Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Appartementen


 • Loft te koop in Bekkevoort Loft te koop in Bekkevoort Loft te koop in Bekkevoort
  In optie

  Loft te koop

  Bekkevoort · € 439.000

  Unique Properties verkoopt deze unieke loft in het centrum van Bekkevoort. De loft van maar liefst 164m² bevindt zich op de volledige bovenste verdieping van een achterin gelegen gebouw met 6 wooneenheden. Er is 1 autostaanplaats inbegrepen in het ondergrondse garagecomplex met vlak erlangs een kelder. De loft is vanuit de garage of vanop het gelijkvloers rechtstreeks toegankelijk via een ruime lift met beveiligde sleutel. De loft is ook via een trap bereikbaar. Het terras (grotendeels zuidelijk gericht) van 110m² biedt een prachtig zicht langs alle kanten. De loft bestaat uit een inkomhal, ruime living met open keuken, berging, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing (2 ervan zijn momenteel in gebruik als kantoor) en een volledige uitgeruste badkamer. Alle ruimtes zijn afgewerkt met zeer duurzame en luxueuze materialen. De voorzieningen voor een eventuele douchecel in de 2de slaapkamer zijn aanwezig. Extra troeven: airco, overal vloerverwarming, elektrische zonnescreens, gezellige gashaard, ingebouwde kasten, wachtbuizen en voorzieningen voor plaatsing zonnepanelen, aansluitvoorziening voor waterontharder, gemeenschappelijk ondergronds-container-afval-systeem... De ligging is ideaal: een stil woonerf dat doodlopend is voor auto's (wel doorgang voor fietsers en voetgangers) dichtbij alle voorzieningen zoals de school, bakker, gemeentehuis, bank, post, apotheek,... De voortuin voor het gebouw wordt dit jaar nog verder afgewerkt met zitbanken. De loft werd pas voor de eerste keer bewoond in 2017 en beantwoordt aan alle normen (elektriciteit conform, E-peil van 70, ventilatie C-systeem...). De verkoop wordt onderworpen aan het gewone verkooprecht en dus geen BTW! Bel of mail vandaag nog voor meer info of het inplannen van een bezoek aan dit uitzonderlijk pand via sarah@unique-properties.be of bel 016/90.90.90.

  Slk.
   3
  Opp.
   164 m²
  In optie
 • Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge

  Appartement te koop

  Tielt-Winge · € 279.400

  AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!* Grootste troeven: 2 staanplaatsen en buitenberging inbegrepen in prijs, BEN (E-peil < 20) dus 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, zuidwest gerichte tuin/terras, lucht-water warmtepomp, prachtig verzicht, aangelegde tuin, privé-ingang langs opzij...Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op de eerste verdieping in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras met prachtig zicht op het Walenbos. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers zijn uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement is BEN doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. PRIJS ALL-IN: 302.607 euro** Bel Sarah op 016/90.90.90 of mail sarah@unique-properties.be voor meer inlichtingen of het inplannen van een bezoek.* Indien aan alle voorwaarden voldaan.** Geraamde prijs INCLUSIEF alle kosten (BTW, registratie, notaris, aansluitingskosten, kosten basisakte,...)

  Slk.
   2
  Opp.
   102 m²
 • Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge

  Appartement te koop

  Tielt-Winge · € 278.800

  AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!* Grootste troeven: 2 staanplaatsen en buitenberging inbegrepen in prijs, BEN (E-peil < 20) dus 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, zuidwest gerichte tuin/terras, lucht-water warmtepomp, prachtig verzicht, aangelegde tuin,...Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op de eerste verdieping in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras met prachtig zicht op het Walenbos. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers zijn uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement is BEN doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. PRIJS ALL-IN: 301.894 euro** Bel Sarah op 016/90.90.90 of mail sarah@unique-properties.be voor meer inlichtingen of het inplannen van een bezoek.* Indien aan alle voorwaarden voldaan.** Geraamde prijs INCLUSIEF alle kosten (BTW, registratie, notaris, aansluitingskosten, kosten basisakte,...)

  Slk.
   2
  Opp.
   101 m²
 • Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge Appartement te koop in Tielt-Winge

  Appartement te koop

  Tielt-Winge · € 209.500

  Unique Properties Immobiliën verkoopt dit uitermate gezellige appartement met mooie tuin is gunstig gelegen in het centrum van Tielt-Winge. Op 100m van bakker, warenhuis, sporthal, bossen, fiets- en wandelpaden, en 1 km van de autosnelweg E314. Ook ideaal qua comfort en gebruik (inloopdouche, geen trappen, parking vlak voor de deur van het appartement). Instapklaar met 1 slaapkamers, woonkamer met groot schuifraam naar terras 1 alsook een terras 2 achteraan met zicht op tuin. Keuken, berging, badkamer en apart toilet. Een aanrader voor zowel de investeerder als particulier die comfortabel wil wonen. Meer info en foto's op www.unique-properties.be (EPC 133 kWh/m²)

  Slk.
   1
  Opp.
   70 m²
 • Penthouse te koop in Leuven
  Verkocht

  Penthouse te koop

  Leuven

  VERKOCHT OP 5 WEKEN DOOR UNIQUE PROPERTIES!  Dit prachtige penthouse/loft heeft een uniek zicht over de stad Leuven. Hogere prijsklasse.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Appartement te koop

  Tielt-Winge

  Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op de eerste verdieping in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers werden uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement wordt verkocht met 2 staanplaatsen en een tuinberging (INBEGREPEN IN PRIJS). De tuin achteraan die gebruikt mag worden wordt nog volledig aangelegd. Het appartement is BEN (E-peil < 20) doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. Doordat het E-peil max 20 bedraagt geniet je als koper de eerste 5 jaar van een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing. Indien het gaat om een aankoop van een eigen en enige woning en voor de rest aan alle voorwaarden wordt voldaan, dan kan er aan 6% BTW ipv 21% aangekocht worden! De prijs is INCLUSIEF aansluitingskosten, kosten mbt postinterventiedossier, kosten basisakte en EXCLUSIEF notariskosten en BTW (Opsplitsing constructie- en grondaandeel). Voor meer info of het inplannen van een bezoek kan u contact opnemen via 0478/50.50.58 of mailen naar sarah@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Appartement te koop

  Tielt-Winge

  AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!* Grootste troeven: 2 staanplaatsen en buitenberging inbegrepen in prijs, BEN (E-peil < 20) dus 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, zuidwest gerichte tuin/terras, lucht-water warmtepomp, prachtig verzicht, aangelegde tuin, privé-ingang langs opzij...Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op het gelijkvloers in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras en een privétuintje met prachtig zicht op het Walenbos. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers zijn uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement is BEN doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. PRIJS ALL-IN: 281.960 euro** Bel Sarah op 016/90.90.90 of mail sarah@unique-properties.be voor meer inlichtingen of het inplannen van een bezoek.* Indien aan alle voorwaarden voldaan.** Geraamde prijs INCLUSIEF alle kosten (BTW, registratie, notaris, aansluitingskosten, kosten basisakte,...)

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Appartement te koop

  Tielt-Winge

  AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!* Grootste troeven: 2 staanplaatsen en buitenberging inbegrepen in prijs, BEN (E-peil < 20) dus 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, zuidwest gerichte tuin/terras, lucht-water warmtepomp, prachtig verzicht, aangelegde tuin...Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op het gelijkvloers in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras en een privétuintje met prachtig zicht op het Walenbos. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers zijn uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement is BEN doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. PRIJS ALL-IN: 275.906,5 euro** Bel Sarah op 016/90.90.90 of mail sarah@unique-properties.be voor meer inlichtingen of het inplannen van een bezoek.* Indien aan alle voorwaarden voldaan.** Geraamde prijs INCLUSIEF alle kosten (BTW, registratie, notaris, aansluitingskosten, kosten basisakte,...)

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Tielt-Winge
  Verkocht

  Appartement te koop

  Tielt-Winge

  AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK!* Grootste troeven: 2 staanplaatsen en buitenberging inbegrepen in prijs, BEN (E-peil < 20) dus 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, zuidwest gerichte tuin/terras, lucht-water warmtepomp, prachtig verzicht, aangelegde tuin...Unique Properties verkoopt dit nieuwbouwappartement gelegen op het gelijkvloers in residentie 't Schoonzicht vlakbij alle voorzieningen in het centrum van Tielt-Winge. Je komt het appartement via een hal binnen die naar de ruime leefruimte met open (volledig geïnstalleerde) keuken leidt. Aangrenzend bevindt zich een zonnig zuidwest gericht terras en een privétuintje met prachtig zicht op het Walenbos. Verder bevinden er zich in het appartement 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte, keuken en slaapkamers zijn uitgerust met parket, de overige ruimtes met tegels. Het appartement is BEN doordat de verwarming, ventilatie en warmteproductie wordt gerealiseerd aan de hand van een lucht-water warmtepomp met boilervat voor warm water, fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. Regenwaterrecuperatie is voorzien voor de WC. PRIJS ALL-IN: 255.721,25 euro** Bel Sarah op 016/90.90.90 of mail sarah@unique-properties.be voor meer inlichtingen of het inplannen van een bezoek.* Indien aan alle voorwaarden voldaan.** Geraamde prijs INCLUSIEF alle kosten (BTW, registratie, notaris, aansluitingskosten, kosten basisakte,...)

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Leuven
  Verkocht

  Appartement te koop

  Leuven

  Unique Properties verkoopt dit luxueuze en goed onderhouden appartement met mooi zicht over de Naamsevest (bovenste verdiep). Het is in stijl gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Het beschikt over een moderne keuken met alle comfort een gezellige woonkamer, 2 slaapkamers, 1 mansardekamer, een moderne badkamer met douche, een klein terras, een aparte berging en liefst 2 kelders. Er is een mogelijkheid om een parking te huren in hetzelfde gebouw of in de buurt. Een unieke aanbieding in Leuven als u wilt genieten van het wonen aan de stadsrand met al zijn voordelen. Uiterst gunstige EPC: 130kWh/m² en niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Meer foto's of afspraak op www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Interesse in een bezoek? Bel 016/90.90.90 of mail naar info@unique-properties.be

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven