Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis waardebepaling

Woningen


 • Villa te koop in Rotselaar Villa te koop in Rotselaar Villa te koop in Rotselaar
  In de kijker

  Villa te koop

  Rotselaar · € 469.000

  Unique Properties verkoopt deze uitermate gezellige en goed onderhouden villa op 12a63ca in de mooie residentiele buurt van de Valleilaan. Hier kan u echt genieten van alle rust in een aangename tuin en groene omgeving. Vanuit de warme woonkamer, uitgerust met haard, familiale eetkamer en aparte bureau ruimte (of lees-tv-ruimte) heeft u dankzij de grote raampartijen veel lichtinval en mooi zicht naar de tuin. In de volledig geïnstalleerde keuken kan de hobbykok zich uitleven en zal je samen met de familie kunnen genieten van de lekkerste maaltijden. Naast al dit comfort zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een luxueuze badkamer met ligbad en inloopdouche, hal met vestiaire, een ruime berging en tot slot een dubbele garage voor 2 wagens. Meer foto's en filmpje op onze website. Reserveer nu uw bezoek op www.UNIQUE-PROPERTIES.be of mail naar info@unique-properties.be. EPC: 475kWh/m2. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.  

  Slk.
   3
  Opp.
   202 m²
  In de kijker
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 219.000

  Unique Properties verkoopt deze te renoveren woning vlakbij het station van Leuven. Een mooie opportuniteit als investering voor het huisvesten van uw studerende kinderen of om te verhuren. Ook starters kunnen hier genieten van een aangename woning op wandelafstand van alles. Er zijn 2 slaapkamers een ruime woonkamer met open keuken, badkamer, niet afgewerkte zolder waar u nog een kamer kan maken (met vaste trap!) en tot slot een kelder. Privatieve parking voor de woning! Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. EPC: 473kWh/m². Denkt u er ook aan uw woning te verkopen? Heeft u graag een gratis eerste advies en schatting? Neem dan zeker contact met ons op. Meer info of een bezoek, www.unique-properties.be.

  Slk.
   2
  Opp.
   100 m²
 • Appartementsgebouw te koop in Leuven Appartementsgebouw te koop in Leuven Appartementsgebouw te koop in Leuven

  Appartementsgebouw te koop

  Leuven · € 719.000

  Unique Properties verkoopt deze opbrengsteigendom met 4 appartementen. Het gelijkvloers appartement met 2 kamers is verhuurd aan 850 Euro plus 25 Euro kosten per maand, appartement 2 op de eerste verdieping aan 720 Euro plus 25 Euro kosten, appartement 3 op de tweede verdieping 655Euro plus 25 Euro kosten, en tot slot appartement 4 op de tweede verdieping aan 650 Euro plus 25 Euro kosten. Totale huur per maand is dus 2.975 Euro. Alle appartementen zijn vergund. App1: 70m2. App2: 60m2. App3: 50m2. App4: 36m2. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Slk.
   5
  Opp.
   216 m²
 • Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge Huis te koop in Tielt-Winge

  Huis te koop

  Tielt-Winge · € 249.000

  Unique Properties verkoopt deze instapklare en gerenoveerde woning dewelke uiterst gunstig gelegen in het hartje van de mooie Hagelandse gemeente Tielt-Winge. Ze beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 ruime van liefst 20m² met dressing. De gezellige woonkamer en eetkamer brengen u volledig tot rust en bieden ruim comfort. De geinstalleerde keuken met toog is gebruiksklaar en geeft uit op de mooie zonovergoten tuin. De woning is zelfs al voorzien van een nieuw ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie. Alle ramen hebben dubbel glas en rolluiken. Achteraan de tuin is het agrarisch gebied waardoor u in alle rust kan genieten van de natuur en bossen. Op 300m kan u sporten in de sporthal van Tielt-Winge en op 500m is de bakker en spar winkel. Mogelijkheid tot maken derde slaapkamer en bureau wegens vaste trap naar zolder. Voor meer foto's en attesten www.unique-properties.be. De EPC:511 kWh/m². Gvd, Gvv, Gvr. Gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied. NIET gelegen in risicozone voor overstroming.

  Slk.
   2
  Opp.
   130 m²
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 395.000

  Deze nieuwbouwwoning word gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen en een EPC van maar liefst 43kwh/m². Zeer gunstig, rustig en kindvriendelijk gelegen nabij centrum, winkels en openbaar vervoer. Als koper hebt u inspraak in de binnenafwerking van de woning.Tevens zijn grasaanleg in de tuinzone en betonklinkers t.p.v. het terras achter de woning eveneens voorzien. Ben jij opzoek naar een prachtige, nieuwe en energiezuinige woning in een mooie en praktische omgeving? Dan is dit zeker iets voor u! LOT 14 De prijs bedraagt 395.000 euro wat incl. registratie en BTW neerkomt op 463.650 euro. Geen overstromingsgevoelig gebied,vg,gvkr,vv. Voor meer info of vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 016/297512 of via E-mail: info@unique-properties.be

  Slk.
   3
  Opp.
   152 m²
 • Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven Huis te koop in Leuven

  Huis te koop

  Leuven · € 395.000

  Deze nieuwbouwwoning maakt deel uit van een nieuwbouwproject van 26 nieuw te bouwen woningen(Check bijgevolg ook even bij niewbouwwoningen op deze website) Deze woning word gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen en een EPC van maar liefst 43kwh/m². Zeer gunstig, rustig en kindvriendelijk gelegen nabij centrum, winkels en openbaar vervoer. Als koper hebt u inspraak in de binnenafwerking van de woning.Tevens zijn grasaanleg in de tuinzone en betonklinkers t.p.v. het terras achter de woning eveneens voorzien. Ben jij opzoek naar een prachtige, nieuwe en energiezuinige woning in een mooie en praktische omgeving? Dan is dit zeker iets voor u! LOT 14 De prijs bedraagt 395.000 euro wat incl. registratie en BTW neerkomt op 463.650 euro. Geen overstromingsgevoelig gebied,vg,gvkr,vv. Voor meer info of vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 016/297512 of via E-mail: info@unique-properties.be

  Slk.
   3
  Opp.
   152 m²
 • Huis te koop in Leuven Wilsele Huis te koop in Leuven Wilsele Huis te koop in Leuven Wilsele

  Huis te koop

  Leuven Wilsele · € 440.000

  Deze nieuwbouwwoning maakt deel uit van een mooi nieuwbouwproject en zal gebouwd worden met kwalitatieve en duurzame materialen en een EPC van maar liefst 38kwh/m² is heel gunstig en rustig gelegen nabij het centrum, winkels en openbaar vervoer. Ben jij opzoek naar een mooie, nieuwe en energiezuinige woning in een aangename en praktische omgeving? Dan is dit zeker iets voor u! De prijs bedraagt 440.000 euro wat incl. registratie en btw neerkomt op 515.900 euro. LOT 7. Geen overstromingsgevoelig gebied, vg, gvkr, vv. Voor meer info of vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 016/297512 of via E-mail: info@unique-properties.be

  Slk.
   4
  Opp.
   221 m²
 • Huis te koop in Leuven Kessel-Lo
  Verkocht

  Huis te koop

  Leuven Kessel-Lo

  VERKOCHT OP 3 DAGEN DOOR Unique Properties verkoopt deze ruime en uiterst gezellige te renoveren woning op een grond van liefst 46a37ca vlakbij Leuven. Als u een uitzonderlijke kans zoekt om een van de allerlaatste grote grondoppervlakte te bezitten en dit vlakbij Leuven mag u zeker niet wachten. Ideaal voor paarden-dierenliefhebbers op zoek naar een weide en toch vlakbij de stad! De woning beschikt op het gelijkvloers over een mooie woonkamer, leef veranda, keuken, ruime inkomhal met bureau of kamer, toilet en badkamer. Op de verdieping zijn er nog eens vier kamers en tot slot een mogelijk te benutten niet afgewerkte zolder. De woning is volledig onderkelderd met garage en bergruimtes en heeft een directe toegang naar de tuin. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. EPC:542kWh/m2. Meer foto’s, attesten en info of afspraak op www.unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Villa te koop in Leuven Kessel-Lo
  Verkocht

  Villa te koop

  Leuven Kessel-Lo

  Unique Properties verkoopt deze ruime villa met tal van mogelijkheden tot uitbereiding op een grond van 10a65ca. Ondanks de destijds exclusieve gebruikte materialen kan de woning een goede en grondige opknapbeurt gebruiken. In de kelder van liefst 186m2 zijn twee garages een doucheruimte en tal van berg en werkruimtes. De gelijkvloerse verdieping heeft 5 kamers, een badkamer, ruime woonkamer met haard en apart bureau. De ruime voleiken keuken kan u mogelijk verven of beitsen. In de veranda heeft u een mooi zicht in de tuin. Dankzij de vaste trap naar de deels afgewerkte zolder heeft u de mogelijkheid om 108m2 woonruimte extra te maken, dus enkele kamers of hobbyruimte! Na een bezoek aan deze woning kan u steeds een ernstig bod uitbrengen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. EPC 333kWh/m2. Meer info foto's en plannen op www.UNIQUE-PROPERTIES.be of een bezoek regelen kan via info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Huis te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Huis te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt deze uitzonderlijk aangename en welgelegen woning met gezellige tuin (avondzon) in het groene Hageland. Met zijn 4 slaapkamers, badkamer, ruime keuken, zitplaats met haardvuur en aparte eetplaats alsook een kelder en inpandige garage (nu gebruikt als wasplaats en berging) heeft deze woning veel potentieel. Ook in de tuin is er een garage en tuinberging aanwezig. Met een EPC van 345kWh/m2 is deze woning energiezuinig voor zijn leeftijd. Alle ramen zijn recent vervangen door dubbele beglazing in pvc en er zijn overal rolluiken voorzien. Mits wat renovatiewerken zoals keuken en badkamer is dit zeker een woning die een enorme meerwaarde kan krijgen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Een bezoek of meer info via www.unique-properties.be. Momenteel zoeken wij voor kandidaat-kopers nog andere woningen in deze toffe gemeente, denkt u er dus aan om ook uw woning of grond te verkopen in Tielt-Winge, neem dan zeker contact met onze bemiddelaar op 016/29.75.12

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven