Unique Properties

Welkom thuis

Fijn dat u even langskomt bij Unique Properties.

Unique Properties immobiliën heeft zich gedurende jaren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, villa's, statige herenhuizen, hoeves, bouwgronden of projectgronden, appartementen en nieuwbouw in Vlaams Brabant. Wij beschikken zelfs over een aparte pagina voor exclusief vastgoed op deze site zijnde "Prestige".  Ook voor bedrijfsvastgoed hebben wij alle expertise in huis.

Ons gediplomeerd en enthousiast team zal u met veel inzet begeleiden vanaf de schatting tot de akte en in het onderhandelen om steeds tot een optimaal resultaat te komen.
Wij informeren u graag over onze werkwijze tijdens een aangename eerste kennismaking.

Unique Properties immobiliën, samen thuis in goed zaken doen.

Aanbod te koop

Wolmarkt
€ 259.000 · 2 kamers
WernerDave Wijgmaal
Kmo-terrein · Leuven Wilsele
€ 499.000
Tiensesteenwegglabbdokter
Villa · Glabbeek
€ 569.000 · 5 kamers
Vorststraat
Huis · Scherpenheuvel-Zichem Averbode
€ 269.000 · 2 kamers

Aanbod te huur

TH Willems
Appartement · Leuven
€ 990 · 3 kamers
Ijzerenweg 1st verdiep
Appartement · Leuven
€ 830 · 1 kamer
PH100012
Duplex · Lubbeek
2 kamers
PH100011
Huis · Herent
3 kamers

Nieuwbouwprojecten

PH100011
Herenwoningen Anemoonproject
Welkom thuis in Tienen, een stad in volle groei. Deze bouwgronden liggen op een uiterst mooie en rustige locatie in een aangename buurt naast het Vianderpark. U heeft geen bouwverplichting op deze gronden maar indien u wenst kunnen wij voor u steeds een voorstel maken voor een bouwgrond met woning. Deze woning kan enkel de ruwbouw zijn ofwel een woning volledig afgewerkt en instapklaar.
Nog 9 beschikbaar

Verkopen of verhuren met een gerust hart

U bent ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe woonst? Of u denkt eraan uw bestaande woning, appartement of bouwgrond te verkopen?

Unique Properties kan u bijstaan met de kennis en kunde die wij sinds 2002 hebben verworven en continu hebben verbeterd alsook aangepast aan de huidige turbulente vastgoedmarkt.

Waardebepaling van uw eigendom Administratieve en juridische expertise Fotografie, reclamecampagnes en verkoopadvies

U wenst uw woning of appartement te verkopen? Dan begint alles bij een correct waardebepaling van uw vastgoed. Bij Unique Properties bent u op het juiste adres.
ok

Fuhrmann-Willems Kessel-Lo
Lees de ervaringen van onze klanten

“Wij konden de bouwgrond van onze moeder verkopen in Kessel-Lo maar wisten dat dit geen gemakkelijke opdracht ging zijn aangezien de prijs in het hogere segment zat. De reactie was miniem ondanks de zware inspanningen van jullie kantoor maar jullie hielden vol. Gelukkig dat Joris zo een doorzetter is want de verkoop is nu een feit. Proficiat allemaal, wij zijn tevreden.”

Liever persoonlijk kennismaken?

Voor velen is het contacteren van een vastgoedmakelaar geen evidente zaak. Het is een vertrouwenskwestie en net daarom zal u ook in volle vertrouwen en ernst met ons kunnen handelen. Onze persoonlijke aanpak zal ervoor zorgen dat u zich bij ons binnen de kortste keren thuis voelt en het enthousiasme van ons team zal u overtuigen van uw juiste keuze voor Unique Properties.

Maak gerust een afspraak. Wij maken graag tijd voor advies op maat.