Unique Properties

Welkom thuis bij ons...

Fijn dat u even langskomt bij Unique Properties.

Unique Properties immobiliën heeft zich gedurende jaren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, villa's, statige herenhuizen, hoeves, bouwgronden of projectgronden, appartementen en nieuwbouw in Vlaams Brabant. Wij beschikken zelfs over een aparte pagina voor exclusief vastgoed op deze site zijnde "Prestige".  Ook voor bedrijfsvastgoed hebben wij alle expertise in huis.

Ons enthousiast team van erkende makelaars zal u met veel inzet begeleiden vanaf de schatting, in het onderhandelen om steeds tot een optimaal resultaat te komen tot het verlijden van de akte.
Wij informeren u graag over onze werkwijze tijdens een aangename eerste kennismaking.

Unique Properties immobiliën, samen thuis in goed zaken doen.

Aanbod te koop

Postbaan 121 Diest
Huis · Diest
€ 299.000 · 3 kamers
Panoramalaan 34b
€ 250.000 · 2 kamers
Hulshoutsesteenweg 28 Westerlo
Huis · Westerlo
€ 420.000 · 3 kamers
Hulshoutsesteenweg 28 Westerlo
Bouwgrond · Westerlo
€ 420.000

Nieuwbouwprojecten

Hulshoutsesteenweg 28 Westerlo
Brunenshof Anemoonproject
Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei. Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark. U heeft geen bouwverplichting op deze gronden maar indien u wenst kunnen wij voor u steeds een voorstel maken voor een bouwgrond met woning. Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar.
Nog 1 beschikbaar

Verkopen of verhuren met een gerust hart

U denkt eraan uw bestaande woning, appartement of bouwgrond te verkopen?

Unique Properties kan u bijstaan met de kennis en kunde die wij sinds 2002 hebben verworven en continu hebben verbeterd alsook aangepast aan de huidige vastgoedmarkt.

Schatting van uw eigendom Administratieve en juridische expertise Fotografie, reclamecampagnes en verkoopadvies

U wenst uw woning of appartement te verkopen? Dan begint alles bij een correcte schatting van uw vastgoed. Vraag nu uw gratis schatting en tips voor verkoop aan.
ok

Janssens-Pauwels Tielt-Winge
Lees de ervaringen van onze klanten

“Het was onze eerste woning die wij kochten, en Dave heeft ons enorm goed geholpen met alles, van de lening tot aankoop en afhandeling bij de notaris. Het was plezant samenwerken en we kregen veel uitleg. Wij zijn echt super content!”

Welkom thuis, in ons kantoor

Voor velen is het contacteren van een vastgoedmakelaar geen evidente zaak. Het is een vertrouwenskwestie en net daarom zal u ook in volle vertrouwen en ernst met ons kunnen handelen. Onze persoonlijke aanpak zal ervoor zorgen dat u zich bij ons binnen de kortste keren thuis voelt en het enthousiasme van ons team zal u overtuigen van uw juiste keuze voor Unique Properties.

Maak gerust een afspraak. Wij maken graag tijd voor advies op maat.