Unique Properties

Welkom thuis

Fijn dat u even langskomt bij Unique Properties.

Unique Properties immobiliën heeft zich gedurende jaren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, villa's, statige herenhuizen, hoeves, bouwgronden of projectgronden, appartementen en nieuwbouw in Vlaams Brabant. Wij beschikken zelfs over een aparte pagina voor exclusief vastgoed op deze site zijnde "Prestige".  Ook voor bedrijfsvastgoed hebben wij alle expertise in huis.

Ons gediplomeerd en enthousiast team zal u met veel inzet begeleiden vanaf de schatting tot de akte en in het onderhandelen om steeds tot een optimaal resultaat te komen.
Wij informeren u graag over onze werkwijze tijdens een aangename eerste kennismaking.

Unique Properties immobiliën, samen thuis in goed zaken doen.

Aanbod te koop

BWGRHOEGLOT5B
Bouwgrond · Hoegaarden
€ 94.900
BWGRHOEGLOT5A
Bouwgrond · Hoegaarden
€ 69.900
Wersbeekstr. 50 Tielt
Huis · Tielt-Winge
€ 339.000 · 4 kamers
GRONDNIEUWD2017
Bouwgrond · Geetbets
€ 79.000

Aanbod te huur

TH Begijnendijk
Gelijkvloerse verdieping · Begijnendijk
€ 700 · 1 kamer
PH100015
Appartement · Leuven
€ 795 · 1 kamer
TH22614
Gelijkvloerse verdieping · Herent Winksele
€ 820 · 2 kamers
Vaalbeekstr Oud-Heverlee
Huis · Oud-Heverlee
€ 1.090 · 4 kamers

Nieuwbouwprojecten

Vaalbeekstr Oud-Heverlee
Haestweg Wilsele
Dit is een woonomgeving waar u zich direct thuis zal voelen omdat u hier in een aangename rustige omgeving kan wonen langs de stadsrand. Unique Properties verwelkomt u dan ook graag op deze volledig nieuwe verkaveling. Het is er gezellig vertoeven door de ligging nabij het centrum van Wilsele met winkels, zwembad, kinderopvang, Delhaize en openbaar vervoer. Ook de oprit Wilsele E314 is vlakbij net als de stad Leuven. Het treinstation van Wijgmaal is op exact 1,9km. De degelijke materiaalkeuze voor deze woningen, in combinatie met de professionele afwerking staat hier garant voor een optimaal comfort en tijdloze uitstraling. Ook de woonkwaliteit is uniek wegens de aantrekkelijke planopbouw in een groene omgeving. Wij ontvangen u graag bij Unique Properties op kantoor zodat u tijdens een hapje en drankje alle informatie krijgt over dit mooie project. Bel ons nu voor een afspraak op 016/29.75.12. MOOIE EXTRA! Indien u koopt bij Unique Properties krijgen de eerste 5 kopers een gratis verhuiswagen voor 1 dag en een korting van 15% bij onze Equilli slaapexpert voor uw nieuwe slaapkamer. Indien u een Equilli matras koopt krijgt u zelfs een waardebon van 100€ aan bed textiel. Tot binnenkort.
Nog 23 beschikbaar

Verkopen of verhuren met een gerust hart

U bent ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe woonst? Of u denkt eraan uw bestaande woning, appartement of bouwgrond te verkopen?

Unique Properties kan u bijstaan met de kennis en kunde die wij sinds 2002 hebben verworven en continu hebben verbeterd alsook aangepast aan de huidige turbulente vastgoedmarkt.

Waardebepaling van uw eigendom Administratieve en juridische expertise Fotografie, reclamecampagnes en verkoopadvies

U wenst uw woning of appartement te verkopen? Dan begint alles bij een correct waardebepaling van uw vastgoed. Bij Unique Properties bent u op het juiste adres.
ok

Fuhrmann-Willems Kessel-Lo
Lees de ervaringen van onze klanten

“Wij konden de bouwgrond van onze moeder verkopen in Kessel-Lo maar wisten dat dit geen gemakkelijke opdracht ging zijn aangezien de prijs in het hogere segment zat. De reactie was miniem ondanks de zware inspanningen van jullie kantoor maar jullie hielden vol. Gelukkig dat Joris zo een doorzetter is want de verkoop is nu een feit. Proficiat allemaal, wij zijn tevreden.”

Liever persoonlijk kennismaken?

Voor velen is het contacteren van een vastgoedmakelaar geen evidente zaak. Het is een vertrouwenskwestie en net daarom zal u ook in volle vertrouwen en ernst met ons kunnen handelen. Onze persoonlijke aanpak zal ervoor zorgen dat u zich bij ons binnen de kortste keren thuis voelt en het enthousiasme van ons team zal u overtuigen van uw juiste keuze voor Unique Properties.

Maak gerust een afspraak. Wij maken graag tijd voor advies op maat.