Appartement

Te koop in Leuven

€ 220.000 · 1 kamer · 51 m²

Beschrijving

Gelegen pal in het bruisende hart van Leuven, biedt Unique Properties u dé unieke kans om eigenaar te worden van een ruim en zonnig appartement gelegen in een heerlijk-rustige, heraangelegd eenrichtingsstraat!

Dit charmant appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een gebouw dat op vandaag een grondige renovatie ( dewelke afloopt in November) ondergaat om het klaar te maken voor de komende 25 jaar!
De eigenaar vernieuwt de gemene delen, de elektriciteit, de ramen, het dak, de gevel en technieken! Kortom, zorgeloos eigenaarschap!

Met zijn top locatie bent u via de Brusselsestraat op enkele minuten wandelen in het historische stadscentrum alsook te verscheidene sportclubs en supermarktjes!
Daarnaast staat u op 2 minuten op de Brusselsesteenweg en de E314 alsook op slechts 5 minuten op de E40 richting Brussel.
Het appartement bestaat uit een leefruimte en keuken dewelke tot een geheel kunnen worden gemaakt. Daarnaast is een ruime badkamer aanwezig alsook een grote slaapkamer en dubbele dressing. Als kers op de taart een rustig zonovergoten terras!

Het appartement wordt in huidige staat verkocht. Zo kan u de inrichting geheel de uwe maken! Voor de volledigheid geven we graag enkele 3D beelden mee van een mogelijke aankleding, zonder grote renovatiekosten.

Bijkomend bieden we eveneens de moogelijkheid tot aankoop van (een) garagebox(en) voor het veilig parkeren van uw wagen of fietsen.

Graag een bezoek gebracht aan deze ideale starterswoning ? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen zijn afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = C, G-Score = C. EPC=C-label.
Lees meer
Ierse Predikherenstraat 15 0202
3000 Leuven
Nabij: Winkels, school, openbaar vervoer
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?
Afdrukken

Details

Bewoonbare oppervlakte:
51 m²
Bouwjaar:
1962
Renovatiejaar:
2023
Staat:
Afgewerkt
Bebouwing:
Gesloten
Verdiepingen:
3
Oriëntatie achtergevel:
West
Terras 1:
west
Garages:
46
 • Garage
 • Parking binnen

Financieel

Prijs:
€ 220.000
 • Onder BTW stelsel

Energie

218
EPC:
218
Elektriciteitskeuring:
ja, conform
Type verwarming:
gas
Olietankattest:
Ja
 • Olietank

Comfort

 • Lift

Ruimtelijke ordening

Bestemming:
Niet meegedeeld
Bouwvergunning:
Ja
G-score:
C
P-score:
C
Asbestinventarisattest:
Ja
Verkavelingvergunning:
Niet meegedeeld
Voorkooprecht:
Nee
O-peil:
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Indeling

Woonkamer:
15 m²
Keuken:
9 m²
Slaapkamer 1:
12 m²
Badkamer(s):
5 m²
 • Eetkamer
 • Berging
 • Wasplaats
Wenst u meer informatie? Of een bezoek aanvragen aan dit pand?

Gelijkaardig

 • Alexianenweg 36 10 Tienen
  Duplex · Tienen
  € 199.990 · 2 kamers