Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 699.000

  Unique Properties verkoopt dit prachtige gebouw dat mogelijk (na verkrijgen omgevingsvergunning stad Leuven) omgebouwd kan worden naar een statig woonhuis. Het statige pand beschikt over drie verdiepingen (kelder, GV, 1e en 2e), een bewoonbare en ruime zolderverdieping (49 m²) en een kelder met bergruimte. In totaal zijn er 8 ruimtes aanwezig die als slaapkamer, bureauruimte en leefruimte ingericht kunnen worden. Momenteel is er geen badkamer of volledig geïnstalleerde keuken voorhanden. Er zijn 3 aparte toiletten op elke verdieping aanwezig, alsook een kitchenette op de eerste verdieping. Op de gelijkvloers kan men het terras en de aangrenzende tuin betreden via het schuifraam. EPC LABEL C.  Benieuwd naar deze eigendom en haar vele mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons op 0478/29.75.12 of mail naar dave@unique-properties.be

  Slk.
   6
  Opp.
   370 m²
  Tuin
   380 m²
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 319.000

  Unique Properties verkoopt deze gezellige rijwoning in het centrum van Kessel-Lo (op 3km van het centrum van Leuven). Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer op het gelijkvloers en 2 zeer ruime slaapkamers. De woning is onderkelderd en heeft een vaste trap naar de geïsoleerde zolder. De ramen vooraan werden allen in 2014 vernieuwd en in 2019 werd een nieuwe gasketel geïnstalleerd. Het tuintje met terras en tuinhuis zijn een grote troef. EPC: 255 kWh/m². Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden. Wenst u een bezoek in te plannen aan deze woning? Bel 016/90.90.90 of mail info@unique-properties.be

  Slk.
   2
 • Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek Huis te koop in Glabbeek

  Huis te koop

  Glabbeek · € 459.000

  Unique Properties verkoopt deze woning met prachtige tuin in Glabbeek. De oorspronkelijke woning dateert van 1948 en werd doorheen de tijd volledig gerenoveerd. Het huis omvat op de benedenverdieping een inkomhal met aangrenzende dressing met ernaast een ruime slaapkamer die zich ook perfect leent tot de uitoefening van een vrij beroep. Via de hal is de kelder bereikbaar (droog/volwaardige hoogte). De hal geeft uit op een (speel)kamer/bureau van waaruit er toegang is tot de leefkeuken met apart toilet en ‘waskot’/berging dat ook benut kan worden als 2de badkamer. De oorspronkelijke fruitfrigo achteraan de woning werd volledig omgebouwd tot een vide met beneden een gezellige living/zithoek, een aparte berging/bijkeuken en aparte kamer dat voor verschillende doeleinden ingevuld kan worden. Vanboven in de vide bevindt er zich een bureauruimte en een TV-hoek. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer (een vierde volwaardige kamer werd gemaakt onder het dak). De goed georiënteerde (ZW) en prachtig aangelegde/onderhouden tuin is een grote troef . Ook het werkhuis is een plus. Alle voorzieningen zijn dichtbij. EPC 368 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Omgevingsvergunning voor stedenb. handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter/agrarisch gebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden. Voor een bezoek of meer info over deze 'Unique Property' kan u ons contacteren via 0497 23 87 47 of info@unique-properties.be.

  Slk.
   5
  Opp.
   285 m²
 • Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo Villa te koop in Westerlo

  Villa te koop

  Westerlo · € 569.000

  Unique Properties immobiliën verkoopt deze uiterst luxueuze villa op een rustige locatie te Westerlo. Voorzien van alle comfort en afgewerkt met duurzame en luxueuze materialen. De ruime gelijkvloerse verdieping omvat een grote inkomhal met aansluitend een gezellige eetkamer. Vervolgens is er een ruime volledig geïnstalleerde keuken. Naast deze prachtige keuken bevindt zich een berging/wasplaats. De centrale keuken vormt de aansluiting naar de zitruimte met zicht over de grote zuidgeoriënteerde tuin. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping u een ruime kamer met eigen badkamer en dressing. Ook is er een bureauruimte en apart toilet aanwezig. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers aanwezig waarvan eentje met aansluitende badkamer. Als extra troef is er 200m² aan ruimte aanwezig waar zich de mogelijkheid biedt tot het creëren van nog extra slaapkamers/badkamers/opslagruimte... Naast het ruime terras bevindt zich buiten een verandaruimte waar het zowel in zomer/winter genieten is van het stralende zonnetje! De garage biedt plaats aan 2 wagens en buiten zijn er nog eens minstens 3 staanplaatsen aanwezig. De villa werd tevens uitgerust met airco en een alarmsysteem. Omgevingsvergunning voor stedenb. handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. EPC: 310 kWh/m². NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Contacteer ons via info@unique-properties.be.

  Slk.
   3
 • Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort Huis te koop in Bekkevoort

  Huis te koop

  Bekkevoort · € 389.000

  Unique Properties verkoopt deze prachtige woning op toplocatie in Bekkevoort. De woning werd op zeer duurzame wijze gebouwd door de huidige eigenaar in '79. Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers: een gezellige en ruime woonkamer met aansluitende eetkamer, keuken met zicht op de tuin, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De woning beschikt over de gehele lengte over een nog in te richten zolder waardoor uitbreiding mogelijk is (kangoeroewoning, zelfstandige activiteit..). De woning is volledig onderkelderd (inclusief garage) en biedt enorm veel opslag/werkruimte. Het ruim terras biedt plaats om in alle rust te genieten van de prachtige tuin en het zicht op de achterliggende velden. Alle voorzieningen alsook de oprit van de E314 zijn vlakbij. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebieden met landelijk karakter / agrarische gebieden; geen dagvaarding / herstelvordering, geen voorkooprecht, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden. . EPC: 436 kWh/m². Interesse in deze buitenkans? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging via info@unique-properties.be. U denkt er ook aan om uw woning/appartement/grond te verkopen in de buurt van Bekkevoort? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke kennismaking.

  Slk.
   3
  Opp.
   150 m²
 • Huis te koop in Leuven
  Verkocht

  Huis te koop

  Leuven

  Deze uiterst aangename en in 2009 gerenoveerde woning is gelegen in het hart van Leuven nabij H.Hart. en heeft alle troeven van een volwaardige stadswoning. 4 slaapkamers, ruime woonkamer en keuken, ruim terras (stadstuintje of binnenkoer), kelder en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbele wastafel en douche in bad. Alle troeven om gezellig te kunnen wonen in het centrum van de stad. Een unieke kans in Leuven centrum. Meer info en foto's op www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Geen overstromingsgebied. EPC:367kWh/m²jaar.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge Houwaart
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge Houwaart

  Unique Properties verkoopt deze totaal te renoveren woningen op de mooie wijnberg in Houwaart. Het perceel is gelegen in landschappelijk waardevolle agrarische gebieden (gelegen in zonevreemd gebied) waardoor er beperkingen gelden inzake heropbouw/renovatie/uitbereiding en woonoppervlakte  Deze info kan u verkrijgen op aanvraag via ons kantoor. OPDELEN IN 2 BOUWLOTEN KAN NIET! Verwarming op gas met gastank. Bouwjaar 1979. Geen riolering.  EPC: 548 kWh/m2 zijnde F label. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Afspraak voor bezoek via mail op info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Hoeve te koop in Kortenaken
  Verkocht

  Hoeve te koop

  Kortenaken

  Unique Properties verkoop deze uitermate gezellige en rustig gelegen hoeve met zwembad in het landelijke Kortenaken/ Kersbeek Miskom. In de mooie en lichtrijke woonkamer met authentieke hoge plafonds heeft u een directe toegang tot de binnenkoer. Aansluitend aan de woonkamer ligt de aparte eetkamer en keuken. Er is ook een bureau of speelruimte. Op de verdieping zijn 4 aangename kamers en badkamer. In de tuin met verwarmd zwembad (topkwaliteit van LPW-pools) waant u zich werkelijk op vakantie in eigen land. Met zicht op bossen en velden komt u volledig tot rust tijdens zwoele zomeravonden bij u thuis. Welkom thuis in deze unieke eigendom te Kortenaken. Gunstig EPC: 129kWh/m2.  Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. FILMPJE te bekijken op onze eigen website www.unique-properties.be bezoek inplannen via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Charmant huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem
  Verkocht

  Charmant huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem

  Unique Properties Immobiliën verkoopt deze karaktervolle op te knappen woning nabij het centrum van Scherpenheuvel. Ze is gelegen in een rustige doodlopende straat en bevindt zich op wandel/fietsafstand van alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...). Je komt de woning binnen in de inkomhal. Van hieruit kan je rechtstreeks de keuken of de ruime woonkamer met zithoek en eetplaats betreden. Achter de keuken met mooie gebogen ramen vind je een apart toilet, de wasplaats en de veranda die uitgeeft op de zuid georiënteerde tuin. Er is een ruime garage met zolder voor extra opbergruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met douche en toilet en 3 ruime slaapkamers. De zolder van 38m² met geïsoleerd dak kan afgewerkt worden tot 2 slaapkamers, mits het plaatsen van een vaste trap. Verder is er nog een gezellig tuintje met prachtig uitzicht. Regenwaterput aangesloten op toilet beneden en buitenkraan. EPC: 421 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 728€. Contacteer ons vandaag nog voor meer info of het inplannen van een afspraak via marta@unique-properties.be of 0478/50.68.68. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Scherpenheuvel of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt deze gezellige en instapklare woning in Tielt-Winge, midden in het hart van het Hageland. Er bevindt zich een ruime woonkamer, een keuken en bijkeuken, badkamer en 2 slaapkamers. De veranda leidt naar de gezellige west gerichte tuin. Achter de woning bevindt zich een ruime garage met tuinberging. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij (openbaar vervoer aan de deur, winkels, autosnelweg vlot bereikbaar...) maar ook het Ralisbos en de sporthal zijn vlakbij dus mooie wandelingen en sporten zijn gegarandeerd. Kortom, een unieke kans op een topligging! OPPERVLAKTE PERCEEL (+-14 are) ONDER VOORBEHOUD opmetingsplan landmeter. EPC 224 kWh/m²jaar (C label). Wenst u graag een bezoek wenst u meer info? Mail naar info@unique-properties.be. Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen in Tielt-Winge? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gratis schatting of een eerste vrijblijvend advies. Wij hebben diverse kandidaat-kopers die nog een nieuwe thuis zoeken in deze mooie gemeente.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem
  Verkocht

  Huis te koop

  Scherpenheuvel-Zichem

  Unique Properties verkoopt deze ruime rijwoning vlakbij het centrum van Scherpenheuvel. Je komt via de voordeur in een hal terecht die leidt naar de zeer ruime woonkamer met gezellig haardvuur. De volledig uitgeruste keuken kan mits enkele kleine ingrepen mee geïntegreerd worden in de leefruimte. De veranda achteraan die uitgeeft op de tuin is nog een extra troef. Op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met ligbad, 2 zeer grote slaapkamers en een 3de kleinere kamer. De zolder kan nog gebruikt worden ter uitbreiding. De woning (en tuin) is via een straatje langs achter te bereiken. Langs hier is er toegang tot de garage en kelder (volledig onderkelderd). Verder is er nog een gezellig zuidgericht tuintje. U kan via de advertentie op onze eigen website (www.unique-properties.be) een plan vinden van de woning. Wenst u een bezoek te brengen aan deze gezellige woning in Scherpenheuvel? Neem dan contact op met ons via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Bekkevoort
  Verkocht

  Huis te koop

  Bekkevoort

  Unique Properties verkoopt deze instapklare en uiterst gezellige woning te Bekkevoort op een toplocatie. Omgeven door bos en boomgaarden en met een verzicht zal u helemaal tot rust komen. Ze biedt u werkelijk alle comfort. Ook de elektriciteit is conform. Er zijn vijf kamers en een doorloopkamer, woonkamer, ruime keuken, een ruime kelder, twee badkamers en ruime inkomhal. Volledig omheind. Regenwaterputten van 10.000 L en 2x 3000 L aangesloten op toiletten. Kortom een heel complete en gezellige woning. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. EPC: 258 kWh/m². Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. KI: 847€. Afspraak voor bezoek via www.unique-properties.be. Heeft u ook een eigendom dewelke u gaat verkopen in Bekkevoort of omgeving? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers die zoeken in deze regio. Bel 016.90.90.90.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven