Uw vastgoedpartner

Steeds meer mensen verkopen hun eigendom via een vastgoedmakelaar. Deze doet de dag van vandaag nu eenmaal meer dan enkel en alleen de formele papierwinkel, hij staat u en uw kopers of huurders met raad en daad bij, meer dan u zelf zou verwachten.

Zelf uw huis verkopen is geen kinderspel. Daarom neemt Unique Properties, een team van enthousiaste en professionele vastgoedmakelaars, u alle zaken uit handen. Wij staan u persoonlijk bij doorheen het ganse proces, van het vaststellen van de juiste verkoopprijs tot aan het verlijden van de akte.

Schattingen

Een correcte schatting van uw eigendom is van cruciaal belang om een goede start te nemen in de verkoop. Unique Properties kan voor u de juiste prijs berekenen conform de dagelijkse evolutie van de vastgoedmarkt.

Vraag een gratis schatting

ok

Janssens-Pauwels Tielt-Winge
Lees de ervaringen van onze klanten

“Het was onze eerste woning die wij kochten, en Dave heeft ons enorm goed geholpen met alles, van de lening tot aankoop en afhandeling bij de notaris. Het was plezant samenwerken en we kregen veel uitleg. Wij zijn echt super content!”
 • Samenstelling van uw dossier

  De lijst van wettelijk verplichte documenten en attesten bij verkoop is haast onoverzichtelijk geworden. Ook het onderhandelen is een vak apart. Wij nemen deze taak van u over en dankzij onze vaste partners geniet u van de meest voordelige tarieven.
  Lees meer
 • Het verkoopproces beheren

  Hoe gaan we uw woning verkopen? Waarom zou u met Unique Properties werken. Meer weten
 • Juridisch advies nodig?

  Een erfenis, echtscheiding, overlijden of rechtszaak? Soms worden eigenaars, zonder het zelf te willen, betrokken in een juridische zaak aangaande hun eigendom. Unique Properties heeft als enige immokantoor een interne juridische dienst. Onze advocaat is gespecialiseerd in vastgoedrecht, erfeniskwesties en echtscheidingen. Een extra troef voor u als verkoper of verhuurder.

  Maak nu een afspraak met onze jurist 016-90.90.90
 • Buurtpost

  De Unique Properties buurtpost laat uw buren en vrienden als eerste kennis maken met de verkoop of verhuur van uw eigendom. Hierdoor zullen zij hun kinderen, familie, vrienden, collega’s en kennissen tippen over uw pand. Dit is niet alleen erg doeltreffend maar ook ideaal als promotionele voorverkoop actie.
 • "Unique Nocturne"

  Een "Unique Nocturne" waarbij uw eigendom centraal in de aandacht staat! Unique Properties legt samen met u een dag vast waarbij er een “nocturne” wordt georganiseerd. Tijdens dit event zullen tal van potentiële kopers uitgenodigd worden om uw eigendom te bezoeken, informatie te vragen of te tekenen voor verkoop.
 • Fotografie en reclame op maat

  Kopers en huurders beslissen in eerste instantie op basis van de foto's of ze verdere interesse zullen tonen in uw pand. Een goede, mooie en professionele presentatie is dus heel belangrijk. Bij Unique Properties worden deze daarom steeds gemaakt door professionele vastgoedfotografen en, indien mogelijk, ook met DRONE opnames. Deze aanpak, in samenwerking met gepersonaliseerde reclamecampagnes, leveren u een garantie op mooie resultaten.
 • Luchtfotografie

  Dankzij onze drone reportages stijgt de visibiliteit van uw eigendom werkelijk enorm. Deze filmpjes en foto's zorgen ervoor dat uw eigendom meer zal bekeken worden dan andere panden. Een absolute meerwaarde dus. Contacteer ons voor een reportage van uw woning op 016-90.90.90
 • Heeft u nog een grondplan?

  Van sommige woningen zijn de grondplannen door de jaren heen verdwenen. Unique Properties zorgt ervoor dat er terug een mooie plattegrond van de woning is per verdiep, zelfs in 3D. Dat maakt het voor de kopers een stuk interessanter! Contacteer ons voor meer info en voorwaarden. 016-90.90.90
 • Vastgoed styling of interieur inrichting

  Door middel van een grondige analyse van uw eigendom zijn wij in staat de zwakkere punten van uw pand te ontdekken. Unique Properties geeft u naar aanleiding van dit rapport diverse tips en trucs om uw woning beter verkoopbaar te maken. Dit kan gaan van het restylen tot kleine werken en/of esthetische ingrepen. Contacteer onze specialist ter zake op 016-90.90.90.
 • Partners in wonen

  Voor een uitgebreidere dienstverlening omringt Unique Properties zich met professionele partners. Deze bedrijven staan bekend voor dezelfde uitstekende dienstverlening waar wij voor streven. Zo bent u verzekerd van professioneel werk aan een gunstig tarief.
  Maak kennis met onze partners
 • Jong, dynamisch en professioneel team

  Ons team van BIV-erkende vastgoedmakelaars staat voor u klaar om u een persoonlijk advies op maat te geven. Onze ervaring verkregen wij door honderden succesvolle transacties in Oost-Brabant (Leuven-Diest-Aarschot-Tienen). Onze twee kantoren te Leuven en Tielt-Winge (met de Winge Golfclub in onze tuin) verzekeren een goede verankering in uw regio. Bij ons bent u écht "WELKOM THUIS" en nemen we graag tijd voor u. Contacteer ons op 016-90.90.90.
 • Wat als de koper overlijdt vóór de akte is verleden?

  Tussen de ondertekening van het compromis en het verlijden van de notariële akte verlopen doorgaans vier maanden. In die tijd kan er veel gebeuren. Het zou niet de eerste keer zijn dat een koper net dan overlijdt door een ongeval. Unique Properties heeft voor u als verkoper een polis onderschreven die dekking geeft voor het geval een koper door een ongeval overlijdt nog vóór de akte is verleden.
  Overlijdensdekking KOPER!
 • De wetgeving en uw vastgoedmakelaar

  Uw vastgoedmakelaar is onderworpen aan de wetgeving zoals bepaald door de FOD- economie.
  Ook wij hechten veel belang aan het juridisch correct werken volgens de algemene richtlijnen van de FOD (federale overheids diensten).
  Wij werken volgens de regels.
 • IMMOSCOOP

  IMMOSCOOP dé hotspot voor vastgoedprimeurs.
  Immoscoop