Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven
Vraag een gratis schatting

Woningen


 • Huis te huur in Herent
  Verhuurd

  Huis te huur

  Herent

  Deze uiterst goed gelegen charmante woning heeft een mooie zuidwest gerichte tuin. 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken, douche, garage, wasplaats. Volledig instapklaar, eerste huurder! GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Afspraak voor bezoek enkel telefonisch, niet via mail. 0478/29 75 12.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd

Appartementen


 • Appartement te huur in Tielt-Winge Appartement te huur in Tielt-Winge Appartement te huur in Tielt-Winge
  Nieuw

  Appartement te huur

  Tielt-Winge · € 865

  Unique Properties verhuurt dit mooie nieuwbouwappartement in Tielt-Winge. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via zowel lift als trap. Het appartement omvat een ruime woonkamer met zuidgericht terras en de volledig geïnstalleerde keuken. Verder zijn er twee mooie slaapkamers, waarvan één ook met toegang naar het terras, de badkamer, een apart toilet en een berging. Daarnaast is er in de kelder een staanplaats en een extra berging inbegrepen in de huurprijs. De totale huurprijs bedraagt €950, waarvan €865 huur en €85 gemeenschappellijke kosten. De nutsvoorzieningen zijn privatief en door de huurder zelf volgens zijn verbruik te betalen. Zeer gunstig EPC label A! Breng je graag een bezoek aan dit mooie appartement? Neem dan contact met ons op via wannes@unique-properties.be. 

  Slk.
   2
  Opp.
   88 m²
  Nieuw
 • Duplex te huur in Lubbeek
  Verhuurd

  Duplex te huur

  Lubbeek

  Prachtig en uiterst ruim duplexappartement van 120m² met 2 ruime kamers, prachtige geinstalleerde keuken, badkamer met bad en douche. Uniek aanbod in de streek. GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Afspraak voor bezoek enkel telefonisch op 0478/29 75 12

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Lubbeek
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Lubbeek

  Unique Properties verhuurt dit luxueuze nieuwbouw appartement met smaakvolle afwerking. ONMIDDELIJK VRIJ. Aangezien het hier om een appartement op de bovenste verdieping gaat heeft u bijgevolg ook geen last van boven buren. Er zijn 2 mooie slaapkamers, een ruime open keuken, moderne grote badkamer met inloopdouche, berging, groot terras van 17m² een staanplaats in de kelder (nummer 21) en aparte kelder berging (nr 6). Mooi verzicht op de omgeving vanuit het appartement en op het terras. Een buitenkans in het landelijke Lubbeek. Geen huisdieren toegelaten! Huurprijs is 890 Euro per maand, gemeenschappelijke kosten 95€. Totaal 985€. Elektriciteit, gas en water zijn privatief, aparte tellers en dus door huurder zelf te kiezen. EPC 24kwH/m2.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Leuven
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Leuven

  VRIJ VANAF 01-05-2023! Unique Properties verhuurd dit uiterst gezellig en mooi recent appartement met aangenaam ruim terras. Uiterst rustige en mooie ligging vlakbij het centrum het kleine Begijnhof. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen met een ruime slaapkamer, woonkamer met open keuken, mooie badkamer en apart toilet. Er zijn GEEN HUISDIEREN toegelaten. Mooi aanbod! Huurprijs is 895€ /maand plus 60€ gemeenschappelijke kosten, totaal 955€ per maand. Exclusief eigen verbruik water, gas elektr.  Alle nutsvoorzieningen zijn privatief! EPC: 143,23kWh/m². Voor een bezoek mail naar info@unique-properties.be.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd
 • Appartement te huur in Diest
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Diest

  Unique Properties verhuurt dit gezellige en uitstekend onderhouden appartement in Diest!Je geniet hier van alle voordelen die de centrale maar rustige ligging in deze mooie stad biedt: winkels, horeca,  scholen, parken, sportinfrastructuur, zorgvoorzieningen, het station… dit alles op wandelafstand.Bovendien onderging het appartement al een grondige opfrisbeurt. Zowel de keuken, de badkamer, de vloer in de woonkamer en inkomhal als de gasketel werden volledig vernieuwd.Je beschikt daarnaast over 2 slaapkamers (waarvan een zeer ruime en met aansluitend terras), een apart toilet, ingemaakte kasten in de hal, een handige bergruimte naast de keuken en een terras aan de voorkant van het gebouw.Een kelderberging en garagebox zijn daarenboven inbegrepen in de prijs!Het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, is zowel via trap als lift toegankelijk.Het gunstige EPC label B en de conform gekeurde elektrische installatie maken het plaatje compleet.De nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn volledig via individuele tellers en zijn dus voor rekening van de huurder. Huurprijs van 780€ per maand, 45€ gemeenschappelijke kosten per maand, totale huurprijs is dus 825€ per maand. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Breng jij graag een bezoek aan dit gezellige appartement in centrum Diest? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68.

  Bekijk onze referenties
  Verhuurd

Kantoren


 • Kantoor te huur in Leuven Kantoor te huur in Leuven Kantoor te huur in Leuven

  Kantoor te huur

  Leuven

  Unique Properties verhuurt deze prachtige kantoorruimtes op een werkelijk unieke toplocatie met ultra professionele moderne uitstraling. Wij bieden kantoren “op maat”! Bent u startende ondernemer? Of zoekt u als bedrijf in volle expansie een extra kantoor of professioneel clusterkantoor? U bent een gevestigde waarde en zoekt een hypermodern, goed uitgerust kantoor waar u uw cliënteel van de regio wenst te ontvangen om hen verplaatsingen te besparen? Of u zoekt gewoon een kantoorruimte waar u uw dienstverlening optimaal kan uitbreiden met een fulltime teleonthaal, professionele receptie (en receptioniste), en zelfs catering? Uw klanten zullen steeds professioneel te woord worden gestaan wanneer ze uw onderneming bellen of wanneer ze langskomen voor een bezoek aan uw kantoor! U kan uw telefoon niet beantwoorden, of u bent afwezig, geen probleem, zij noteren een bericht voor u en u kan uw zakenrelatie later hercontacteren. U kan kiezen uit diverse formules gaande van een Co-working space waarbij u een werkruimte deelt met anderen, een flex-office in een afgesloten ingericht kantoor waar u met 6 kan werken, of een totaal uitgerust kantoor, inclusief meubilair, exclusief voor uw onderneming gereserveerd. Ook de huurperiode is bespreekbaar. De oppervlakte welke u kan huren start vanaf 15m2 tot 1000m2. Tot slot is er zelfs een restaurant in het gebouw voor een lekkere lunch. Contacteer ons nu en wij maken voor u en uw onderneming een offerte OP MAAT. www.unique-properties.be of 016/297512

Industrie


 • Opslagplaats te huur in Lubbeek Opslagplaats te huur in Lubbeek Opslagplaats te huur in Lubbeek
  Nieuw

  Opslagplaats te huur

  Lubbeek · € 890

  Unique Properties verhuurt deze ruime hangar/magazijn van 140m². Gelegen op de Staatsbaan in Lubbeek, vlak naast het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge. Enorm vlotte bereikbaarheid naar de omliggende steden Leuven, Aarschot, Diest en Tienen. De hangar zelf is vlot toegankelijk via de grote manuele schuifpoort. De hangar heeft een hoogte van 4.35m. Zowel voor als achter de hangar zijn er enkele parkeerplaatsen ter beschikking van de huurder. Er is enkel een eigen teller voor elektriciteit voorzien, geen wateraansluiting. Huurprijs 890€/maand, onmiddellijk beschikbaar! Brengt u graag een bezoek aan deze ruime hangar? Neem dan contact met ons op via info@unique-properties.be.

  Opp.
   140 m²
  Nieuw
 • Kantoren & magazijn te huur in Lubbeek Kantoren & magazijn te huur in Lubbeek Kantoren & magazijn te huur in Lubbeek
  Nieuw

  Kantoren & magazijn te huur

  Lubbeek · € 890

  Unique Properties verhuurt deze ruime hangar van 175m² met kantoorruimte. Gelegen op de Staatsbaan in Lubbeek, vlak naast het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge. Enorm vlotte bereikbaarheid naar de omliggende steden Leuven, Aarschot, Diest en Tienen. De hangar zelf is vlot toegankelijk via de manuele sectionaalpoort. De hangar heeft een hoogte van 5m. Verder omvat de hangar nog een bureauruimte. Er is enkel een eigen teller voor elektriciteit voorzien, geen wateraansluiting. Huurprijs 890€/maand, onmiddellijk beschikbaar! Brengt u graag een bezoek aan deze ruime hangar? Neem dan contact met ons op via info@unique-properties.be.

  Opp.
   175 m²
  Nieuw

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en we geven u een seintje zodra we uw gedroomde pand gevonden hebben.

Inschrijven