Unique Properties immobiliën

topkantoor
wo 18 december 2019
TIELT-WINGE - Vastgoedspecialist Unique Properties heeft net een tweede kantoor geopend, in een statige villa aan het Gouden Kruispunt en de Winge Golf Club van Sint-Joris-Winge. “Achttien jaar geleden startte ik mijn zaak in dit dorp, aan de keukentafel van mijn ouders”, vertelt zaakvoerder Dave Ons. “Hier onze hoofdvestiging openen voelt als thuiskomen.”

Dave Ons kent de streek rond Tielt-Winge als geen ander. “Ik ben hier opgegroeid, en ook als vastgoedmakelaar bleef ik hier altijd vinger aan de pols houden omdat ons hoofdkantoor tot voor kort in Leuven was”, vertelt hij. “We blijven uiteraard een kantoor in Leuven behouden”. Maar onze hoofdzetel is nu verhuisd naar het nieuwe pand in de Leuvensesteenweg 264 te Tielt-Winge.” Toen deze locatie vrijkwam, heeft Dave geen seconde getwijfeld. De regio tussen Aarschot, Leuven, Tienen en Diest is volgens hem namelijk erg in trek. “Je merkt dat steeds meer jonge gezinnen niet langer blijven plakken in Leuven of Brussel. Ze zoeken deze beter betaalbare streek op. Dat biedt heel wat mooie kansen, zowel voor kandidaat-kopers als verkopers. Ons nieuw kantoor kon niet beter gelegen zijn.” Het pand op een AAA-locatie (lees triple A-locatie in vakjargon) met présence ligt bovendien vlak naast de golfclub van Tielt-Winge. “Ook daar hebben wij klanten. Ons label Prestigieus wonen focust enkel op luxevastgoed in de hogere prijsklasse.” "Daarom ook een aparte website voor luxe vastgoed", zegt Dave.

Wek je verbouwplannen tot leven

Wat je budget ook is, Unique Properties gaat er prat op om al haar klanten net dat tikkeltje extra te bieden. “Op televisie zie je alleen hoe makelaars klanten rondleiden. Maar er komt natuurlijk meer bij kijken dan dat”, verduidelijkt Dave Ons. “Stel dat een ruimte gerenoveerd moet worden, dan kan je bij ons als kandidaat-koper een 3D-beeld laten maken van je droominrichting. Onze partner projecteert dat beeld in het huis dat je bezoekt. Zo komen je verbouwplannen als het ware tot leven. Dat geeft een totaal ander beeld van het potentieel van een woning of villa. Door op die manier te werken, krijg je ook meteen de exacte prijs van de renovatie mee.” En ook de renovatie zelf kunnen wij sinds een jaar zelf uitvoeren bij Unique Properties.

Denk je eraan om je woonst te verkopen, maar sta je niet te springen om een makelaar in te schakelen? Bij Unique Properties kan je ook aankloppen voor een minimale dienstverlening. “Dankzij het pakket ‘Ik verkoop mijn huis zelf’ kan je ons inschakelen voor een of meerdere specifieke taken. Bijvoorbeeld alleen om professionele foto’s of een video van je huis te maken. Of om kandidaat-kopers rond te leiden in je woonst. Alles is mogelijk.”

Openingsfeest

Unique Properties is al gestart met haar activiteiten op het nieuwe adres. “Begin 2020, eens we helemaal up and running zijn, volgt natuurlijk een officieel openingsfeest”, vervolgt Ons. “Klanten, buurtbewoners, het gemeentebestuur, onze achterburen van de golfclub, iedereen mag een uitnodiging verwachten!”