Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis waardebepaling

Appartementen


 • Appartement te koop in Herent Appartement te koop in Herent Appartement te koop in Herent

  Appartement te koop

  Herent · € 299.000

  Unique Properties verkoopt dit uitermate mooi en gezellig appartement met zwembad te Herent. Gelegen op de eerste verdieping heeft u van op uw terras een prachtig verzicht alsook een overzicht over het zwembad en de mooie rustige tuin. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, badkamer met bad, ruime inkomhal, keuken en woonkamer en apart toilet. In de kelder beschikt u over een kelder en een garagebox met sectionaalpoort vlak naast de toegang tot het zwembad. Unieke aanbieding op toplocatie. Geen overstromingsgevoelig gebied. EPC met gunstige score van 150 kWh/m2. Meer info, filmpje en attesten op www.unique-properties.be

  Slk.
   2
  Opp.
   105 m²
 • Appartement te koop in Tienen Appartement te koop in Tienen Appartement te koop in Tienen

  Appartement te koop

  Tienen · € 129.000

  Unique Properties verkoopt dit uitermate gezellig en goed gelegen appartement in Tienen. Vlak in het centrum, in de Leuvensestraat, heeft u direct zicht op de winkelstraat en kan u bijgevolg alles vlakbij vinden. Aangezien het gelegen is op de bovenste verdieping heeft u geen last van buren. Dit is een mooie kans op betaalbaar wonen. Kom zeker een kijkje nemen! Meer info en afspraak op www.unique-properties.be. EPC: 480kWh/m2 is oud wegens nu nieuwe ramen dubbele beglazing. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

  Slk.
   2
  Opp.
   70 m²
 • Duplex te koop in Zaventem Duplex te koop in Zaventem Duplex te koop in Zaventem

  Duplex te koop

  Zaventem · € 290.000

  Ruim, energiezuinig en hedendaags duplex appartement op een toplocatie nabij het centrum van Zaventem. Omvat o.a. inkomhal, mooie leefruimte met ruim zuidelijk georiënteerd terras,volledig ingerichte keuken, berging en toilet. Op de duplex verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamers, een  badkamer en douchekamer. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Aankoop van garage aan  25.000€ of autostaanplaats aan 12.000€ is verplicht.  EPC 177 KwH/m2. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.  Bel ons voor een bezoek ter plaatse op 016 29 75 12.  Nog slechts 5 appartementen beschikbaar!

  Slk.
   4
  Opp.
   138 m²
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Leuven Heverlee Gelijkvloerse verdieping te koop in Leuven Heverlee Gelijkvloerse verdieping te koop in Leuven Heverlee

  Gelijkvloerse verdieping te koop

  Leuven Heverlee · € 285.000

  Pas gerenoveerd appartement op de gelijkvloerse verdieping. Unieke en rustige ligging bij verschillende faciliteiten, zoals de KUL of IMEC. In de woning zijn drie volwaardige kamers inbegrepen. De volledig geïnstalleerde keuken beschikt over een oven, kookplaat, dampkap en een vaatwas. Aan de woning grenst meteen ook een praktische garagebox. De woning is geschikt voor investeerders, starters of jonge gezinnen. EPC-score: 380 kWh/m²/jaar. Gvkr,Wg,Gvg, Gdv, Gvv. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Voor meer info: contacteer ons gerust via info@unique-properties.be of 016/29.75.12.

  Slk.
   3
  Opp.
   80 m²
 • Appartement te koop in Leuven Heverlee
  Verkocht

  Appartement te koop

  Leuven Heverlee

  Unique Properties verkoopt dit uitermate goed afgewerkte, volledig gerenoveerde en zeer gunstig gelegen appartement op een toplocatie te Leuven. Er is een volledige gevelrenovatie gebeurd van het gebouw in 2016 en er zijn nieuwe terrassen gemaakt in 2017, ook de liften zijn volledig nieuw. Er zijn twee kamers met elektrische rolluiken die u een goede nachtrust garanderen. In de mooie open en moderne keuken maakt u de beste gerechten. Verder kan u van een mooi zicht genieten vanuit uw woonkamer. De aangename en moderne badkamer is een mooie extra! Verder kan u gezellig vertoeven op het mooie en ruime vernieuwde terras. Tot slot is er ook een kelder inclusief. EPC 159kwh/m² (nu nog beter wegens nieuwe ramen). Breng een bezoek en contacteer ons via: info@unique-properties.be

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Duplex te koop in Zaventem
  Verkocht

  Duplex te koop

  Zaventem

  Ruim, energiezuinig en hedendaags duplex appartement op een toplocatie nabij het centrum van Zaventem. Omvat o.a. inkomhal, mooie leefruimte met ruim zuidelijk georiënteerd terras,volledig ingerichte keuken, berging en toilet. Op de duplex verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, een  badkamer en douchekamer. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Aankoop van garage aan 25.000€ of autostaanplaats aan 12.000€ is verplicht.  EPC 151 KwH/m2. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.  Bel ons voor een bezoek ter plaatse op 016 29 75 12. Laatste 4 appartementen te koop! Niet overstromingsgevoelig gebied.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Duplex te koop in Zaventem
  Verkocht

  Duplex te koop

  Zaventem

  Ruim, energiezuinig en hedendaags duplex appartement op een toplocatie nabij het centrum van Zaventem. Omvat o.a. inkomhal, mooie leefruimte met ruim zuidelijk georiënteerd terras,volledig ingerichte keuken, berging en toilet. Op de duplex verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamers, een  badkamer en douchekamer. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Aankoop van garage aan  25.000€ of autostaanplaats aan 12.000€ is verplicht.  EPC 118 KwH/m2. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.  Bel ons voor een bezoek ter plaatse op 016 29 75 12. Laatste 5 appartementen te koop! Niet overstromingsgevoelig gebied.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Zaventem
  Verkocht

  Gelijkvloerse verdieping te koop

  Zaventem

  Ruim, energiezuinig en hedendaags appartement op de gelijkvloerse verdieping op een toplocatie nabij het centrum van Zaventem. Omvat o.a. inkomhal, mooie leefruimte met ruim zuidelijk georiënteerd terras,volledig ingerichte keuken, berging en toilet, 3 mooie slaapkamers, een badkamer en douchekamer. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Aankoop van garage aan 25.000€ of autostaanplaats aan 12.000€ is verplicht. EPC 162 KwH/m2. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.  Bel ons voor een bezoek ter plaatse op 016 29 75 12. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. Nog slechts 5 appartementen te koop!

  Bekijk onze referenties
  Verkocht
 • Duplex te koop in Zaventem
  Verkocht

  Duplex te koop

  Zaventem

  Ruim, energiezuinig en hedendaags duplex appartement op een toplocatie nabij het centrum van Zaventem. Omvat o.a. inkomhal, mooie leefruimte met ruim zuidelijk georiënteerd terras,volledig ingerichte keuken, berging en toilet. Op de duplex verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers, een  badkamer en aparte douchekamer. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en instapklaar. Aankoop van garage aan  25.000€ of autostaanplaats aan 12.000€ is verplicht.  EPC 153 KwH/m2. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.  Bel ons voor een bezoek ter plaatse op 016 29 75 12. Geen overstromingsgevoelig gebied. Nog slechts 5 appartementen te koop!

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven