Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Appartementen


 • Appartement te koop in Hasselt Appartement te koop in Hasselt Appartement te koop in Hasselt
  Nieuw

  Appartement te koop

  Hasselt · € 139.000

  Unique Properties verkoopt dit gelijkvloerse eenslaapkamer appartement in centrum Kermt! Het gezellige appartement omvat een inkomhal, leefruimte met eetkamer, keuken, badkamer, apart toilet en 1 mooie slaapkamer. Momenteel is het appartement verhuurd, waardoor dit een goede investering is. Er bestaat de mogelijkheid tot het bij aankopen van een ander vlak naastgelegen appartement in hetzelfde gebouw, ook op het gelijkvloers. Achteraan het gebouw is er een zeer ruime tuin van 840m². Deze tuin is NIET inbegrepen in de prijs, u kan deze apart aankopen, prijs overeen te komen.Graag een bezoek ingepland voor dit appartement? Neem dan nu contact met ons op via info@unique-properties.be.Extra info en documenten via onze eigen website www.unique-properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = B, G-score = A.

  Slk.
   1
  Opp.
   60 m²
  Nieuw
 • Appartement te koop in Hasselt Appartement te koop in Hasselt Appartement te koop in Hasselt
  Nieuw

  Appartement te koop

  Hasselt · € 179.000

  Unique Properties verkoopt dit gelijkvloerse tweeslaapkamer appartement in centrum Kermt! Het gezellige appartement omvat een inkomhal, ruime leefruimte met eetkamer, geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet en 2 mooie slaapkamers. Achteraan het gebouw is er een zeer ruime tuin van 840m². Deze tuin is NIET inbegrepen in de prijs, u kan deze apart aankopen, prijs overeen te komen. De garagebox is verplicht bij aan te kopen aan €4.900. Momenteel is het appartement verhuurd, waardoor dit een goede investering is. Er bestaat de mogelijkheid tot het bij aankopen van een ander appartement in hetzelfde gebouw, ook op het gelijkvloers. Graag een bezoek ingepland voor dit appartement of beide appartementen? Neem dan nu contact met ons op via info@unique-properties.be.Extra info en documenten via onze eigen website www.unique-properties.be! Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = B, G-score = A.

  Slk.
   2
  Opp.
   98 m²
  Tuin
   0 m²
  Nieuw
 • Duplex te koop in Tienen Duplex te koop in Tienen Duplex te koop in Tienen
  Nieuw

  Duplex te koop

  Tienen · € 224.000

  Unique Properties verkoopt dit aangenaam duplex-appartement op top locatie. De residentie bevindt zich op slechts 400m van de Grote Markt met alle andere facilliteiten op wandelafstand. Deze woning bevat twee slaapkamers en een ondergrondse autostaanplaats in het centrum van Tienen. Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met trap, toilet, slaapkamer, grote living, ingerichte keuken (keramische kookplaten, dampkap, oven, koelkast met vriezer, lavabo met afdruiprek), berging/wasplaats. Op de verdieping is er nog een heel ruime slaapkamer en badkamer (douche).De woning bevat een ondergrondse autostaanplaats en ook toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling. Aan de achterkant van de residentie bevindt zich een ruime gemeenschappelijke tuin. Ideaal voor te picknicken. EPC: 325 kWh/m²/jaar. Label DElektriciteit is conform.Conformiteitsattest woonkwaliteit beschikbaar.Maandelijkse kost residentie= €115/maand (incl brandverzekering blokpolis + privatief verbruik water).Beheer gebouw door syndicus.Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = B, G-Score = B. 

  Slk.
   2
  Opp.
   109 m²
  Nieuw
 • Appartement te koop in Wijnegem Appartement te koop in Wijnegem Appartement te koop in Wijnegem
  Nieuw

  Appartement te koop

  Wijnegem · € 309.900

  Unique Properties verkoopt dit uitermate gezellig en mooi afgewerkt appartement met 2 slaapkamers, hal, vestiaire, toilet, badkamer, was/berging, open keuken, woonkamer en overdekt terras. Gezien de goede staat is dit een uiterst goede investering, of een mooie opportuniteit om zelf te bewonen. Momenteel is het appartement verhuurd aan 967€ per maand waarvan 147,46€ gemeenschappelijke kosten/maand voor elektriciteit en onderhoud gemene delen, liftgebruik, liftonderhoud, onderhoud gemeenschappelijke ramen en tuinen. Goede EPC score van E84 kWh/m2. De ligging in een mooie residentiële buurt en vlakbij winkels, scholen en andere nutsvoorzieningen maken dat dit een echte buitenkans is. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. P-Score = B,  G-Score = A. Heeft u ook een mooie eigendom dewelke u gaat verkopen? Dan vernemen wij dit graag voor onze kandidaat-kopers. Bel 016.90.90.90.

  Slk.
   2
  Opp.
   97 m²
  Nieuw
 • Assistentiewoning te koop in Aarschot Assistentiewoning te koop in Aarschot Assistentiewoning te koop in Aarschot

  Assistentiewoning te koop

  Aarschot · € 239.000

  Unique Properties verkoopt deze mooie assistentiewoning in het centrum van Aarschot!De erkende assistentiewoningen van Orleanshof zijn perfect voor zowel de 65-plussers die zelfstandig willen blijven wonen, als de investeerder die een zorgeloze investering met gegarandeerd rendement zoekt!De eigenaar die bewoont kan genieten van een uitgebreid aanbod aan dienstverlening voorzien door de berheersinstantie. U heeft hierbij het grote voordeel dat u vrijgesteld bent van de wooncomponent (€22 per dag), waardoor dus enkel de dienstencomponent nog betalend is. Ook worden er heel wat extra diensten aangeboden zoals poetshulp, maaltijden, gezinshulp enzovoort. Verder genieten de bewoners van de verschillende activiteiten die worden georganiseerd in het lokaal dienstencentrum. Het huren van een parkeerplaats behoort tot de mogelijkheden.Voor de eigenaar die niet bewoont is de assistentiewoning een uitstekende en zorgeloze investering. U ontvangt door middel van de verplichte terbeschikkingstellingsovereenkomst een huuropbrengst in functie van de bezettingsgraad. Hierdoor heeft u dus steeds een gegarandeerd rendement, zelfs al is er op dat moment geen bewoner in de flat. Het OCMW van Aarschot zal tenslotte het volledige beheer van de assistentiewoning op zich nemen, en u als eigenaar hierin dus volledig ontzorgen. De eigenaar die op een later tijdstip de woning toch zelf wenst te bewonen, zal ook genieten van een voorrangsregeling op de wachtlijst. Onder voorwaarden is er een vrijstelling van de onroerende voorheffing.De serviceflat zelf is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw en omvat een leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, een aangepaste badkamer met ruime douche, 1 slaapkamer en een terras. Zeer gunstig EPC label A. Interesse in deze mooie assistentiewoning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Doordat de flat momenteel bewoond is, kunnen we enkel de foto's gebruiken die we verkregen via het OCMW. Een bezoek ter plaatse is uiteraard mogelijk, maar enkel per afspraak. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-Score = A, G-Score = A, voorkooprecht van toepassing.

  Slk.
   1
  Opp.
   64 m²
 • Penthouse te koop in Leuven
  Verkocht

  Penthouse te koop

  Leuven

  VERKOCHT OP 5 WEKEN DOOR UNIQUE PROPERTIES!  Dit prachtige penthouse/loft heeft een uniek zicht over de stad Leuven. Hogere prijsklasse.

  Bekijk onze referenties
  Verkocht

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven