Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze prachtige riante villa in Kampenhout! Deze unieke woning biedt u werkelijk alle comfort en rust op een uitzonderlijke ligging. De woning werd luxueus en met de beste materialen gebouwd, uitstekend onderhouden, en dit alles op een aangenaam perceel van 1.191m². De ruime inkomhal met vestiaire brengt ons naar de uiterst lichtrijke woonkamer met massief eiken parketvloer. Hierbij geniet u van een prachtig zicht op de groene en rustgevende tuin. De aansluitende volledig vernieuwde keuken van SIEMATIC is voorzien van hoogwaardige toestellen en technieken. Verder omvat het gelijkvloers nog een ruime op maat gemaakte bureau met tal van inbouwkasten. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, de prachtige vernieuwde badkamer met inloopdouche en ligbad, een tweede afzonderlijke douchekamer, een apart toilet en nog een 4e kamer met vaste trap naar de zolderverdieping. De kamers op het eerste verdiep hebben ook elk prachtige parketvloeren. De zolderverdieping werd volledig ingericht en afgewerkt en doet momenteel dienst als ontspannings- en fitnessruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos aangezien er zelfs een keuken geïnstalleerd is. Tot slot biedt de ruime kelder dewelke recent volledig waterdicht werd gemaakt meer dan voldoende stockageruimte. De verwarming werd net vernieuwd naar een hoogrendementsketel op gas, waarbij de stookolietank conform de wetgeving werd gesaneerd. De elektrische installatie is conform gekeurd. Zeer gunstig EPC label B!
Bekijk zeker de uitgebreide beschrijving en alle documenten van de woning onder "documenten en attesten" op onze eigen website www.unique-properties.be
Brengt u graag een persoonlijk bezoek aan deze prachtige en instapklare villa? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. 
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woonpark, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-score = D.
Unique Properties is gespecialiseerd in exclusieve villa's en unieke woningen. U bent trotse eigenaar en wenst te verkopen? Contacteer ons via wannes@unique-properties.be.
Lees meer
Patrijzenlaan 35
1910 Kampenhout
Buurt: Villa wijk
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
1.191 m²
Bewoonbare oppervlakte:
311 m²
Bouwjaar:
1997
Staat:
Uitstekend
Oriëntatie achtergevel:
Oost
Parkings buiten:
5
  • Tuin
  • Carport

Financieel

Prijs:
€ 1.099.000
Kadastraal inkomen:
€ 2.449

Energie

178
EPC:
178
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
gas cv
Olietankattest:
Ja
  • Waterreservoir
  • Olietank

Comfort

  • Alarm
  • Videofoon

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
woonpark
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
D
P-score:
D
Asbestinventarisattest:
Ja, Asbestveilig
Verkavelingvergunning:
Ja
Voorkooprecht:
Nee

Indeling

Woonkamer:
22 m²
Eetkamer:
32 m²
Keuken:
(volledig geïnstalleerd)
Bureau:
12 m²
Slaapkamer 1:
24 m²
Slaapkamer 2:
15 m²
Slaapkamer 3:
15 m²
Slaapkamer 4:
13 m²
Badkamer(s):
11 m²
douche en ligbad
Badkamer 2:
douche
Toiletten:
3
Wasplaats:
12 m²
  • Berging
  • Kelder
  • Zolder
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?