Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis waardebepaling

Appartementen


 • Appartement te koop in Leuven Kessel-Lo Appartement te koop in Leuven Kessel-Lo Appartement te koop in Leuven Kessel-Lo

  Appartement te koop

  Leuven Kessel-Lo · € 389.000

  Verkoop onder REGISTRATIERECHTEN (geen BTW) en met WOONBONUS. Unique Properties verkoopt dit (ver)nieuwbouwappartement met gezellig inpandig terras, kelder en lift in een aangename kleinschalige residentie. Groene en rustige ligging naast het provinciaal domein van Kessel-Lo met alle faciliteiten vlakbij. E314 en station van Leuven op een boogscheut. Het appartement werd afgewerkt met kwalitatieve hoogstaande en onderhoudsvriendelijke materialen. Indeling: 3 kamers, 2 badkamers, apart toilet, ruime leefruimte en volledig uitgeruste keuken van Grando Keukens. Totale bewoonbare opp. van 118m². Een inpandige autostaanplaats bij aan te kopen aan 30.000€. Kortom een zeldzame aanbieding vlakbij Leuven. Meer foto's of een afspraak voor bezoek via www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Geniet nog van (verlaagde) registratierechten en woonbonus. Hypotheekakte kan nog voor eind 2019 getekend worden.

  Slk.
   3
  Opp.
   118 m²
 • Appartement te koop in Leuven Kessel-Lo
  Verkocht

  Appartement te koop

  Leuven Kessel-Lo

  Verkoop onder REGISTRATIERECHTEN (geen BTW) en met WOONBONUS.  Unique Properties verkoopt dit luxueuze nieuwbouwappartement met terras, kelder en lift in een gezellige kleinschalige residentie. Groene en rustige ligging naast het provinciaal domein van Kessel-Lo met alle faciliteiten vlakbij. E314 en station van Leuven op een boogscheut. Unieke aanbieding vlakbij Leuven. Meer foto's of een afspraak voor bezoek via www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Geniet nog van (verlaagde) registratierechten en woonbonus. Hypotheekakte kan nog voor eind 2019 getekend worden.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Appartement te koop in Leuven Kessel-Lo
  Verkocht

  Appartement te koop

  Leuven Kessel-Lo

  Verkoop onder REGISTRATIERECHTEN (geen BTW) en met WOONBONUS.  Unique Properties verkoopt dit luxueuze nieuwbouwappartement met terras, kelder en lift in een gezellige kleinschalige residentie. Groene en rustige ligging naast het provinciaal domein van Kessel-Lo met alle faciliteiten vlakbij. E314 en station van Leuven op een boogscheut. Binnen autostaanplaats bij aan te kopen aan 30.000€. Kortom een zeldzame aanbieding vlakbij Leuven. Meer foto's of een afspraak voor bezoek via www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Geniet nog van (verlaagde) registratierechten en woonbonus. Hypotheekakte kan nog voor eind 2019 getekend worden.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven