Huis

Te koop in Diest

€ 369.000 · 3 kamers · 150 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze mooie instapklare woning in Diest! De lichtrijke woning werd gebouwd op een mooi perceel van 748m² en werd reeds grondig opgefrist. Zo is er een volledig nieuw dak, nieuwe keuken, vernieuwde ramen, vernieuwde badkamer en heraangelegde tuin. Ook de ruime woonkamer werd opgefrist en is zeer aangenaam door de gezellige kachel en grote ramen. Verder beschikt de woning over 3 mooie slaapkamers, en nog een polyvalente ruimte die ook kan dienen als vierde slaapkamer.
Ook aan opbergruimte geen gebrek door de ruime kelder. Buiten is de tuin recent volledig nieuw omheind, en is er nog een bijgebouw. Dit bijgebouw doet momenteel dienst als ontspanningsruimte maar kan perfect gebruikt worden voor een zelfstandige activiteit met eigen toegang en parking! Verder biedt de tuin heel wat ontspanning en privacy. Vooraan de woning en in de kelder is er plaats om enkele wagens te parkeren. Doordat het centrum van Schaffen op enkele minuten wandelen gelegen is zijn scholen, winkels en ontspanning steeds dichtbij. De centrale ligging maakt ook dat je op fietsafstand van het station bent verwijderd, en dat verschillende opritten van autostrades ook niet veraf zijn. Als kers op de taart is de elektriciteit volledig conform gekeurd en is de woning asbestveilig. EPC label-D dus GEEN renovatieplicht! Bekijk zeker alle documenten op onze eigen website www.unique-properties.be! Breng jij graag een bezoek aan deze charmante woning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. 
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-Score = C. 
Lees meer
Vroentestraat 71
3290 Diest
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
748 m²
Bewoonbare oppervlakte:
150 m²
Bouwjaar:
1962
Renovatiejaar:
2017
Staat:
Uitstekend
Garage:
21 m²
Garages:
1
Parkings buiten:
4
Parkings binnen:
1
  • Tuin
  • Parking binnen

Financieel

Prijs:
€ 369.000
Kadastraal inkomen:
€ 1.036

Energie

358
EPC:
358
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
stookolie cv
Olietankattest:
Ja
  • Olietank

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
woongebied
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
C
P-score:
D
Asbestinventarisattest:
Ja, Asbestveilig
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee

Indeling

Woonkamer:
32 m²
Keuken:
(volledig geïnstalleerd)
Bureau:
10 m²
Slaapkamer 1:
16 m²
Slaapkamer 2:
13 m²
Slaapkamer 3:
12 m²
Badkamer(s):
4 m²
douche
Toiletten:
2
  • Berging
  • Kelder
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig

  • Postbaan 121 Diest
    Huis · Diest
    € 299.000 · 3 kamers