Uw vastgoedpartner

Steeds meer mensen verkopen hun eigendom via een vastgoedmakelaar. Deze doet de dag van vandaag nu eenmaal meer dan enkel en alleen de formele papierwinkel, hij staat u en uw kopers of huurders met raad en daad bij, meer dan uzelf zou verwachten.

Zelf uw huis verkopen is geen kinderspel. Daarom neemt Unique Properties, een team van enthousiaste en professionele vastgoedmakelaars, u alle zaken uit handen. Wij staan u persoonlijk bij doorheen het ganse proces, van het vaststellen van de juiste verkoopprijs tot aan het verlijden van de akte.

Waardebepalingen

Een correcte waardebepaling van uw eigendom is van cruciaal belang om een goede start te nemen in de verkoop. Unique Properties kan voor u de juiste prijs berekenen conform de dagelijkse evolutie van de vastgoedmarkt.

Vraag een gratis waardebepaling

ok

Fuhrmann-Willems Kessel-Lo
Lees de ervaringen van onze klanten

“Wij konden de bouwgrond van onze moeder verkopen in Kessel-Lo maar wisten dat dit geen gemakkelijke opdracht ging zijn aangezien de prijs in het hogere segment zat. De reactie was miniem ondanks de zware inspanningen van jullie kantoor maar jullie hielden vol. Gelukkig dat Joris zo een doorzetter is want de verkoop is nu een feit. Proficiat allemaal, wij zijn tevreden.”
 • Samenstelling van uw dossier

  Het EPC, bodemattest, elektriciteitskeuring, kadastrale legger...
  De lijst van wettelijk verplichte documenten bij verkoop is haast onoverzichtelijk geworden. Wij nemen deze taak van u over en dankzij onze vaste partners geniet u van de meest voordelige tarieven.
  Lees meer
 • Juridisch advies nodig?

  Een erfenis, echtscheiding, overlijden of rechtszaak? Soms worden eigenaars zonder het zelf te willen betrokken in een juridische zaak aangaande hun eigendom. Unique Properties heeft als enige immokantoor een interne juridische dienst. Onze interne advocaat aan de balie Leuven, is gespecialiseerd in vastgoedrecht, erfeniskwesties en echtscheidingen. Een extra troef voor u als verkoper of verhuurder.

  Wij geven u graag meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek, contacteer ons op 016/29.75.12
 • Buurtpost

  De Unique Properties buurtpost laat uw buren en vrienden als eerste kennis maken met de verkoop of verhuur van uw eigendom. Hierdoor zullen zij hun kinderen, familie, vrienden, collega’s en kennissen tippen over uw pand. Dit is niet alleen erg doeltreffend maar ook ideaal als promotionele voorverkoop actie.
 • Open kijkdag

  Een ware “Open deur” waarbij Uw woning of appartement centraal in de aandacht staat! Unique Properties legt samen met U een dag vast waarbij er een “Open kijkdag” wordt georganiseerd. Tijdens deze dag zullen tal van potentiële kopers de mogelijkheid krijgen de eigendom te bezoeken, informatie te vragen en natuurlijk te tekenen voor verkoop.
 • Fotografie en reclame op maat

  Kopers en huurders beslissen op basis van foto's of ze interesse tonen in uw pand. Bij Unique Properties worden deze daarom steeds gemaakt door professionele vastgoedfotografen. Deze aanpak, in samenwerking met gepersonaliseerde reclamecampagnes, levert u een garantie op mooie resultaten.
 • Luchtfotografie

  Een beeld zegt vaak meer woorden! De woning die u verkoopt wordt door de flexibiliteit van de drone zodanig in beeld gebracht dat de potentiële koper het echt wel moeilijk krijgt om niet te kopen! Met andere woorden: het onroerend goed dat u te koop aanbiedt, stijgt zowat in waarde!
  Uw kandidaat-kopers hebben immers een flatterend totaalbeeld van wat hen gelukkig kan maken!
 • Heeft u nog een grondplan?

  Van sommige woningen zijn de grondplannen door de jaren heen verdwenen. Geen nood, Unique Properties zorgt ervoor dat er terug een mooie plattegrond van de woning is per verdiep. Dat maakt het voor de kopers een stuk interessanter!
 • Huisdokter

  Door middel van een grondige analyse van uw eigendom zijn wij in staat de zwakkere punten van uw pand te ontdekken. Unique Properties geeft u naar aanleiding van dit rapport diverse tips en trucs om uw woning beter verkoopbaar te maken. Dit kan gaan van het restylen tot kleine werken en esthetische ingrepen.
 • Partners in wonen

  Voor een uitgebreidere dienstverlening omringt Unique Properties zich met professionele partners. Deze bedrijven staan bekend voor dezelfde uitstekende dienstverlening waar wij voor streven. Zo bent u verzekerd van professioneel werk aan een gunstig tarief.
  Maak kennis met onze partners
 • Dynamisch en professioneel team

  U zal steeds terecht kunnen bij zaakvoerders Dave en Julien alsook hun team. Wij staan graag voor u klaar om u een persoonlijk advies op maat te geven waarbij wij kunnen terugvallen op onze jarenlange ervaring en passie voor onroerend goed. Bij ons bent u écht welkom en nemen we graag tijd voor u. Contacteer ons op 016/29.75.12.
 • Wat als de koper overlijdt vóór de akte is verleden?

  Tussen de ondertekening van het compromis en het verlijden van de notariële akte verlopen doorgaans vier maanden. In die tijd kan er veel gebeuren. Het zou niet de eerste keer zijn dat een koper net dan overlijdt door een ongeval. Unique Properties heeft voor u als verkoper een polis onderschreven die dekking geeft voor het geval een koper door een ongeval overlijdt nog vóór de akte is verleden.
  Overlijdensdekking KOPER!
 • De wetgeving en uw vastgoedmakelaar

  Uw vastgoedmakelaar is onderworpen aan de wetgeving zoals bepaald door de FOD- economie.
  Ook wij hechten veel belang aan het juridisch correct werken volgens de algemene richtlijnen van de FOD (federale overheids diensten).
  Wij werken volgens de regels.