Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Bouwgronden


 • Bouwgrond te koop in Westerlo Bouwgrond te koop in Westerlo Bouwgrond te koop in Westerlo
  Nieuw

  Bouwgrond te koop

  Westerlo · € 420.000

  Unique Properties verkoop deze buitengewone opportuniteit in Westerlo! Met een perceeloppervlakte van 2.462m² en een straatbreedte van ruim 35m zijn de mogelijkheden enorm. Zo is er reeds een bouwvergunning om een riante villa te bouwen, maar is er mits voorwaarden de mogelijkheid dit perceel te verkavelen naar 2 aparte loten, elk bestemd voor een vrijstaande nieuwbouwwoning. Hierover is reeds een voorbespreking met de Stad Westerlo geweest, de info hiervan is te verkrijgen op aanvraag. Op het perceel staat nog een volledig te renoveren of af te breken woning, maar deze kan na afbraak onder voorwaarden het mogelijk te maken te bouwen aan 6% BTW in plaats van 21%! Wat moet u weten over dit perceel: - Perceeloppervlakte van 2.462m², straatbreedte van ruim 35m en een diepte tussen de 72m en 65m- Goedgekeurde bouwvergunning voor een unieke woning met bijgebouw. Gevelbreedte van ruim 23m, diepte van 17m! De werken aan het bijgebouw van 70m² zijn reeds gestart.- Optie perceel na goedkeuring van de Stad Westerlo te verkavelen in 2 percelen voor een vrijstaande eengezinswoning. - Rustige ligging vlakbij Heultje. Mis deze kans niet om deze opportuniteit te ontdekken! Neem contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Meer info en documenten eenvoudig verkrijgbaar op aanvraag. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming deels woongebiedmet landelijk karakter en deels agrarisch gebied, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, EPC label F dus renovatieplicht van toepassing, P-score = B G-score = A

  Nieuw
 • Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge Bouwgrond te koop in Tielt-Winge

  Bouwgrond te koop

  Tielt-Winge · € 259.000

  Unique Properties is verheugd om een ​​uitzonderlijk stuk bouwgrond aan te bieden, gelegen te midden van het betoverende landschap van het Hageland. Met een royaal perceel van 12 are en 27 centiare, biedt dit terrein een zeldzame kans om uw eigen paradijs te creëren in deze prachtige regio. Gelegen vlak naast natuurgebied, omarmt deze bouwgrond de rust van landelijk leven. Met alle gemakken op slechts een steenworp afstand - van supermarkt tot bakkerij, snelweg E314 en school - biedt deze locatie het perfecte evenwicht tussen rust en het gemak van het dagelijkse leven. Met een mooie breedte van 26,65 meter en een diepte variërend van 39,25 meter tot maar liefst 52,90 meter, biedt dit terrein ongekende mogelijkheden voor het ontwerp van uw droomvilla. Deze bouwgrond biedt de mogelijkheid om uw ultieme droomhuis te realiseren, een toevluchtsoord dat perfect past bij uw levensstijl en ambities. P-score: D NIET gelegen in risicozone voor overstromingen!! De P-score is onterecht! Kom dit dus zeker zelf ontdekken ter plaatse! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering.

 • Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen Bouwgrond te koop in Tienen

  Bouwgrond te koop

  Tienen

  U KAN MEERDERE BOUWGRONDEN TERUGVINDEN (met prijzen vanaf 67.500 Euro voor 3a11ca tot 225.000 Euro voor 12a52ca) OP DEZE PRACHTIGE LOCATIE VIA ONZE WEBSITE www.UNIQUE-PROPERTIES.be ONDER DE LINK "NIEUWBOUW". Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei. Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark op de Anemoon site vlakbij Tienen. U heeft geen bouwverplichting op deze gronden maar indien u wenst kunnen wij voor u steeds een voorstel maken voor een bouwgrond met woning. Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar. Contacteer ons nu voor een afspraak via info@unique-properties.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 • Bouwgrond te koop in Oud-Heverlee Blanden
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Oud-Heverlee Blanden

  Verkocht op minder dan 1 week! Prachtig gelegen bouwgrond op de hoek van de Banhagestraat en de Kastanjelaan te Blanden.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Verkocht op 6 dagen.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven