Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze charmante woning in Aarschot! Gelegen in een rustige en landelijke omgeving op een mooi perceel van 1.120m², biedt deze woning een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Rillaar staat bekend om zijn prachtige landschappen en landelijke charme, waardoor het de idelale plek is voor natuurliefhebbers en gezinnen die een vredige leefomgeving waarderen. Desondanks de mooie ligging, is het centrum van Aarschot en de oprit van de E314 op amper 5km rijden. De woning biedt een unieke combinatie van authentieke charme maar met alle hedendaagse voorzieningen. Zo beschikt de woning over een toffe woonkamer met prachtig zicht op de velden, met aansluitend een vernieuwde keuken. Ook hier werd veel aandacht besteed aan natuurlijke lichtinval en is er opnieuw een prachtig zicht. De gezellige houtkachel zorgt voor een aangename sfeer in deze ruimtes. Verder is er de vernieuwde badkamer met douche, dubbele wasbak en apart toilet. Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer, en een doorloopkamer met toegang tot de zolderverdieping. Deze multifunctionele ruimte doet momenteel dienst als bureau, maar kan evengoed anders ingericht worden. De zolderverdieping werd recent afgewerkt en voorzien van maar liefst 26cm isolatie. Momenteel zijn er op dit verdiep 2 slaapkamers, maar er is ook nog wat extra stockageruimte voorzien. In 2023 werden er zonnepanelen geïnstalleerd voor 5100kw, dit maakt samen met de grote hoeveelheid isolatie op zolder dat de woning toch al vrij energiezuinig is. Bekijk zeker alle documenten op onze eigen website www.unique-properties.be!
Breng jij graag een bezoek aan deze charmante woning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. 

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming agrarisch gebied, geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = A, G-Score = A, GEEN renovatieplicht. 
Lees meer
Oudebaan 45
3200 Aarschot
Buurt: Rustig
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
1.120 m²
Bewoonbare oppervlakte:
149 m²
Staat:
Uitstekend
Oriëntatie achtergevel:
Zuidoosten
Parkings buiten:
3
Parkings binnen:
1
  • Tuin

Financieel

Prijs:
€ 375.000
Kadastraal inkomen:
€ 428

Energie

367
EPC:
367
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
stookolie cv
Olietank:
1.100 L
Olietankattest:
Ja
  • Waterreservoir

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
agrarisch gebied
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
A
P-score:
A
Asbestinventarisattest:
Ja
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Bodemattest:
Ja

Indeling

Keuken:
(volledig geïnstalleerd)
  • Eetkamer
  • Keuken
  • Kelder
  • Zolder
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig