Unique Properties

Welkom thuis bij ons...

Fijn dat u even langskomt bij Unique Properties.

Unique Properties immobiliën heeft zich gedurende jaren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, villa's, statige herenhuizen, hoeves, bouwgronden of projectgronden, appartementen en nieuwbouw in Vlaams Brabant. Wij beschikken zelfs over een aparte pagina voor exclusief vastgoed op deze site zijnde "Prestige".  Ook voor bedrijfsvastgoed hebben wij alle expertise in huis.

Ons enthousiast team van erkende makelaars zal u met veel inzet begeleiden vanaf de schatting, in het onderhandelen om steeds tot een optimaal resultaat te komen tot het verlijden van de akte.
Wij informeren u graag over onze werkwijze tijdens een aangename eerste kennismaking.

Unique Properties immobiliën, samen thuis in goed zaken doen.

Aanbod te koop

TKP01312
Bouwgrond · Tielt-Winge
€ 239.000
Oudebaan 45 Rillaar
Huis · Aarschot
€ 375.000 · 3 kamers
Dorp 68 Nieuwrode
€ 469.000 · 3 kamers
Zuurbemde 73
Huis · Glabbeek
€ 159.000 · 2 kamers

Aanbod te huur

tehuur Lubbeek staatsbaan 104
Appartement · Lubbeek
€ 899 · 2 kamers

Nieuwbouwprojecten

tehuur Lubbeek staatsbaan 104
Project Drieshof
Unique Properties verkoopt 3 mooie nieuwbouwwoningen met uiterst gunstig E-peil van -1 (label A+) 1 (label A) en 3 (label A).
Nog 3 beschikbaar

Verkopen of verhuren met een gerust hart

U denkt eraan uw bestaande woning, appartement of bouwgrond te verkopen?

Unique Properties kan u bijstaan met de kennis en kunde die wij sinds 2002 hebben verworven en continu hebben verbeterd alsook aangepast aan de huidige vastgoedmarkt.

Schatting van uw eigendom Administratieve en juridische expertise Fotografie, reclamecampagnes en verkoopadvies

U wenst uw woning of appartement te verkopen? Dan begint alles bij een correcte schatting van uw vastgoed. Vraag nu uw gratis schatting en tips voor verkoop aan.
“Elk bezoek met kandidaat kopers was een plezier, niet enkel omdat ze goed georganiseerd waren, maar ook omdat onze makelaar professionaliteit kon combineren met humor en menselijkheid. Heel aangenaam zaken doen. Merci ”

Welkom thuis, in ons kantoor

Voor velen is het contacteren van een vastgoedmakelaar geen evidente zaak. Het is een vertrouwenskwestie en net daarom zal u ook in volle vertrouwen en ernst met ons kunnen handelen. Onze persoonlijke aanpak zal ervoor zorgen dat u zich bij ons binnen de kortste keren thuis voelt en het enthousiasme van ons team zal u overtuigen van uw juiste keuze voor Unique Properties.

Maak gerust een afspraak. Wij maken graag tijd voor advies op maat.