Bouwgrond

Te koop in Bekkevoort

€ 189.000

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze ruime en goed gelegen bouwgrond in Bekkevoort! Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 1 489m² en is geschikt voor een open bebouwing. De rustige ligging en het mooie zicht achteraan zijn slechts een van de vele troeven. Er kan een woning gebouwd worden met een gevelbreedte van maar liefst 15,71m, een diepte van 15m op het gelijkvloers en 12m op het verdiep. Zowel een plat dak als een zadeldak zijn toegestaan volgens de verkavelingsvergunning. Ook een bijgebouw is toegelaten volgens deze vergunning van maximaal 40m². Van de zijdelingse pereelgrenzen dient men 3m afstand te houden. De oprit van de E314 is gelegen op slechts 10 minuten van het perceel. Kortom, een mooi en ruim perceel om prachtig te kunnen wonen.
Alle documenten en attesten zijn in te kijken via onze eigen website www.unique-properties.be. Extra info via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. 
Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. P-Score = A.
Lees meer
Halensebaan 55
3460 Bekkevoort
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Grondoppervlakte:
1.489 m²

Financieel

Prijs:
€ 189.000
Kadastraal inkomen:
€ 9

Energie

Geen energie-informatie beschikbaar

Comfort

Geen comfortinformatie beschikbaar

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
Bouwvergunning:
Nee
P-score:
A
Verkavelingvergunning:
Ja
Voorkooprecht:
Nee

Indeling

Geen indelingsinformatie beschikbaar

Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig