Huis

Te koop in Scherpenheuvel-Zichem

€ 349.000 · 2 kamers · 164 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoop deze gezellige woning in Averbode! In de rustige Vorststraat, midden tussen Scherpenheuvel, Laakdal en Diest vinden we op nummer 15 deze toffe woning. Door de huidige eigenaar werden er al tal van renovaties uitgevoerd aan de woning, om deze tot op een hedendaags niveau te brengen. De volledige woning werd langs buiten wit geverfd, wat samen met de vernieuwde ramen met zwart schrijnwerk een aantrekkelijk en hedendaags uitzicht geven. Ook de oprit en voortuin werden heraangelegd. Binnenkomen doen we via de inkomhal met vestiaire en apart toilet. De hal brengt ons naar de ruime woonkamer met vloerverwarming en aansluitende open keuken. Deze is uitgerust met alle nodige toestellen en maakt de verbinding tussen de woonkamer en de tuin achteraan. Verder is er op het gelijkvloers de vernieuwde badkamer met inloopdouche en een tweede toilet. Daarnaast is er een extra ruimte die nu dienst doen als technische ruimte en berging. Mits wat kleine aanpassingen kan deze ook perfect worden heringericht naar bureau of polyvalente ruimte. Op de bovenverdieping zijn er momenteel 2 grote slaapkamers (20m² en 14m²). De grote overloop (15m²) kan mits wat aanpassingen ook nog een extra kamer worden. Qua stockage is er tot slot een kelder onder een gedeelte van de woonkamer. Naast de woning en achteraan is er meer dan voldoende plaats om enkele wagens te parkeren. In de tuin is momenteel een vijver/zwembad voorzien dat nog een kleine afwerking vraagt. Achteraan is er een ruim bijgebouw (+- 40m²) wat kan dienen als mancave, opslagruimte of ontspanningsruimte. Aan de achterkant van het perceel loopt een kleine weg, dus het bijgebouw zou ook als garage gebruikt kunnen worden. 
Is jouw interesse gewekt? Neem contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of via 0478.50.68.68 voor het inplannen van een bezoek. Alle documenten en attesten zijn te bekijken op onze eigen website www.unique-properties.be
EPC label D dus geen renovatieplicht. Geen asbestmaterialen. Verwarming door hoogrendementsketel op gas. 
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = A, G-Score = A. 
Lees meer
Vorststraat 15
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Buurt: Rustig
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
627 m²
Bewoonbare oppervlakte:
164 m²
Bouwjaar:
1950
Renovatiejaar:
2013
Staat:
Goede staat
Terras 2:
zuidoosten
Parkings buiten:
4
 • Tuin

Financieel

Prijs:
€ 349.000
Kadastraal inkomen:
€ 660

Energie

344
EPC:
344
Elektriciteitskeuring:
ja, niet conform
Type verwarming:
gas cv
 • Waterreservoir

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning:
Nee
G-score:
A
P-score:
A
Asbestinventarisattest:
Ja, Asbestveilig
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja

Indeling

Woonkamer:
31 m²
Keuken:
(geïnstalleerd)
Slaapkamer 1:
20 m²
Slaapkamer 2:
14 m²
Badkamer(s):
7 m²
Kelder:
10 m²
Wasplaats:
11 m²
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig

 • Oudebaan 45 Rillaar
  Huis · Aarschot
  € 375.000 · 3 kamers
 • Postbaan 121 Diest
  Huis · Diest
  € 299.000 · 3 kamers
 • Vroentestraat 71, 3290 Diest
  Huis · Diest
  € 369.000 · 3 kamers