voorzien van een mooi terras met buitenkraan, elektrische zonneluifel en verlichting. Vlakbij is ook de gekende HAL 5. U kan dus met de fiets of te voet heel makkelijk naar het station of stadscentrum. Op de eerste verdieping is er een moderne badkamer met douche en een aparte douchekamer. Tevens extra toilet. Er zijn ook twee ruime kamers. Tot slot zijn er nog 2 kamers op de tweede verdieping. STAANPLAATS INCLUSIEF IN DE PRIJS! Voor de prijs van een appartementen in Leuven krijgt u hier een prachtwoning MET tuin. Uiterst goede ligging! EPC 60 (A label). Gemeenschappelijke kosten 43€ per maand voor onderhoud gemene delen plein en verzekering. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Een bezoek of meer info? Mail naar info@unique-properties.be.

  Slk.
   4
  Opp.
   125 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort
  Nieuw

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 389.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort. De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige eigenaar in '79. Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers: een gezellige en ruime woonkamer met aansluitende eetkamer, keuken met zicht op de tuin, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De woning beschikt over de gehele lengte over een nog in te richten zolder waardoor uitbreiding mogelijk is (kangoeroewoning, zelfstandige activiteit..). De woning is volledig onderkelderd (inclusief garage) en biedt enorm veel opslag/werkruimte. Het ruim terras biedt plaats om in alle rust te genieten van de prachtige tuin en het zicht op de achterliggende velden. Alle voorzieningen alsook de oprit van de E314 zijn vlakbij. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden met landelijk karakter / agrarische gebieden; geen dagvaarding / herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden. . EPC: 436 kWh/m². Interesse in deze buitenkans? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via info@unique-properties.be. U denkt er ook aan om uw woning/appartement/grond te verkopen in de buurt van Bekkevoort? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
  Opp.
   150 m²
  Nieuw
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Bekkevoort Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Bekkevoort Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Bekkevoort
  Nieuw

  Gebouw voor gemengd gebruik te koop

  Bekkevoort · € 799.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige HORECA aangelegenheid met tal van bestemmingsmogelijkheden. Op de gelijkvloerse verdieping is er een mooie bar en zitgelegenheden, een wellness ruimte met een stoom hamam, regendouches, een binnenzwembad en jacuzzi en aparte privé keuken/of centrale ruimte. Op de verdieping zijn er 4 ruime kamers met elk een eigen badkamer zijnde 1 ruime massage ruimte, 1 uiterst ruime kamer en tot slot twee grote kamers elk uitgerust met een luxe jacuzzi. In een aparte en nette buitenruimte is er nog een extra sauna en jacuzzi. Tevens zijn er aan de zaak minstens 20 parkeerplaatsen. Hyper moderne camera bewaking (binnen en buiten) en branddetectie met nood/meld centrale! Momenteel werd de zaak uitgebaat als exclusieve club maar dit onroerend goed heeft werkelijk alle voorzieningen voor diverse HORECA of andere bestemmingen mits goedkeuring van de Gemeente Bekkevoort. Van Bed and Breakfast, tot wellness, gastenverblijf, gezellig hotelletje, toeristenverblijf enz… Het is uitstekend gelegen vlak bij de E314 afrit Bekkevoort en de Oranjestad Diest. Vlotte bereikbaarheid, goede visibiliteit, maar toch discreet en rustig gelegen dankzij de lange mooie oprit. De woning werd gebouwd in 1969 maar is dermate goed en uiterst grondig gerenoveerd (2021) dat het nagenoeg een nieuwbouw is. Volledig nieuw dak, elektriciteit, leidingen, verwarming, isolatie, ventilatie, airco, waterdichte kelder, ramen, werkelijk alles is vernieuwd. Bebouwde oppervlakte 228m2, bewoonbare oppervlakte 359m2.  EPC: 298kwH/m2. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Nieuw
 • Huis te koop in Diest Huis te koop in Diest Huis te koop in Diest
  Nieuw

  Huis te koop

  Diest · € 369.000

  Unique Properties verkoopt deze stijlvolle en bijna energie neutrale woning met prachtig terras vlak bij de mooie stad Diest, op wandelafstand van het centrum, winkels en openbaar vervoer. Dankzij het grote schuifraam, waardoor uw terras een verlengde wordt van uw woonkamer, kan u elke dag genieten van de zon. Op de gelijkvloerse verdieping is er een gezellige woonkamer met ruime en volledig uitgeruste keuken. Dankzij de vier volwaardige kamers (waarvan u er ook een kan gebruiken als bureau) is er veel ruimte. De moderne en smaakvol ingerichte badkamer met bad en ruime inloop douche is een troef. Als kers op de taart heeft u nog een kelderruimte met ruime garage. Kom dus snel deze unieke kans in Diest ontdekken en maak een afspraak voor een bezoek.  MEER INFO, DOCUMENTEN OF BEZOEK via onze website www.UNIQUE-PROPERTIES.be. EPC: 28kwH/m2 of A label. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Slk.
   4
  Opp.
   120 m²
  Nieuw
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 459.000

  Unique Properties verkoopt deze uiterst gezellige en volledig instapklare rijwoning in het centrum van Leuven (topligging in heel toffe buurt). Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer, 3 volwaardige slaapkamers. Deze woning heeft een totaalrenovatie ondergaan in 2008! Het gezellige binnen tuintje/terras van 36m2 is een grote troef. Gunstig EPC: 205 kWh/m². LET OP! Zonnepanelen aanwezig met nog een tegoed van ongeveer 9.000€ voor u als koper! Stedenbouwkundige inlichtingen afgeleverd, bestemming woongebieden, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden. Wenst u een bezoek in te plannen aan deze woning? Surf naar www.UNIQUE-PROPERTIES.be en mail ons.

  Slk.
   3
  Opp.
   110 m²
 • Huis te koop in Lubbeek Huis te koop in Lubbeek Huis te koop in Lubbeek

  Huis te koop

  Lubbeek · € 259.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze gezellige maar totaal te renoveren woning dichtbij het centrum van Lubbeek en het gouden kruispunt. Er is een aangename tuin en de woning heeft veel potentieel na renovatie. EPC: 861 kWh/m². Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Een halfopen maar vrijstaande woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Staatsbaan nummer 230 gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A, nummer 0197S4P0000, met een oppervlakte van vijf are vierentachtig centiare (5 a 84 ca). Voor een bezoek of meer info kan u ons mailen op info@unique-properties.be. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Lubbeek of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio.

  Slk.
   3
 • Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge

  Huis te koop

  Tielt-Winge · € 449.000

  Unique Properties verkoopt deze twee prachtige nieuwbouw-parels (lot 2) in het groene Hageland, met gezellige tuin en fantastisch uitzicht op het unieke Winge Golf en Countryclub terrein en velden. Er is gezocht naar balans tussen wonen omgeven door groen en duurzaam leven voor de toekomst. De strakke eigentijdse woningen gebouwd met kwalitatieve materialen, met ruimte voor eigen keuzes van afwerking door de nieuwe eigenaars zijn uniek op zich. Energiezuinig leven in een prachtige moderne woning. Een huis naar jouw wensen, waar je je meteen thuis voelt. Dat is WingeGreens. Het project ligt nét buiten de dorpskern van Sint-Joris-Winge met scholen, cafés en eetgelegenheden op vijf minuten stappen. Op minder dan een kilometer vind je het winkelcentrum ‘het gouden kruispunt’, op de ideale kruising van steenwegen tussen grootstad Leuven en de historische steden Tienen, Diest en Aarschot. Via de E314 geraak je met de wagen op 15 minuten in Leuven en 30 minuten in Hasselt. Bushaltes naar Aarschot, Leuven en Diest bevinden zich ook op wandelafstand. PRIJS: 449.000€ EXCLUSIEF KOSTEN op 319.000€ wordt +21%BTW bijgerekend en op 130.000€ worden registratierechten bijgerekend. E-niveau (primair energieverbruik) - <14. GEEN Fossiele brandstoffen. Jaarlijks theoretisch energieverbruik - <30kWh/m² . 16 zonnepanelen van 275 Wp. Zonneboiler TiSun 2x PFM-W 2,55. Multi-energie buffer - 500L. Lucht/Water warmptepomp - NIBE F2040-8. Ventilatie systeem D Tallinn. Regenwaterrecuperatie. Vloerverwarming - 34°-29° C. Zonneschermen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Meer info of bezoek via www.unique-properties.be.

  Slk.
   3
  Opp.
   161 m²
 • Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge

  Huis te koop

  Tielt-Winge · € 449.000

  Unique Properties verkoopt deze twee prachtige nieuwbouw-parels in het groene Hageland, met gezellige tuin en fantastisch uitzicht op het unieke Winge Golf en Countryclub terrein en velden. Er is gezocht naar balans tussen wonen omgeven door groen en duurzaam leven voor de toekomst. De strakke eigentijdse woningen gebouwd met kwalitatieve materialen, met ruimte voor eigen keuzes van afwerking door de nieuwe eigenaars zijn uniek op zich. Energiezuinig leven in een prachtige moderne woning. Een huis naar jouw wensen, waar je je meteen thuis voelt. Dat is WingeGreens. Het project ligt nét buiten de dorpskern van Sint-Joris-Winge met scholen, cafés en eetgelegenheden op vijf minuten stappen. Op minder dan een kilometer vind je het winkelcentrum ‘het gouden kruispunt’, op de ideale kruising van steenwegen tussen grootstad Leuven en de historische steden Tienen, Diest en Aarschot. Via de E314 geraak je met de wagen op 15 minuten in Leuven en 30 minuten in Hasselt. Bushaltes naar Aarschot, Leuven en Diest bevinden zich ook op wandelafstand. PRIJS: 449.000€ EXCLUSIEF KOSTEN op 319.000€ wordt +21%BTW bijgerekend en op 130.000€ worden registratierechten bijgerekend. E-niveau (primair energieverbruik) - <14. GEEN Fossiele brandstoffen. Jaarlijks theoretisch energieverbruik - <30kWh/m² . 16 zonnepanelen van 275 Wp. Zonneboiler TiSun 2x PFM-W 2,55. Multi-energie buffer - 500L. Lucht/Water warmptepomp - NIBE F2040-8. Ventilatie systeem D Tallinn. Regenwaterrecuperatie. Vloerverwarming - 34°-29° C. Zonneschermen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Meer info of bezoek via www.unique-properties.be.

  Slk.
   3
  Opp.
   161 m²
 • Villa te koop in Leuven Wilsele Villa te koop in Leuven Wilsele Villa te koop in Leuven Wilsele

  Villa te koop

  Leuven Wilsele · € 949.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie en charmante villa met prachtige tuin én verwarmd zwembad op een werkelijke toplocatie vlakbij Leuven. De woning ligt een stuk van de weg afgelegen, dus RUSTIG gelegen. Elke dag een vakantiegevoel bij u thuis en dit met alle comfort en ruimte. Ook tijdens de wintermaanden kan u dankzij de aangename ruime keuken en ruime woonkamer het hele jaar door genieten met zicht op uw tuin bij een knetterend haardvuur. Op de gelijkvloerse verdieping is er een gezellige woonkamer, ruime en volledig uitgeruste keuken en ruim apart bureau (of extra gelijkvloerse kamer). Hierdoor komt deze villa ook in aanmerking voor vrije beroepen of een praktijk! Op de verdieping zijn er twee badkamers en 5 volwaardige kamers. Tot slot zijn er twee inpandige garages en een kelder die u alle extra bergruimte kan bieden. Kom dus snel deze unieke kans in Wilsele ontdekken en maak een afspraak voor bezoek.  MEER INFO, DOCUMENTEN OF BEZOEK via onze website www.UNIQUE-PROPERTIES.be. EPC: 270kwH/m2 of C label. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Slk.
   5
  Opp.
   275 m²
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 699.000

  Unique Properties verkoopt dit prachtige gebouw dat mogelijk (na verkrijgen omgevingsvergunning stad Leuven) omgebouwd kan worden naar een statig woonhuis. Het statige pand beschikt over drie verdiepingen (kelder, GV, 1e en 2e), een bewoonbare en ruime zolderverdieping (49 m²) en een kelder met bergruimte. In totaal zijn er 8 ruimtes aanwezig die als slaapkamer, bureauruimte en leefruimte ingericht kunnen worden. Momenteel is er geen badkamer of volledig geïnstalleerde keuken voorhanden. Er zijn 3 aparte toiletten op elke verdieping aanwezig, alsook een kitchenette op de eerste verdieping. Op de gelijkvloers kan men het terras en de aangrenzende tuin betreden via het schuifraam. EPC LABEL C.  Benieuwd naar deze eigendom en haar vele mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons op 0478/29.75.12 of mail naar dave@unique-properties.be

  Slk.
   6
  Opp.
   370 m²
  Tuin
   380 m²
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  VERKOCHT OP 5 DAGEN. Unique Properties verkoopt deze mooie moderne en instapklare woning in Tielt-Winge, vlakbij het gouden kruispunt en de Winge Golfclub. Er bevindt zich een ruime woonkamer met gezellige ruime open keuken en berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 toffe slaapkamers en op de zolderverdieping een prachtige ruime master bedroom. De mooie tuin met zicht op de open velden laat u volop genieten van zon en rust. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer, winkels, autosnelweg vlot bereikbaar...) maar ook het Troostemberg bos is vlakbij. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er elektrische rolluiken. Kortom, een unieke kans op een uiterst goede ligging! EPC 199 kWh/m²jaar (B label). Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Wenst u graag een bezoek wenst u meer info? Mail naar info@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies. Wij hebben diverse kandidaat-kopers die nog een nieuwe thuis zoeken in deze mooie gemeente.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Hulshout
  Verkocht

  Huis te koop

  Hulshout

  VERKOCHT OP 1 WEEK!   Unique Properties verkoopt deze uiterst rustig gelegen gezellige maar te renoveren woning gelegen in (hoofdbestemming agrarisch gebied) landbouwgebied. Hierdoor  dient men rekening te houden bij renovatie met beperkingen inzake ruimtelijke ordening. Meer info te verkrijgen via https://omgeving.vlaanderen.be/woning-zonevreemd. Een enorme tuin/weide van 1HA 25a maakt het zeer interessant voor paarden/dierenliefhebbers. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming agrarische gebieden; geen dagvaarding/ herstelvordering, voorkooprecht van toepassing, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.  EPC: 258 kWh/m². Interesse in deze buitenkans? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Leuven
  Verkocht

  Huis te koop

  Leuven

  Unique Properties verkoopt deze unieke “vernieuw”bouw woning in Kessel-Lo! Deze “energetische renovatie” maakt dat deze woning vergelijkbaar is met een nieuwbouw en dus nu al VOLDOET aan alle toekomstige eisen inzake energie en isolatie. Grondopp. 1are 50 ca. Mooie inkomhal met toegang naar een multifunctionele ruimte (bureau/wasplaats/berging) en apart gastentoilet. Moderne, volledig uitgeruste keuken met heerlijk zicht op de woonkamer en grote tuin! Tuin is volledig heraangelegd en is voorzien van een mooi terras met buitenkraan en verlichting. De tuin grenst achteraan aan het “Locomotivenpad”. Hierdoor kan u dus met de fiets langs achter de tuin bereiken! Op de eerste verdieping is er een ruime moderne badkamer met speciale douche voorzien van jets. De dubbele wastafel en extra toilet maken deze badkamer compleet. Er zijn ook twee RUIME kamers waarvan 1 met verzicht over Kessel-Lo! Tot slot is er nog de “zolderkamer”. Deze kamer is supergezellig en kan plaats bieden aan een kamer met dressing. Kelder aanwezig. Voor de prijs van een appartementen in Leuven krijgt u hier een prachtwoning MET ruime tuin. Uiterst goede ligging! EPC 58! (A label). Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Een bezoek of meer info? Mail naar info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  VERKOCHT OP 2 WEKEN! Unique Properties verkoopt deze moderne en instapklare woning in Tielt-Winge, vlakbij het gouden kruispunt en de Winge Golfclub. Er bevindt zich een ruime woonkamer met mooie leef veranda, gezellige ruime keuken en berging. Op de verdieping is er een badkamer en 2 slaapkamers. De leef veranda leidt naar de mooie tuin (waar nog steeds de kuip van het zwembad is maar de ze is nu volstort met grond). Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer aan de deur, winkels, autosnelweg vlot bereikbaar...) maar ook het Troostemberg bos is vlakbij. Kortom, een unieke kans op een uiterst goede ligging! EPC 258 kWh/m²jaar (C label). Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Wenst u graag een bezoek wenst u meer info? Mail naar info@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies. Wij hebben diverse kandidaat-kopers die nog een nieuwe thuis zoeken in deze mooie gemeente.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt deze gezellige en instapklare woning in Tielt-Winge, midden in het hart van het Hageland. Er bevindt zich een ruime woonkamer, aangename ruime keuken, badkamer en 4 slaapkamers. De kleine leef veranda leidt naar de mooie tuin met zicht op velden en bossen. De grote kelder is een mooie extra als bergruimte of andere functionaliteiten. Achter de woning bevindt zich een garage en een extra tuinberging. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer aan de deur, winkels, autosnelweg vlot bereikbaar...) maar ook het Ralisbos en de sporthal zijn vlakbij dus mooie wandelingen en sporten zijn gegarandeerd. Kortom, een unieke kans op een uiterst goede ligging! EPC 410 kWh/m²jaar (E label). Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Wenst u graag een bezoek wenst u meer info? Mail naar info@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies. Wij hebben diverse kandidaat-kopers die nog een nieuwe thuis zoeken in deze mooie gemeente.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Boutersem
  Verkocht

  Huis te koop

  Boutersem

  VERKOCHT OP 2 WEKEN!! Unique Properties verkoopt deze mooie en charmante villa met prachtige tuin voorzien van zwembad en volledig uitgerust pool house. Elke dag een vakantiegevoel bij u thuis dankzij een multifunctioneel pool house te gebruiken als praktijkruimte, verblijf, gastenruimte, mancave of wellness en gelegen vlak naast het verwarmde en volledig geïnstalleerde zwembad. In het pool house is ook een aansluiting voorzien om een keukenblok te installeren. Op de terrassen kan u genieten van het mooie zicht op bossen en velden. Tijdens de wintermaanden kan u dankzij de aangename leef veranda het hele jaar door van uw tuin en zicht genieten. Op de gelijkvloerse verdieping is er een gezellige woonkamer, ruime en volledig uitgeruste keuken met aparte berging, badkamer en apart bureau (of kamer). Op de verdieping zijn er nog een badkamer en 4 volwaardige kamers. Tot slot geeft de grote kelder met twee garages u alle extra bergruimte die u nodig heeft om ruim te leven. Kom dus snel deze unieke kans in Boutersem ontdekken en maak een afspraak voor bezoek. MEER INFO, DOCUMENTEN OF BEZOEK via onze website www.UNIQUE-PROPERTIES.be. EPC: 253kwH/m2 of C label. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven