Assistentiewoning

Te koop in Aarschot

€ 239.000 · 1 kamer · 64 m²

Beschrijving

Unique Properties verkoopt deze mooie assistentiewoning in het centrum van Aarschot!
De erkende assistentiewoningen van Orleanshof zijn perfect voor zowel de 65-plussers die zelfstandig willen blijven wonen, als de investeerder die een zorgeloze investering met gegarandeerd rendement zoekt!

De eigenaar die bewoont kan genieten van een uitgebreid aanbod aan dienstverlening voorzien door de berheersinstantie. U heeft hierbij het grote voordeel dat u vrijgesteld bent van de wooncomponent (€22 per dag), waardoor dus enkel de dienstencomponent nog betalend is. Ook worden er heel wat extra diensten aangeboden zoals poetshulp, maaltijden, gezinshulp enzovoort. Verder genieten de bewoners van de verschillende activiteiten die worden georganiseerd in het lokaal dienstencentrum. Het huren van een parkeerplaats behoort tot de mogelijkheden.

Voor de eigenaar die niet bewoont is de assistentiewoning een uitstekende en zorgeloze investering. U ontvangt door middel van de verplichte terbeschikkingstellingsovereenkomst een huuropbrengst in functie van de bezettingsgraad. Hierdoor heeft u dus steeds een gegarandeerd rendement, zelfs al is er op dat moment geen bewoner in de flat. Het OCMW van Aarschot zal tenslotte het volledige beheer van de assistentiewoning op zich nemen, en u als eigenaar hierin dus volledig ontzorgen. De eigenaar die op een later tijdstip de woning toch zelf wenst te bewonen, zal ook genieten van een voorrangsregeling op de wachtlijst. Onder voorwaarden is er een vrijstelling van de onroerende voorheffing.

De serviceflat zelf is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw en omvat een leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, een aangepaste badkamer met ruime douche, 1 slaapkamer en een terras. Zeer gunstig EPC label A. 

Interesse in deze mooie assistentiewoning? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Doordat de flat momenteel bewoond is, kunnen we enkel de foto's gebruiken die we verkregen via het OCMW. Een bezoek ter plaatse is uiteraard mogelijk, maar enkel per afspraak. 

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-Score = A, G-Score = A, voorkooprecht van toepassing.
Lees meer
Leuvensestraat 148
3200 Aarschot
Buurt: Centraal
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Bewoonbare oppervlakte:
64 m²
Bouwjaar:
2016
Staat:
Nieuw

Financieel

Prijs:
€ 239.000
Kadastraal inkomen:
€ 773

Energie

93
EPC:
93

Comfort

  • Lift

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
woongebied
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
A
P-score:
A
Verkavelingvergunning:
Nee
Voorkooprecht:
Ja

Indeling

Badkamer(s):
douche
  • Keuken
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?